חברים יקרים

LeAnnDylan

Well-known member
../images/Emo124.gif חברים יקרים../images/Emo70.gif

היום בשעה טובה ומוצלחת הגיעה שעת מעבר הדירה. אני מאמינה שעד שיסדירו לנו שוב את קו הטלפון והאינטרנט מחדש יקחו כמה ימים לכן, לצערי אני לא אוכל להיות אתכם. בדר"כ אתם לא עושים בעיות ולא נותנים לי לעשות עבודה מיותרת אז אני סומכת עליכם שתשאירו את הפורום שלנו מקום נחמד ומזמין. כמובן שמידי פעם אני אכנס לבדוק מה שלומכם |מתעלקת על מחשבים של אנשים אחרים| בינתיים בזמן שלא אהיה כאן, חנה (Fairywitch) תשגיח שלא תעשו בעיות
היזהרו לכם היא לא חוששת לשלוף מקלות
גם חן (West Doll) מתפקדת כבייביסיטר שלכם. בכל בעיה (ולא יהיו בעיות, נכון?
) אנא מכם פנו אל אחת מהן. הן כבר ידעו להעביר את הבעיה לגורמים הרלוונטים. אז יאללה חברים, המשיכו בפעילות שלכם, מייק מי פראוד ואל תתגעגעו יותר מידי אני אשוב במהרה! לאב יו אול

West Doll

New member
יאללה שיהיה בהצלחה כפרות../images/Emo57.gif

אנחנו תמיד מתנהגים יפה, הבעיה היא באנשים אחרים שבאים ומפרסמים בולשיט
אניוואי, יאללה תחזרי מהר!

אל דאגה יקירה, יהיה בסדר../images/Emo24.gif

בהצלחה עם המעבר. שיעבור מהר וחלק עם מינימום מסמרים ברגליים
נהיה ילדים טובים

LoveMusicGuy

New member
מאיפה הבאת את חנה ../images/Emo2.gif

היא לא יודעת מה זה קאנטרי פופ... היא מבינה רק בהערצת קונסטנטינים למיניהם
. טוב, אז... שיהיה לך מעבר טוב!!! נסתדר בלעדייך... אבל זה לא יהיה אותו דבר
... מעבר נעים!

Fairywitch

New member
אני דווקא מתה על קאנטרי../images/Emo99.gif

אבל תגידו- יש הבדל בין קאנטרי לקאנטרי פופ? נמקו, פרטו ותנו דוגמאות

West Doll

New member
פשוט מאוד-

אם נכתוב רק קאנטרי אז כל מיני קשישים שהקשיבו לקונווי טוויטי ולפטסי קליין יבואו לחפור לנו ואת זה אנחנו לא רוצים
כשאנחנו כותבים קאנטרי פופ זה מדבר על המוזיקת קאנטרי של היום- קרי אנדרווד, ליידי אנטבלום, מרטינה מקברייד וכו'

קאנטרי פופ זה שם נרדף ל

"אנחנו לא מעוניינים לדון בכל מיני קשישים משמשים"

Fairywitch

New member
../images/Emo6.gifהאמת שזה נשמע יותר כמו

"אנחנו בעצם אוהבים פופ ולא קאנטרי קלאסי ומקורי"
סתם, האמת שאני אוהבת כל מיני סוגי קאנטרי, כולל אותם זקנים, ומצד שני יש המון אמנים צעירים שהם עאלק-קאנטרי אבל בעצם שרים פופ סתמי לחלוטין. לכן שאלתי. בכל אופן, הקאנטרי האהוב עליי הוא בד"כ שירים ולאו דווקא להקות ספציפיות, למרות שבזכות צליל אני ממש אוהבת את שוגרלנד. דיקסי צ'יקס ומרטינה מקברייד הן בין האהובות עליי, אבל יש גם המון שירים ממש ענתיקות מהז'אנר שאני חולה עליהם, ושיר הקאנטרי הכי אהוב עליי בעולם הוא Take me home country roads- אפילו הכנתי יצירת פוטושופ תואמת: http://the-fairywitch.deviantart.com/art/Take-Me-Home-Country-Roads-54231414

