חדשההההה-שבערך מכירים XDD

../images/Emo124.gifחדשההההה-שבערך מכירים XDD

אממממ אני יפית, אולי אתן זוכרות אותי ממישל.. שהכינוי שלה פה הוא "מוקע" למרות שאנחנו לא הרבה על המחשב חח אז פתחתי משתמש לעצמי במקום שנהיה ביחד חח אני יפית בת 18
[היה לי לפני חודש אני אוהבת את דני ואת אבריל לווין אני חושבת שהם מגניבים
מקבלים?

purple floyd

New member
לא מקבלים ../images/Emo11.gif

יש לנו מבחני קבלה מאוד קשוחים. מאוד מאוד. סתםסתם אני סתיו בת 15 מערד^^ והפייבי היקר זה דאגי
תהני פה^^

גילולית

New member
../images/Emo205.gifמקבלים!../images/Emo24.gif

גילי תלאביב 14.6 דני
השתלבות מחודשת נעימה

Charley XD

New member
ברוכה הבאה ../images/Emo9.gif

אורטל 15 הארי
התקבלת ! השתלבות מהירה ..

butbut

New member
הניסוח לוקה-הרצף לא רציף-הסלנג לא במקום...

התקבל
XDDDD אני בוט. מהמרכז. בת 17. הפייב שלי
דני.

Lex 1

New member
../images/Emo41.gif../images/Emo129.gif חחחחח כבר התחלת להתרגל להגיד 17?

butbut

New member
חחחח ת'אמת?עדיין לא-אני עוד חיה בסרטים שאני

16. אבלל...יעבור. רק היום המורה שלי אמרה לי מזל טוב מאורח ושאני דומה לרבע עוף. וזה היה מה-זה לא במקום-כי די בשמנתי בחודש האחרון.. נראה לי כאילו, לא שמתדדתי. אני מרגישה בטטה סקסית. XDD ><".

Lex 1

New member
../images/Emo41.gif../images/Emo129.gif טחחח ממש השמנת..

נמ, טוב לא שופטת. האמאניהשמנתיהאמ תוך שבועיים את כבר לא זוכרת שהיית בת 16..

butbut

New member
נקווה שזה יקרה לפני שהבן הבא שישאל

אותי "ילדה, בת כמה את?"- ואז התשובה לא תהיה "16..אממ..א לא" "את לא יודעת בת כמה את?!" "כן אני כן, סתום". "אז בת כמה את?". "נאמ..למעשה...רק לפני כמה ימים נהייתי 17". "אז 17?". "כן, אני חושבת שכן". "חושבת?" "בטוחה" "עכשיו את בטוחה?" "כן כן בטוחה!" "100%?" "כן!!!" "באמשלך?" "דודהשלי". -_____-"

butbut

New member
חח...לא יודעת-לגור בצפון זה כמו לגור על עץ...

זה כזה...מנותק מן האדמה[המרכז]. FYI

Little McMickey

New member
../images/Emo28.gifאחותך מנותקת מהמרכז../images/Emo11.gif

XDDD סתם[לא רציתי להגיד אמ'שלך XD], אולי.. לא ממש.. את מנותקת מחיפה..חהחה
XDDDDDD זה די בסדר פה בביאליק הקטנה, הכל גדול מדיי בחוץ.. בתל אביב, אני לא רגילה לסביבה כזאת.. למרות שאני די רגילה אבל אני בחיים לא אמצא את דרכי בתל אביב חחחח

butbut

New member
חחחXD תיקחי מצפן=] או מפה...

XDDDDDDDDD סתםם מי מסתובב בימינו עם מצפן. זה כמו שכשהלכתי פעם ראשונה לעזריאלי לא מצאתי את עצמי אז שאלי כול 10 שניות איפה אני. קיצרר... את כן מנותקת. ביאליק זה מקום..חור יותר גדול מקדימה.. את יודעת מה?? מה אני מדברת? אני תקועה בחור השקט שלי. אפילו תאילנדים אין כאן!! ><".

Little McMickey

New member
../images/Emo28.gifחיזרי בך../images/Emo70.gif

ביאליק זה לא חור! מאז המלחמה כולם מכירים XDDDDDDDD זה לא חור, טוב שזה ליד חיפה וכולם מכירים את הקריות XDDD הפעם היחידה ששמעתי על "קדימה" זה הביצפר היסודי בקריה שקוראים לו קדימה
זה לא כזה חור, כאילו.. הרוב פה אבל זקנים XDD אבל בהחלט.......יש.....גם.....צעירים
...חתיכים...והםבכיתהיודואנימרגישהכמופדופילית

butbut

New member
י'פדופילית חתיכים!!!!!!!!!!!!!!!!!!!XDDDDDDD

קדימה זה חור-מודה. קרית ביאליק זה חור בריבוע סינוס 90!! ...אבל לא כמו קדימה. וגם אצלינו יש זקנים!!!!! [זו לא גאווה!] אוה זקנים וערסים. אפילו הזקנים הם ערסים.

butbut

New member
שמעי...XD לפעמים דווקא מן האהבות הכי מוזרות

יוצאת לה אהבת האמת.. LOL ההורים שלי בהפרש כמה שנים- אמא של יותר מאבא שלי-והם נשואים כבר 18 שנה...באהבה רבה. פחיחי.. XD

Little McMickey

New member
../images/Emo28.gifאמןאמןאמן XDD

אח אח לפחות ביני לבין ההוא מ-י' אין הרבה שנים כמו ממני ומדני XDDDDD [אני חייבת להגמל מדני, חייבת!]

למעלה