חג אושר שמח

MARMELAD

New member
../images/Emo124.gif חג אושר שמח

בנימים בלבדים יקרים! בטח תהיתם על שום מה ולמה הפורום מלא בהודעות משונות שעניינן אושר. ההסבר הוא פשוט. על פי המסורת השבדית ידוע שבכל שנה שאמצע חודש פברואר מתכנסים השבדים בכיכר העיר, שותים, אוכלים, משחקים שש בש וטניס שולחן ונהנים מהחיים. המסורת הזו עוברת גם לפורום. אני מכריז בזאת על (לירוי, עכשיו אתה על החצוצרה) לירוי : טא דא דא דא דאאאאם שבוע האושר ! ! ! ! ! ומה זה אומר? שהשבוע, אנחנו נתעסק בכל מה שקשור לאושר. נשלח הרבה חיוכים וירטואלים אחד לשני. לא נקרא לשאר חברי הפורום דגנרטים וטמבלים כבדרך כלל, ובאופן כללי נשתדל להיות חיוביים ואופטימיים. וכמובן שיש גם משחק נושא פרסים: ראיתם שיש בשורה הצהבהבת למעלה טאגליינז´ ממוספרים. הראשון שיאמר כמה טאגליינז´ כאלה יש יזכה בסוף שבוע איתי במחנה 80. שיהיה לנו יופי של שבוע! מ.רמלד

לירוי25

New member
איכס...אני עומד להקיא....

לא מספיק יום האהבה עם כל השירים המעצבנים בגלגל"צ עכשיו גם שבוע של אושר כאן??? אני לא עומד בזה...

MARMELAD

New member
../images/Emo6.gif זהו בדיוק

שגם אם אתם מדוכדכים - השבוע אתם תשתדלו לשמור על אופטימיות וחיוכים קוסמיים ותראו שגם מצב הרוח המזופת שלכם משתפר. כמו שאומרים - חייך לעולם הוא יחייך אלייך (נדמה לי)

אלי פלס

New member
לא נראה לי...

זה סתם משפטים של "תחייך חיוך מלאכותי ותשחק אותה כאילו הכל טוב"

MARMELAD

New member
../images/Emo6.gif מה פתאום...?

אני לא אוהב להגיד סתם משפטים. מהנסיון שלי אלי... דווקא בימים שאני הכי עצבני והכי כועס אני משתדל לחייך. גם בכוח. למה? כי כשאני מחייך למישהו הוא מחייך אליי בחזרה. כשמחייכים אליי, זה משפר את מצב הרוח שלי. וככה כל חיוך קטן עשה את ההבדל. אז בטח שלפעמים בא לי רק לצרוח על כל העולם.... אבל מה זה יעזור בעצם? המצב שאני נמצא בו לא ישתנה. לא יהיה לי יותר טוב בגלל שאני אריב עם החברים/משפחה/בוסים שלי. ולהוציא אנרגיות - יש שיטות הרבה יותר טובות. אז כן, אני מאמין שלחייך - זה אשכרה שיטה מצוינת לצאת מהדיכאון. תנסה פעם...

אלי פלס

New member
אני לא רב עם אף אחד...

אני סתם שוקע בעצמי. אגב, ניסיתי להשיג אותך...

מרמי צודק!

לפני כמה ימים נכנסתי לפורום במטרה לשלוח הודעה מלאת רחמים עצמיים וכעס, אבל כשראיתי את החייוכים שגיא פיזר בכל מקום פשוט לא יכולתי לעשות את זה! יאללה, בואו ננסה שבוע - במקרה הכי גרוע נוכל להכריז על שבוע השנאה לאחר מכן ולשפוך את הכל (במגבלת הטוב טעם, כמובן)

MARMELAD

New member
../images/Emo6.gif למה שבוע האושר???