אבל עובדה שכל השמות שכתבת שם

כולל השיר האהוב עליך ביותר נחשבים לקאנטרי פופ. קאנטרי פופ זו לא מילה גסה. פשוט מאז שנות ה-60 פני הקאנטרי השתנו כל פעם עוד קצת. עוד נגיעה פופיסטית עוד תופים וגיטרות בס פחות מנדולינות וכינורות. זה לא מבטל את הסגנון הקיים וזה לא הופך את הז'אנר העכשיוי לכפילי ליידי גאגא אבל כן. ניתן לראות שיש יותר נגיעות פופ בקאנטרי של היום רק שאני לא רואה שום בעיה עם זה. גם לי אין בעיה עם קאנטרי "ישן" יותר. יש לי לא מעט אלבומים של לא מעט זמרים שחצו בהצלחה את גיל 60 ועדין נשמעים נהדר. ה"פופ" בשם הפורום בא לעשות הפרדה כיוון שלא כל אחד ששומע ווילי נלסון, ג'וני קאש ופטסי קליין יאהב בהכרח את ליידי אנטבלום, בלייק שלטון ושידייזי. וכמובן שגם להיפך (לרוב זה להיפך
) היה בתפוז בעבר פורום שדיבר יותר על אמני "אולד סקול" קאנטרי וזה לא תפס. הפעם עושה רושם שיש הרבה יותר קהל למוזיקה העכשיוית במיוחד כשמנין גילאי חברי הפורום ממשיך לרדת.

Fairywitch

New member
ווילי נלסון../images/Emo23.gif

טוב, אבל אני גם מניחה שהפורום הוא בית חם גם לחובבי קאנטרי אולד סקול, לא? כי אתם כ"כ נחמדים פה
וכן- אני מאוד אקלקטית במוסיקה, אז מן הסתם גם בתוך הז'אנר עצמו אני אוהבת כמה תתי-ז'אנרים... ואם כבר הזכרתי את זה- מישהו פה מבין מה זה תת הז'אנר "בלוגראס"?

Guncrazy

New member
האמת שאנשים פה לא כל כך נחמדים לאוהבי קשישים

אני חושבת שגם כתוב איפשהו בהודעות המנהלתיות שאין בעיה לדבר על אולד-סקול קאנטרי פשוט להשתדל לעשות את זה ב
כדי להשאיר את הפורום רלוונטי לטופיק שלו. וזה לא שחסרים לנו דיונים על אמנים עכשיויים אבל בכל מקרה חן תמיד מוסיפה לחדשות הקאנטרי ולשרשור הקליפים החדשים גם אמנים שרחוקים מלהכניס את הפופ לאלבומיהם. לא חושבת שהם מעניינים יותר מידי אנשים פה אבל הם בטח לא מזיקים בשרשורים הללו
בלוגראס לפי מיטב הבנתי ושמיעתי (לפחות מהשנים-שלושה אמנים שיצא לי להאזין להם
) זה שילוב של גוד אול' קאנטרי והרבה בלוז/פולק. די רחוק מפני הקאנטרי של היום ולא מדבר לכל אחד אחד. משהו שתשמעי בסרטי מערבונים של שנות ה-50 כשנכנסים לאיזה פאב שכוח אל...

symptoms

New member
האמת שאנשים פה לא ממש נחמדים

לאנשים אחרים באופן כללי
סתם סתם, אנשים עוד יאמינו לי ויברחו אנחנו נחמדים עד מאוד רעות

LeAnnDylan

Well-known member
אני חושבת שהיא דווקא הבינה ובחרה לשמוע מה שהי

א רוצה..

למעלה