חברים וחברות יקרים

../images/Emo124.gif חברים וחברות יקרים

מחר יום ד במסגרת סדנאות המומחים תועלה בפורום לראשונה: " סדנת היוצר הצעיר " בהנחיית שקד שתעסוק בבנית בובת מקל ומוטות אני מיידע את חברינו החדשים ומזכיר לותיקים שאתם מוזמנים לשאול ולבקש מידע או קישורים לאתרי בובות שונים בכל רחבי העולם שאתם מחפשים \ מתענינים ( אתר של אומן או ת' בובות מסויים,אתרים של ת' בובות מסוג מסויים, חנויות בחו"ל לספרים, די וי די והזמנת בובות וכ'ו ) ואנחנו נעשה כמיטב יכולתנו למצוא עבורכם את החומר המבוקש
בשבוע הבא ישלח גם מייל הקישורים החודשי* לאלה שכבר נרשמו - וזוהי ההזדמנות למי שטרם עשה זאת להעביר לי מייל\מסר עם כתובת המייל שלכם וגם אתם תכנסו לרשימת התפוצה ותקבלו אותו אחת לחודש. * מייל הקישורים מכיל הפניות לאתרים ע"פ נושא מסויים אך גם משלב קוקטייל של נושאים נוספים ומגוונים
חדש
חדש
חדש
שירשורים...
ע"פ הנחיות מנהלי
ועל מנת לעשות קצת סדר שיעזור גם לכם למצוא נושא שחיפשתם מבלי לעבור הודעות שאינן קשורות ויועילו גם למצטרפים חדשים שאינם מורגלים בהווי הפנימי להסתגל בקלות יותר, החל מהיום יפתחו בכל יום שירשורים ע"פ נושאים כגון: הייתי...ראיתי - כאן אתם מוזמנים לחלוק חווויות ורשמים מהצגות, אירועים, מקומות או כל חוויה שעברתם ואתם רוצים לחלוק ולשתף, בקשות זה המקום לכתוב הודעות המבקשות עזרה, שאלות, בקשות וכדומה הפורום מברך מיועד לברכות לימי הולדת, אירועים, בכורות, לידות וכל אירוע שמח ומשמח, אתם מוזמנים לעידכון על הצגה, אירוע וכ'ו * אין צורך לחכות שאני אפתח שירשור כדי שתיכתבו בנושא מסויים...פשוט לכתוב את נושא ההודעה וכל האחרים מתבקשים לכתוב הודעות באותו הנושא - אך ורק באותו שירשור שנפתח
בהמשך אני אתן כותרת לשירשור ודוגמאות תוכלו לראות בהודעות בהמשך תודה על שיתוף הפעולה
התבקשתי גם להזכיר לכם את: תחרות הציורים לרגל יום הרצל שיתקים ב4.5 *מצ"ב קישור לדף התחרות

feyoula

New member
אה דודיק שכחתי להגיד לך

שהמייל הקודם עם הבובות גרב היה ממש שימושי ומעורר רעיונות:) תודה!!

חמוטל - תיראי מה מצאתי...

המייל החודשי הוא פרוייקט משותף לי ולדבי שהגתה את הרעיון עצמו והיא זו שאוספת, מלקטת ואוגרת את כל החומר ואני מקבל את תודתך בשם שנינו ובטוח שגם היא שמחה, כמוני, לקרוא שהוא מועיל ומעורר השראה... במאגר שלה יש עוד המווווווני דברים נפלאים שישלחו במיילים הבאים וגם אני התחלתי לאסוף חומר רב -כך שצפויים עוד הרבה מיילים מענינים. והנה משהו שמצאתי כבר לפני שבועיים במיוחד עבורך וחיכיתי שתיתפני מעיסוקייך, נראה לי שהוא יכול לעניין גם את שיר ואם עוד ימצאו בו עניין - מה טוב... זה האתר הרישמי של " ילדי השכונה " זוכרת??? שם תוכלי למצוא פרטים על כל דמויות בובות הילדים ובעיותיהם השונות, על תכני ההצגות ועל הפרוייקט הבינלאומי הנפלא הזה הקישור

../images/Emo77.gif לסיום החג

בכל מקום נותנים מתנה לחג... חשבנו לעצמנו, מה לסוף החג לא מגיע איזה שי צנוע שימתיק את הבאסה של סיום החופש??? בטח שמגיע
אז הנה הפנייה למשהו שיכול לעזור לכולם מבחינה טכנית ( שכמו ששמנו לב אף אחד מאיתנו לא ממש מצטיין בצד הזה
) הן לצורך עבודתנו השוטפת והן לצורך שימוש בפורום הקישור באדיבות הפורום הגדול לגננות!!! ובא הקץ לתמונות וקבצים גדולים מדי \ לא בפורמט המתאים ועוד הרבה דברים שמקלים על חיי גולשי האינטרנט

feyoula

New member
../images/Emo141.gif יא דודי!!!

תודה זה מקסים!! אתה
את חושב שיש כזה בארץ? אולי אמרת לי ושכחתי? זה כזה פרויקט מהמם ויש להם כל מיני פירוט שם של איך להתנדב ולעזור. הייתי מתה לקחת חלק בכזה דבר... באמת לא ענית לי על המסר אז לא ידעתי אם ראית.. אני מניחה עכשיו שכן...התאוששתי ושמחה לחזור!

לא להגזים ../images/Emo9.gif אני לא מלך...

בואי נסגור על נסיך יפה תואר
זה אכן פרוייקט נפלא וחשוווווווווב מאוד אכן אמרתי לך ושכחת אבל זה בסדר אני מבין, עם כמות המידע שיש לך בתקופה זו- זה בהחלט הגיוני ולמענך אספר שוב: בעבר המאוד רחוק היתה קבוצה אם זכרוני אינו בוגד בי בהנחיית ד"ר פרל הדרי ואיתה עוד מספר אנשים שיבאו את הפרויקט לארץ והעלו 2 הצגות: " ילדי השכונה " ו " נפגשים " ( ילד ישראלי וילד ערבי נתקעים במעלית...זוכרת שסיפרתי ) את ההצגות הפעילו בובנאים מתחלפים כמו: ד"ר דורית בנדק, שרונה שפירא ועוד כבר שנים שהפרוייקט אינו מתקיים יותר... לא סתם חיפשתי לך את הקישור, ידעתי שידגדג לך... אם בא לך להרים את הכפפה אני מוכן לעזור לך... קיבלתי את המסר ופשוט לא הספקתי לענות ( אבל צחקתי מהתיאורים... ) וכמו שאת רואה גם עכשיו אני עונה באיחור מעבר לעיסוקים הקבועים אני עסוק בהצגה החדשה שלי. יודע שאת מבינה שמח שהתאוששת ומאושר שחזרת
אני יותר

למעלה