חברים יקרים - הודעה חשובה

../images/Emo124.gif חברים יקרים - הודעה חשובה

החלטתי להפסיק לנהל את הפורום. אני לא מצליח למצוא לזה את הזמן הראוי, ופורום מקצועי צריך שיקדישו לו יותר מ"קצת" זמן. אנחנו מחפשים מחליף. מי שמעוניין לקבל את ניהול הפורום אנא יפנה אלי במסרים ואני אעביר את פרטיו לאחראי בתפוז. אבי

אגי פז

New member
לאבי =תודות ובקשה

שלום אבי, אכן שמתי לב שבזמן האחרון "נעלמת" לנו מהפורום ועכשיו אני מבינה למה... אז קודם כל אני רוצה להודות לך על היוזמה המבורכת לפתוח את הפורום הזה ובכך לשים גם אותנו העובדים הסוציאליים על המפה הוירטואלית. שנית ,תודה כמובן על התקופה שבה ניהלת אותה.אני יודעת שזה דורש זמן והשקעה מחשבתית... ולסיום בקשה: אם זה אפשרי,נראה לי שכדאי שתכתוב כמה מילות סיכום -על מחשבות ומסקנות שהצטברו מתוך הנסיון . כי זאת הזדמנות לך לכולנו לבחון את מה שהיה ואיך היינו רוצים שהדברים יתנהלו בהמשך. מקוה להמשיך לראות אותך כאן,ביננו גם לאחר הסרת כובע המנהל.
אגי

זה רעיון ../images/Emo62.gif

ואני אעשה את זה. לגבי היוזמה, צריך לתת קרדיט לדי הרבה אנשים שרצו פורום שייועד לכלל העובדים הסוציאליים, אם כי נעלמו מכאן לאחרונה. טוב, אני מניח שאפשר לעשות משהו כדי להחזיר אותם אבל זו משימה לבא אחריי. אז אם כבר מדברים על הבא אחריי, כדאי שמישהו יתחיל להתעניין בזה, או שתכפו על מישהו הר כגיגית לקחת את הניהול. זה לא נורא בכלל, אבל צריך לפנות לזה זמן והשקעה קצת יותר מפורום של מעריצי.... מישהו. ואני לא מזלזל...

SuperGirl 25

New member
מצטרפת לאגי פז-

על הניהול, אכן חסרונך הורגש לאחרונה וגם חסרונם של אחרים. אני זוכרת תקופה די משגשגת של הפורום, תקופה שנעלמה. באותה תקופה החברים העלו כאן (ואני בינהם) תכנים אישיים וזאת הודות לאוירה התומכת והתחושה (בתוכי לפחות) שיש כאן אנשים שיכלו להבין אותי, את מצוקותיי בעבודה והקשיים שנתקלתי בהם. זה חסר היום.

הי אבי

אני דווקא מעוניינת בניהול הפורום אבל אל חושבת שאני מספיק מנוסה ובעלת ידע בע"ס לשם כך מה דעתך?

ג שם

New member
רשע!!

ככה משאיר אותנו לבד? ככה לימדו אותך לערוך פרידות? מה עם שיחות הקדמה והכנה ומה זה עושה לך ונדמה לי שאתה כועס ועיבוד השינוי? ככה אני מציצה בפורום אחרי (הממ.. יום יומיים, בחיי) ומגלה שאתה מתכנן את היציאה לפנסיה? ממי, סאחתין על היוזמה בהקמת הפורום ובהפעלתו, על ההתמודדויות עם הדברים השונים והמשונים שעלו כאן, על התיווך במריבות ובהתנגחויות, על ההכוונה, חוש ההומור ושיקול הדעת שהפעלת בניהול הפורום..ועוד כל מיני דברים ששכחתי מה הם, כי אני שונאת פרידות. ו...אתה לא ממש תלך, נכון?

פתאום כולם נחמדים אליך

לפני שהוילון האחרון יורד. איפה הייתם עד עכשיו? עכשיו בטח תחשבו שאני פורש בגללכם ותקחו עליכם אשמה רבה, ללא סיכוי להקלה. ובכן, אז בקשר לזה אני רוצה להגיד ש.. א.. בהזדמנות...

ג שם

New member
לא ניסיתי להיות נחמדה אליך

אמרתי שאתה רשע. את כל השאר נערת העל הכתיבה לי.

SuperGirl 25

New member
../images/Emo6.gif../images/Emo6.gif את רשעית!!

ככה להפר סודיות מקצועית ולהרוס אמון המושתת על שנים של עשייה? יא רעה!

ג שם

New member
לכבוד הוא לי.

תבדקי בתיק.. את בטוחה שטופס ויתור הסודיות עדיין בתוקף? ומתי לאחרונה נבדקה הזכאות? את מוכנה לרשום לי מכתב לעמידר? ככה זה בינינו, אני יכולה להגיד עליך הכל לכוווולם ולך אסור לומר עלי דבר. :)

למעלה