חברים כנסו בבקשה

../images/Emo124.gifחברים כנסו בבקשה

על מנת שנתגבש יותר חשבתי לערוך מפגש פורום שלנו חברי הפורום ועכשיו גם התחיל החופש הגדול כך שאפשר לנצל את ההזדמנות.אפשר לקיים מפגשים כאלו גם בחול המועד סוכות/חנוכה/פסח יש פורומים שעושים מפגש בינהם אחת לכמה חודשים:נפגשים כולם בעזריאלי בגלל שזה במרכז ויותר נגיש לכולם וגם יש לשם רכבת נפגשים על הגג יושבים מדברים והולכים גם להסתובב בקניון ובעיקר עושים המון כייף ביחד. הייתי במפגש כזה עם הפורום של קרן פלס וזה מאוד מוצלח המפגשים האלה. מי שנמצא בפורומים אחרים שעורכים בו מפגשים כאלו יודע כבר במה מדובר. אני מאוד רוצה שהפורום יהיה מגובש כמו בפורומים אחרים. אז מה אתם אומרים?מי שבעד שיסמן כתגובה להודעה
ובהמשך נתחיל לחשוב על תאריך ושעה למפגש. קדימה חברים שתפו פעולה נ.ב-אם יש לכם שאלות/עצות לגבי זה אתם מוזמנים לפנות אליי במסרים פרטיים

TetiBETTY

New member
אני כבר חשבתי על זה אבל לא העליתי את זה על

גבי הפורום כי אני רוצה שגם אמיר יהיה. זה בתכנון, כרגע אל תתכננו שום דבר עד שדברים יהיו סגורים פחות או יותר..

OOOO0

New member
אני אישית חושבת שגם ככה קשה לארגן מפגש,

אז עדיף במקום לעשות שני מפגשים נפרדים לעשות מפגש אחד שהחלק הראשון שלו יהיה עם אמיר,ואז אחרי שאמיר יילך נוכל כולנו להסתובב יחד בקניון ולפטפט סתם כמו במפגשי פורומים אחרים.

דווקא אני חושבת שזה אפשרי

אם פורומים אחרים יכולים אז למה אנחנו לא? זה כל הקסם שבפורומים הגיבוש עושים מפגש בכל חול מועד ובקיץ להפוך את זה למשהו קבוע של הפורום. עורכים מפגשים כאלו בפורומים של קרן פלס,הראל סקעת,ועוד וגם בפורומים שהם לא על מפורסם. המטרה שלי היא להפוך את הפורום מגה פעיל ולגוון את הפעילויות שבו. אני הצעתי אם אתם תרצו או לא זו כבר החלטה שלכם.

OOOO0

New member
טוב,את מבינה בזה יותר ממני.

אם את אומרת שזה אפשרי לארגן שני מפגשים נפרדים אז סבבה.אני בעד.

ברור שזה אפשרי

הכל עניין של רצון נטו.אין כמעט פורומים שלא עורכים מפגשים בינהם בנוסף למפגש עם האומן.ברור שאם היה חייב לבחור בין זה לזה אז היינו בוחרים עם אמיר אך לא

ניקול110

New member
אני חושבת שזה אפשרי

ברור שאפשר לעשות מפגשים של הפורום וברור שעם היינו צריכים לבחור אז היינו בוחרים עם אמירר... אני חושבת שאפשר לעשות מפגשים זה רק עניין של רצון:)

למעלה