לפני כמה שנים היה לי חבר טוב שקראו לו גלעד. גלעד לימד אותי לנצל את התת מודע שלי כדי לשפר את החיים שלי. בעקרון זה עובד ככה: מה שאתה מרגיש - זה מה שקורה. אתה מבועס? אתה בטוח שיהיה לך יום גרוע? ככה הוא יהיה. אתה מחליט שהיום יהיה לך יום מצוין? יהיה לך יום מצוין. כדי להשתמש בתת מודע צריך להתאמן קצת, זה לא עובד אם אתה לא מאמין בזה. אבל אם אתה מאמין - זה עובד. וניסיתי. תראו אותי: סה"כ רובכם מכירים אותי. לא ממש חתיך, לא ממש יודע לרקוד, אבל מנסה לשדר שכן. והנה - פתאום אני נחשב אחד שנראה טוב. פתאום כולם בטוחים שאני רקדן - כשבעצם אם הם היו מסתכלים עליי מקרוב הם היו מבינים שלא. ולמה? כי ככה אני מרגיש. אני אומר לעצמי - אני יוצא למועדון ורוקד עם כל הבטחון העצמי שאני יכול לגייס. ואני עושה את זה - והופה - מקבל אחלא פידבק. מתחילים איתי, מדברים איתי אנשים שאני לא מכיר. מה יותר פידבק מזה? בקיצור, אחרי שגלעד לימד אותי את כל התיאוריה הזאת - הוא עשה לי תרגיל. הייתי אז בתקופה די קשה של החיים, בכתה י"ב, עמוס במבחנים, מבועס תמידית, בלי חבר, בלי יותר מדי עניין בחיים. הוא אמר לי ככה: מהיום זה שבוע האושר. השבוע אתה תקום כל בוקר ותתנהג כאילו שחג היום. אתה תחייך לאנשים ברחוב, אתה תגיד שלום לכל מי שתראה, אתה תחזיק את הדלת כשאתה נכנס לבנק ותתן לאנשים להיכנס - אתה תשדר שאתה שמח. ועשיתי את זה. ובאותו השבוע היה לי מצברוח נהדר. פתאום לא הייתי עייף, לא הייתי מצוברח. היה לי אחלא. ומאז - כשאני רואה שאני גולש למצב רע, כשאני מרגיש לבד ועצוב וכועס - אני חוגג חג אושר קטן. ועכשיו החלטתי לחגוג אותו איתכם - כי אם מי לא אם לא עם הפורום? אז הנה.. בשבוע שעבר היו לי אנרגיות נוראיות. והיום - אני במצברוח נהדר. עשיתי ראיון עבודה למשהו שנורא רציתי - והבוקר הודיעו לי שהתקבלתי (לירוי תתכונן
). לפני שבוע הייתי נורא ריגשי בגלל מישהו שרציתי ולא התעניין בי מדי - השבוע הוא כבר לא מעניין אותי. שיסתדר בלעדיי. ה"שבוע אושר" שלי.. הוכיח את עצמו - לפחות אצלי. אז יאללה - עכשיו גם אתם צריכים לנסות. חיוכים, בנים, זאת הדרך! גיא

MARMELAD

New member
../images/Emo6.gif תודה רבה

יאללה, תקבע תאריך ואני אגיע עם ההינומה (מי אמר שאי אפשר להתחתן עם גבר..? לא סתם גבר אלא אלאדין
)

אחרי החופה

חוגגים עם עלי באבא וארבעים השודדים. חוץ מזה - אני עם ההינומה (חלמתי על זה כל החיים שלי, אל תהרוס!)

MARMELAD

New member
../images/Emo6.gif עלי באבא?

אני מעדיף את הג´יני..... חוצמיזה, שנינו יכולים להיות עם חליפה והינומה. זאת תצא תמונת חתונה מהממת.

.m

New member
אדוני הנכבד!

רק שיהיה ברור - אתה לא הולך לשום אורגיה !!! קפיש?! mai

אושר אושר... ../images/Emo25.gif ../images/Emo34.gif

אפשר לדבר על הדברים שעשו אותי פעם מאושרת? כי אלו הדברים היחידים שמָעלַה בי המילה: אוֹשֲׁר...
הדברים שגורמים (או בעצם..גרמוּ) לי אושר הם..
האהבה שלי לנסיכה שלי..הימים בהן האהבה הייתה הדדית..
השירים ששמענו יחד אני והיא.. (מה שהיום אני לא מסוגלת לשמוע)..
השיחות שהיינו מנהלות יום ולילה..
האימיילים המדהימים שהיא הייתה כותבת לי.
הצחוק שלה בכל פעם שזרקתי הערה לא במקום.
ובקיצור... היא... היא הייתה האושר שלי..
בגעגועים אליה.. מדליקונת 16

למעלה