חבר´ה אני חייבת להגיד לכם...

קרלוצה

New member
../images/Emo124.gifחבר´ה אני חייבת להגיד לכם...

שיש לכם כאן אחלה פורום, וזה אחד הטובים שביקרתי בו
אני אומנם לא מעריצה צמודה של שאקי (שמתי לב שכך אתם קוראים לה
), אבל אני בהחלט אוהבת את השירים שלה, היא אחלה זמרת עם קול מדהים
אז זהו, רק רציתי שתדעו שאתם נראים לי אחלה של חבר´ה ואחלה של אנשים ואתם תורמים המון לפורום, ורינתי בהחלט יודעת למה היא משקיעה ובשביל מי היא משקיעה
רינת קיבלה קרדיט רב ומגיע לה עוד יותר אבל רק שתדעו שגם אתם אלו שתורמים, וכן יירבו כמוכם

smgfan

New member
יש לי בעיה! אני מנסה להעלות תמונה

בגודל של 193kb והוא פשוט לא מעלה לי אותה!!!!!!!! למה??? מישהו יודע? רינת? זה יכול להעלות כרגע רק קבצים קטנים?

perrinat

New member
את יכולה../images/Emo103.gif

אולי להעלות את זה בתור הודעה חדשה..... או שתשלחי לי את הקובץ ואני אעלה אותו...... בעיקרון זה אמור להעלות, אבל לפעמים עושה בעיות......

perrinat

New member
../images/Emo45.gifאני מסכימה../images/Emo70.gif../images/Emo103.gif

[URL='http://'] אתם אחלה חבר´ה[/URL]
באמת תורמים המון, ומפרגנים, וזה ממש כיף
ודנה
את תמיד מוזמנת לבקר/להתנחל בפורום....

../images/Emo9.gif כמה שאת צודקת

יש לנו את אחד הפורומים הטובים ביותררר (אם לא הטוב ביותר )
עם המנהלת הכי מדהימה שמשקיעה כל כך הרבה בפורום :)) ובלעדייה הוא היה סתם ... אמממממ הוא היה כמו קודם :)

לאה 13

New member
כמה שזה נכון../images/Emo6.gif

אנחנו משתדלים וא זרקת מחמאה אז אני אחזיר גם פורום טלנובלות מהמם מכיוון שיש בו חברי פורום נהדרים ומנהלים נהדרים(יש 2 נכון? אם לא סליחה)

לאה 13

New member
כמה שזה נכון../images/Emo6.gif

אנחנו משתדלים וא זרקת מחמאה אז אני אחזיר גם פורום טלנובלות מהמם מכיוון שיש בו חברי פורום נהדרים ומנהלים נהדרים(יש 2 נכון? אם לא סליחה)

nedisrael

New member
אני חייב להסכים עם קרלוצה

(למרות שהצטרפתי לפני כמה ימים). אני במיוחד מעריך את רינתי, שבניגוד למנהלי פורומים אחרים (לדוגמא: רומח הדרקון) לא עושה בלאגנים וצעקות על הודעות אוף טופיקיות (בפורום רומח הדרקון מקבלים צעקות אפילו על שאלות קונקרטיות). מלבד זאת, פורום מאוד מושקע. מאמרים, תמונות, וכל זה- אני מאוד נהנה! :)

למנהלת הפורום ...

אני בהלם מעצמך ... אני בשוק שאת מנהלת את הפורום ויותר בהלם מההשקעה ... אם הייתי אוהב את שאקירה הייתי נכנס לפורם שלך לפחות פעמיים ביום :=) חד פעמי 129

Fearless

New member
שאקי שאקי,כל היום היא מאוהבתתת(../images/Emo12.gif)

(AZAR AZAR
) אחחחחח מה שנכון נכון
הפורום פשוט מושלם,רינתיייי לכי תביאי לקרלוצו´ש חתימההה מזה פה האירוח הזה?!
חח בצחוק בצחוק
ברוכה הבאה

למעלה