חברי פורום יקרים, בא לכם לארח? והפעם

Tami661

New member
../images/Emo124.gifחברי פורום יקרים, בא לכם לארח? והפעם

זה יהיה אירוח מקצועי באמת, כי האורחים שיותאמו לבקשתכם - הם מרצים מצוות קמפוס שיאים (באוניברסיטת ת"א) שיבחרו כאמור, בהתאם לביקוש ולשאלות שמעניינות אתכם. כדי לתכנן ולהוציא לפועל את האירוח בהקדם, אשמח אם תשרשרו כל נושא (עדיין לא את השאלות, אלא הנושא בגדול) שעליו הייתם רוצים לקבל תשובות מקצועיות הקשורות בספינינג (ואפשר גם בפעילות גופנית בכלל). הקריאה מופנית גם לסמויים
וחג שבועות שמח

חג שמח

אני לא סמוי כל כך הבוס שלי קורא לי נסיך עכשיו עלה הסרט נסיך הפרסי נדלקתי על השם 404 הוא סמוי האם יש שאלות ,אין לי אני סומך עליך חג שבועות שמח ושיהיה לי 10% שומן

Tami661

New member
חחחח... הבוס שלך? גם הוא בנביאים?../images/Emo8.gif

אבל אם אין לך שאלות... זה מעולה אבל קצת מוזר... יש מישהו שאין לו שאלות?

יש לי שאלה

יש לי 20% שומן, אך אני יכול להגיע ל10%? אשמח לקבל טיפים אני עובד כל השבוע קרוב ל10 שעות כל יום עייף מנטלי וגופני ככה שלא מתאמן אימון אירובי ארוך טיפים מקצועיים יתקבלו בברכה והערכה רבה

בגדול

ת-ז-ו-נ-ה ספיינג מול רכיבה בחוץ נזקים דיווש מונחה דופק דיווש אפקטיבי שיטות ספינינג (לס מילס) ישיבה מול עמידה קורסים לספינינג למי לא טוב ספינינג ולמה ...

אמרו לי פעם

"מי ששואל יישמע אולי בור, אולם מי שלא שואל יישאר בור לתמיד"... השאלות שלי: 1) האם ניתן לאמן באמצעות ספינינג רצים למרחקים ארוכים? (10 ק"מ וחצי מרתון) 2) מה השפעת השתיה או חוסר השתיה על הביצועים במהלך האימון. 3) האם זה נכון שמתאמנים שמרבים באימונים עצימים (בעיקר אינטרוואלים) מאבדים עם הזמן את יכולת שריפת השומן שבאה לאחר אימון מסוג זה?

ממה שאני יודע

אימון ספינינג טוב כאימון כללי לרצים,יכול לעזור בחיזוק הרגליים,סבולת לב ריאה , כושר כללי ככל שהאימון מגוון יש יתרון לפרט,בשביל לרוץ טוב ,צריך להיתאמן לריצה באופן ספציפי ירדה במשק המים בגוף פוגעת ביכולת הביצוע של הפרט עד 25-30% ביכולת הביצוע פעילות גופנית ,זה אומר פחות הפקת אנרגיה,עומס על כליות בגלל הקושי לפנות אנזים c p k מהגוף,עלית טמפטורה בגוף גורם לגוף להיכנס למצב הישרדות ולא אימון בסוף כל אימון אימון בעיקר אירובי גוף צורך כמות יותר גדולה של אנרגיה במנוחה על מנת למלא את מאגרי אנרגיה בגוף שהתרוקנו בזמן פעילות,ביצוע פעולה זו לוקח מהגוף עוד אנרגיה קרוב ל30% יותר מהרגיל ,הרי יש צרוך באנרגיה על מנת להוביל אנרגיה לתאים אימון איטרוואל אם האיטרוול הוא עצים +70% הגוף משתמש בעיקר למאגר גליקוגן על מנת להפיק אנרגיה ,ככה שהגוף מרוקן יותר ממאגר גליקוגן[יש תחושת רעב בסוף האימון] ככה שאנחנו לא שורפים שומנים והגוף לומד בכל פעם מחדש לשרוד ולשרוף פחמחמיות ככה שבעצם הוא לא מכיר משהו אחר שאלות חכמות בכל שאלה יש את התשובה שבת שלום

קצת על הרכב גוף

פחמימות 1500-2500 קק''ל נמצאים בשריר או כבד חלבונים 40,000-80,000 קק''ל רקמות שריר -אנזימים בגוף שומנים 30,000-800,000 קק''ל תאי שומן

וקצת איך למזער נזקים...ברכיים, גב תחתון ועוד.

ושאף אחד לא יגיד שספינינג לא עושה נזקים...

ברכיים ,גב תחתון

התאמת אופניים,שימוש בציוד מתאים,תזונה מתאימה,גיוון בעומס ,בלי יותר מידי עמידות על אופניים,בלי ריקודים מצד לצד על אופניים תהיה בטוח שעוד שנים רבות אתה תרכב בכייף ,יהיה לך אחלה איכות חיים רגליים חזקות וגב חזק אחת הבעיות הרציניות בברך היא עומס גבוהה ,אם יש לך בעיות ברכיים תדווש על עומסים שקצב הרגליים שלך הוא 70 סיבובים בדקה ומעלה אם קצב רגליים שלך ברוב השיעור 50-60 סיבובים בדקה לא בטוח שעומס הזה מתאים לאנשים עם רגישות בברכיים תנועות לצדדים עם האגן בעמידה מין ריקוד מוזר על אופניים עם עומס מעלה את הלחץ התוך דיסקלי בעמוד השידרה ועושה גווץ' לדיסק בין החוליות זה כמו רולטה רוסית אם מתאנים בצורה טובה בלי יותר מידי אטרף בראש חוץ מתועלת לנשמה ולגוף לא תהיה נזק אני אישית מרוב ששמעתי את המנטרה[ספינינג הורס את הברכיים] הלכתי ללמוד על זה ספציפי וחזרתי אחרי שנה עם כל השאלות ותשבות שהייתי חייב לעצמי ואם אני שומע את המנטרה אני נקרע מצחוק ולא מתרגש

מישהו\הי יכול\ה לעזור למצוא את עופר ניסים עם

לידי גאגה שמעתי שעופרה עשה מהשיר שלה משהו מטורף אני חולה על עופרה אשמח לקבל קישור תודה

מצאתי ,תודה

אחלה קצב אפשר לבנות עליו 8 דקות טיפוס בגבעות חזקקקקקקקקקקקקקקקקקקקקקקקקקקקקקקקקק 60-65 r pm 80% דופק משקל גוף 72 צח"מ 70 אפשר לשרוף על כל דקה 20 קק''ל הערכה גסה 160 קלוריות ב8 דקות אני מעדיף לבנות את זה ככה אחרי חימום 15 דקות 60% תוך 2.5דקות להגיע ל70% במשך 2.5דקות הבאים להגיע ל80% משם להתחיל בטיפוס 8 דקות

Tami661

New member
../images/Emo51.gif לכל המשיבים. עם אוסף השאלות הללו

אני מתכוונת לחזור לנציגי קמפוס שיאים וננסה לארגן אירוח מהסוג שמזמן לא עשינו כאן. כמו כן, רעיונות לאירוח/פעילויות נוספות - יתקבלו בברכה

למעלה