חברים יקרים.. כנסו

../images/Emo124.gifחברים יקרים.. כנסו ../images/Emo26.gif

טוב, אני ויפית דיסקסנו (
) וחשבנו על דרכים לגבש את הפורום.. דרך אחת היא לעשות מפגשים בצ'אט, לקבוע יום ושעה ובהם לדבר על הכל מהכל. דרך שניה היא לפתוח קומונה (במקרה שלנו-אני מוכנה לתרום את הקומונה שלי) ולעשות ממנה קומונה חברתית לפורום, הקומונה תהיה סגורה רק לחברים של הפורום ובה נוכל לדבר על הכל מהכל ובלי דיבורים על הרקיע. בקומונה יהיו משחקים שונים וכו' - זה ע"מ שהפורום לא יהפוך כולו למשחקים על גבי משחקים, אלא את כל ה"זבל" הזה לעביר לקומונה. אז מה אתם חושבים
כמובן שאפשר לשלב את שניהם אבל תנו דעה
תודה מראש, עדי ויפית

שלמונזה

New member
../images/Emo45.gifשרשרו את דעתכם לכאן ../images/Emo168.gif

אנחנו רוצים שהפורום ימשיך לפרוח וזה יכול להצליח רק בעזרתכם

אוקע אז ככה...

זה רעיון ממש ממש נחמד...ואם זה יהיה אני אשתתף..נראה לי.. וחוץ מזה שכל אחד מנסה לגבש את הפורום ואיכשהו כן מצליחים כל הזמן נפתחים שירשורים והם דיי אורכים..וחוץ מזה כבר אמרו בגלל שהרקיע לא משודר כרגע בארץ אז זה קצת יותר קשה.. וחוץ מזה שאם בכלל פה לא מדברים על כל הזבל שהוא לא הרקיע למה שידברו בקומונה?!..כאילו זה רעיון טוב אבל אין זבל להעביר..אולי רק לייצור...טוב בקיצור אני בעד
...

חשבנו בקומונה לשים

כל מיני משחקים שלא קשורים לקומונה (כמו "זה או זה", הגמד והענק וכו'..) ווכה נכיר אחד ת'שני יותר טוב.

../images/Emo45.gif

זה רעיון ממש ממש טוב! גם הקומונה וגם הצ'אט הם רעיונות מוצליחים. אני אישית ממש בעד הרעיון של הקביעת שעה מסויימת ביום מסויים בצ'אט ואז כולנו נוכל לדסדקס שם על כל מיני דברים כמו שאמרתם. count me in

diet prozak

New member
לדעתי

הרעיון של הצ'ט הוא סבבה, יהיה הרבה יותר קל להתחיל לדבר על דברים שלא קשורים לרקיע בצ'ט מאשר בפורום. הבעיה שלי זה לקבוע זמן קבוע שבו ניפגש. אני אישית בצבא כל השבוע. אמנם יש לי אינטרנט ואני יכולה להיכנס, אבל אני לא יכולה להתחייב על יום ושעה. זה תלוי באנשים שסביבי ובעבודה שיש או אין.. מצד שני, אם רק אני בעייתית, אני פשוט אכנס כשאוכל, ואתם תצטרכו להתגעגע אליי בשאר הזמן.. לגבי קומונה. טוב. עוד לא הצלחתי להבין מה ההבדל בין קומונה לפורום. נכנסתי פעם לעמוד של הקומונות, ומבחינה ויזואלית לא ראיתי הבדל. ותפוז לצערי הרב לא מפרסמים בשום מקום הסבר (גם על הפורומים לא הצלחתי למצוא הסבר מסודר - וחבל). אז אם תסבירו לי מה זה ומה ההבדל לעומת פורום - אני אגיב.

Crazzzzzy Girl

New member
אחלה רעיון אני בעד הצאט

לגבי הקומונה מה ההבדל ? בפורום יותר כיף לא ???? דרך אגב למה אתם לא מוסיפים לחתימה שלכם את המשפט " גם אני ברקיע השביעי 894 פעמים ביום, בואו גם אתם" , אולי יש עוד הרבה אנשים שאוהבים את הסדרה והם לא יודעים על קיומנו ?? בכל מקרה צריך אולי להשאיר הודעה בפורומים הקשורים לטלויזה , הודעה שמספרת על הפורום ומזמינים את כולם אליו.

לכל אלו ששאלו על הקומונה ../images/Emo26.gif

הרעיון של הקומונה היה שבה יהיו כל מיני משחקים נחמדים ודיבורים שלא קשורים לרקיע בשביל חברי הפורום. פשוט אני חשבתי שאת הפורום נשאיר לדיבורים על הרקיע (וכשיתחילו השידורים החוזרים אז גם נפתח שרשור יומי) ולתמונות. אני חושבת שאם מישהו חדש יגיע לפורום ויראה כל מיני "שטויות" במקום החומר שהוא רוצה על הרקיע אז זה יראה מבולגן כזה.. בכל מקרה, זה כמו שיש פורומים שיש להם גם פורום חברתי, אבל כרגע אני מניחה שלא יהיה פורום חברתי, אז תהיה קומונה
ולמי ששאלה - אין ממש בדל בין פורום לקומונה, רק שבקומונה אפשר לעשות אותה סגורה רק לאנשים ספציפיים וכמו שאמרתי, אין סיכוי שיפתחו לנו כרגע פורום חברתי, ואנחנו צריכים איכשהוא להתגבש.. אז אני חושבת שזה פתרון טוב. וצ'אט זה אחלה דבר, אבל בטוח שלא כולם יוכלו להיות באותו הזמן (תמיד יהיו את האלה שלא יכולים) וגם בקומונה נוכל לעשות הגמד וענק וכו' וכו'...

לגבי הצאט..

אפשר לקבוע כל יום שעה שיהיה קבועה נגיד ואז מי שיכול ביום שני בשש נגיד יכנס אז ומי שיכול ביום שלישי בחמש יכנס אז וכן הלאה...לא כולם חייבים להיכנס בדיוק ביום שני בשעה שש וכן הלאה..או שמישהו יהיה חייב להכינס לכל הימים,כל אחד בוחר..ונקבע שעות מראש..

diet prozak

New member
בקיצור

בואו נעשה את זה וזהו זה יכול רק לעזור לנו להתגבש, ועדי באמת צודקת, עדיף לעשות את זה במקום אחר, ככה שמי שנכנס הנה לא יראה זבל, אלא דברים על הרקיע. עדי, איך נכנסים לקומונה שלך? ולגבי הצ'ט... אפשר לקבוע כל יום ברבע לשבע, כמחווה לשעת השידור של הרקיע, ומי שיוכל ייכנס.

שלמונזה

New member
עדי במיוחד בשבילך

ואנשים הקומונה מתחילה להתמלא, בואו גם אתם - זה יהיה ממש נחמד

למעלה