חבר'ה להתפקד!

קאריני21

New member
../images/Emo124.gif חבר'ה להתפקד! ../images/Emo88.gif

אני רוצה לראות לוח אירועים גדוש באירועים! ימי הולדת, מפגשים, מבחנים, תורים לבדיקות .... חבר'ה, להתפקד!! אנחנו כולנו רוצים להתעדכן מה קורה עם כולם!
ענקי לכולם! קארין.

gaia20

New member
מממ.....הדבר היחיד שעולה בדעתי

כרגע...הוא......להזכיר לכם את הפסיכומטרי שלי... אני
ח ס ר ת
ח י י ם....

קאריני21

New member
גם זה משהו! ../images/Emo13.gif

חזרתי עכשיו מאיכילוב. הייתה לי בדיקת ENG ... בעעע....בדיקה מגעילה. כואב לי הראש.
בסוף אני לוקחת את התקופת ניסיון בחברת האינטרנט ההיא. אני לא בנויה לטלמרקטינג .... אין לי כוח וסבל נפשי שיצעקו עליי אנשים... חוץ מזה שאני מפחדת שבסוף אני אצעק עליהם גם
יש לי אומנם סבלנות.... אבל היי .... עד שצועקים עליי מבלי שאני אעשה להם משהו
ויוי, מה שלומך? איך את מרגישה? שירי? עידכון מה קורה איתך ... הדר? סתמי! ... חחחחחחחח סתם סתם.
שאלה: "איזה סרט הכי אוהבים בבני ברק?" תשובה: "גברים בשחור..."

gaia20

New member
ועכשיו דווקא כי אמרת לי לסתום....

יהודי חרדי נפטר ומגיע לגן עדן. ה' מברך אותו ושואל "מוישה, אתה רעב?" "כן, בהחלט" עונה מוישה אז אלוהים חוזר עם קופסת טונה וחתיכת לחם שחור והם אוכלים יחדיו. בינתיים, הם מביטים למטה בתושבי הגיהינום שנהנים מסטייקים עסיסיים, לובסטרים נוטפי חמאה, שלוים אפוים, עוגות ויין מושיה סקרן - אך ממשיך לאכול בשקט. למחרת, אלוהים מזמין שוב את מוישה לאכול עימו ושוב - הארוחה מורכבת מטונה ולחם. ושוב - תושבי גיהנון נהנים מקויאר, כבש, שוקולד וממתקים ושמפניה. ועדיין - מוישה נותר שקט. ביום למחרת, שוב - מגיעה שעת הסעודה - ואלוהים מביא בשלישית את הטונה והלחם מוישה - אינו יכול לשתוק יותר - ופונה לאלוהים בהססנות?: אלוהים, אני אסיר על כך שראית אותי זכאי להכנס לשערי גן העדן עימך - פרס על היותי יהודי צדיק- אבל למה כאן בגן עדן כל מה שאוכלים הינו לחם וטונה בעוד תושבי הגיהנום חוגגים בארוחות שחיתות כמו מלכים? איני מבין זאת כלל?!" אלוהים נאנח : אהיה כנה איתך - בשביל שני אנשים לא כדאי לבשל

ל3

New member
הי לכולם

עכשו חזרתי מבית ספר ואני די עייפה. אחר הצהריים אני צריכה ללכת להישתלמות ואחר כך לשבת על מערכי שיעורים למחר שיהיה לכולם יום מקסים

קאריני21

New member
איזה קטעים ../images/Emo6.gif

הדרי, איזה מותק ... את יודעת שאני מתה עלייך!
הכל בהומווווור
ישנתי אולי איזה 4 שעות ... בצהריים, ואני עוד עייפה. אוףףףף מעצבן! והינה שירי המתוקה חזרה מעוד יום עבודה סוער ... לפחות היא עייפה כי היא עבדה ולא עייפה כי היא הסתובבה בין כותלי איכילוב המפוארים.
תרגישו טוב כולכם!
מלצר שואל: "מה תרצה לשתות, אדוני?" הלקוח משיב לו: "אני רוצה משהו גדול, קר, ומלא וודקה." המלצר אומר: "ובכן אדוני, זו אישתי..."

gaia20

New member
../images/Emo6.gif../images/Emo6.gif../images/Emo47.gif../images/Emo6.gif../images/Emo6.gif

רינתבי

New member
היי הדר

ב ה צ ל ח ה במבחן ולא להלחץ אני יודעת שיש הרבה שיעורים ותרגולים עברתי קורס דומה לא מזמן וטרם ניגשתי למבחן בכל מקרה את בטח תוציאי 700 בקלות!!! אז מדי פעם לצאת ולבלות ולנקות את הראש רינת

gaia20

New member
תודה ../images/Emo13.gif

והינה כבר מחר אני הולכת לצאת עם חברה שלי, לשעה רק שעה של בית קפה נחמד...

למעלה