חברים יקרים הודעה לכולם

../images/Emo124.gifחברים יקרים הודעה לכולם../images/Emo70.gif

אז ככה:עומדת להגיע אלינו תקופה עמוסה באמיר -מופע חדש,סינגל חדש בקרוב,תוכנית טלויזיה ב24 ועוד ים של הפתעות
עקב כך חשבתי שהגיע הזמן לקחת יוזמה ולהביא דברים חדשים לפורום כמו פעילויות וכו' וכמובן להביא לכאן כמה שיותר אנשים שהצטרפו אלינו לחגיגה הפיי גוטמנית האין סופית
לשם כך אני צריכה את העזרה שלכם שתפרסמו את הפורום בכל הפורומים שאתם כותבים בהם,תמליצו לחברים שלכם,לרשימה שלכם בפייסבוק ולכל מי שאתם מכירים. ובנוסף אשמח לקבל מכם רעיונות לפעיליות שונים בפורום בנוסף למשחקים שאני עושה כאן(החוליה החלשה,משטרת האופנה,ופינת הנוסטלגיה) אני רוצה שהפורום יהיה מפוצץ באנשים שאוהבים את אמיר שלנו וכולנו צריכים לשתף פעולה על מנת שזה יקרה.
מחכה לתגובות שלכם

ניקול110

New member
:)

רעיון מדהים:)) אני מפרסמת ואפרסם כל הזמן אני מפרסמת באיסיקיו שלי את המצעדיםם ובבלוג ועוד.. ואני גם אשמח לשתף פעולה בקשר לפעילויות.... אוהבת3>

מצויין נשמה../images/Emo13.gif

תפרסמי איפה שאת יכולה זה יהיה נהדר ותמליצי עליך לחברות ועוד.... ואם יש לך רעיונות לפעיליות אשמח מאוד לשמוע

OOOO0

New member
כל הכבוד לך על היוזמה!

כל חבריי הוירטואלים יודעים שאני חברה בפורום אמיר פיי גוטמן ושהם תמיד מוזמנים לבוא לכאן כדי לדבר עליו. בקשר למשחקים שאפשר לשחק יש את: * זה או זה- על דברים שקשורים לאמיר. * 21 שאלות-שחושבים על משהו/מישהו שקשור לאמיר וצריך לנחש תוך 21 שאלות של כן או לא מה זה/מי זה. *הכסא החשמלי/הקורבן-שעושים חקירה למישהו בפורום,כל שבוע למישהו אחר. *גלגל המזל-עם הגדרות שקשורות לאמיר. *אסוציאציות שקשורות לאמיר. אם בא לכם על אחד מהמשחקים שהצעתי אז מבחינתי אפשר לפתוח שרשור משחק כבר עכשיו ולהתחיל לשחק.

ברעות

New member
תגובות ורעיונות

לדעתי, כבר הפורום גדל ונוספנו לאחרונה עוד אנשים אבל יש מקום לעוד... כמובן כי כמו אמיר גם הפורום הזה וחבריו מדהים! ולגבי פעילויות לדעתי צריך להציע את אמיר לפרויקטים נוספים וכל אחד יתרום את דעתו למה הוא המתאים ביותר לפרויקט זה. לדוג' לייצג את ישראל באורויזיון - שר, רוקד, נראה מעולה ומביא נאמברים של חול ויש עוד המון................... משחק בטלויזיה: מוכשר, כישרוני , חתיך ויש עוד המון........... אם נראה לכם אפשר כבר לפתוח שרשור עם הרעיון לפרויקט ורשימות למה אמיר הוא המתאים ואולי גם מישהו יראה זאת ולבסוף ייקח אותו להשתתף בפרויקט חדש ומתאים לו

למעלה