חדשות אדוארד

מיצי007

New member
../images/Emo124.gifחדשות אדוארד../images/Emo70.gif

לפי הדיווחים של שוברי הקופות. במשך כשבועיים וחצי כבר נמצא הסרט הג'וב האיטלקי במקומות הראשונים
תחילה הוא נכנס למקום שלישי והעיף לכל הרוחות את המטריקס. ועכשיו,הוא ירד למקום רביעי עם צאת הסרט מהיר יותר ועצבני יותר. עם רווח של 40,000,000$ עד כה,הייתי אומרת שזה סביר בהחלט לשבועיים הראשונים,אבל בטח הוא לא יעלה למעלה ברשימה אלא רק ירד
.
לפי דיווחים נוספים וראיונות שנערכו עם השחקנים,תנחשו מי לא היה נוכח בכל ראיונות היחצנות לסרט
אכן כן. אדוארד שלנו מסרב בתוקף לעבוד שוב עם אולפני פראמאונט באיזשהי צורה כלשהי. והוא מסרב ליחצן את הסרט שהוא כל כך שונא. ועכשיו,בגלל הדגשות חוזרות ונשנות שלו לגבי כמה שהוא שונה את האולפנים וכמה שהואלא ממליץ לאנשים לראות את הסרט הזה, פראמאונט מאיימים בתביעה כנגד אדוארד שלנו על הוצאת דיבה. כאילו שגם חסר להם כסף
אז זה מה שהם צריכים,לתבוע את אדי
.
בנוסף,בראיונות שנערכו עם מארק וולברג הכוכב הראשי של הסרט,הוא ציין את העובדה שהיה נחמד לעבוד עם אדוארד אבל במידה מסוימת- "תמיד רציתי לעבוד איתו,אבל לא ציפיתי שזה יהיה כך. ברגע שהיינו מסיימים סצנה הוא היה מסתלק מהסט והולך". מארק גם אמר שהוא מחשיב את הג'וב האיטלקי לסרט הכי טוב שהוא עשה
עכשיו,אני לא יודעת כמה מכם בדיוק מכירים את מארק וולברג אבל הוא שיחק בסרטים כמו לילות בוגי וזה לדוגמא סרט מעולה,בהרבה יותר ממה שהג'וב האיטלקי אי פעם יהיה. זה רק מצביע על רמת ההערכה של למארק הזה בנוגע למשחק.
דבר נוסף,לא קשור לג'וב האיטלקי. לפני כשלושה שבועות, החליטה תחנת טלוויזיה מקומית לשנות את שמה לSPIKE TV.מתוך כוונה תחילה למשוך יותר אנשים שיתרשמו מהשם שזה ערוץ של ספייק לי. כתוצאה מכך,ספייק לי איים בתביעה עליהם לבטל את השם. ואליו הצטרפו עוד שחקנים להגנתו.וגם אדוארד שלנו נכנס לעניין. הוא כתב מכתב בעל סעיפים ארוכים מאוד(אתם מכירים את אדוארד,לא סותם את הפה-שיהיה בריא
) על כמה שהוא מכיר את ספייק לי וכו' וכו'. וכנראה שזה עזר,כי בינתיים התחנה משאירה את שמה כמו שהוא ולא משנה אותו. ספייק לי בינתיים שוקל לקנות את הזכויות יוצרים לשמו,כך שכל שימוש בו יעשה ברשותו. (אני אעלה בקרוב את המכתב שהוא כתב לעיריית ניו יורק)
בנוגע לפרוייקטים של אדוארד: הוא התחיל לעבוד חזק על חידוש לסרט שאותו הוא גם יפיק(ספק אם הוא יביים),סרט שנקרא FEAR ITSELF. התסריט יכתב על ידי סטוארט בלומברג-ידידו הטוב מזה שנים,זה שעבד איתו על לשמור אמונים. וזהו להפעם.

*אייקון של מאיה מזילה ריר*

סרט שהוא הפקה של אדוארד???????????מה עוד אפשר לבקש..... לראות אותו וללכת לגן עדן אני פשוט אדם מאושר... אגב...אני עדין לא ראיתי את הסרט ג'וב איטלקי אבל אם הוא הגיע למקום שלישי וכולם אומרים שהוא טוב יכול להיות שאדוארד סתם מגזים ???בקשר לסרט? בקשר למרק וולברג ברור שתמיד הוא רצה לעבוד עם אדוארד!!!כולם רוצים לעבוד עם אדי!!!! לוב יו מיצי!!!!(אל תתעצבני עלי -אני אדם טוב)

מיצי007

New member
גם אני לא ראיתי../images/Emo70.gif

כי זה עדיין לא יצא
ואני לא מתעצבנת עלייך בובה. אני יודעת שאת בנאדם טוב. לא נראה לי שהוא מגזים,אמנם יש לו הרבה טינה כלפי האולפנים אבל עדיין...סרט אקשן ואד לא מסתדרים ביחד.

swirrrly

New member
הממ.. ../images/Emo118.gif

אם סטוארט בלומברג יהיה התסריטאי אז אני דוקא מאמינה בפוטנציאל של הסרט! בתור תסריט לשמור אמונים בטח ממש חמוד ומשעשע
. בקשר לסכסוך של אד עם פרמונט - טוווווווווווב.... אני לא יודעת ממש מה קורה שם, אבל באיזשהו מקום אני יותר בצד של האולפנים. בקשר לקטע שרומז שמארק הוא אדיוט - הופה הופה! עד למארק וולברג.. חח סתם. אני ממש חושבת שזה טעם וריח, לא? PS: אדוארד נורטון הוא כבר ממש מפורסם, הא? ממש שמו אותה בכתבה במעריב לנוער ביחד עם עוד כל מיני אנשים, שאני ACTUALLY+אשכרה מכירה! חיייי ואיזה כיף, ריס ווית'רספון אהבה את דרקון אדום.. למען האמת אותי הוא בכלל לא הפחיד, עד כמה שזכור לי. אולי בסוף.

מיצי007

New member
כן....אדוארד כבר מוכר מאוד בהוליווד

הוא נחשב לשחקן מוכר ואחד מהחזקים ביותר בהוליווד. בקשר לדרקון אדום,נכון הוא לא ממש מפחיד. הוא מגניב

swirrrly

New member
../images/Emo58.gifמדברים על דרקוני ../images/Emo118.gif

אני רק אוודא שניה שהבנתי- הקטע של הרוצח, זה שכשהוא היה קטן התעללו בו ועיוותו קצת את הצורה שלו (למרות שעיוות זה לא היה=/ - די סקסי כשחושבים על זה דוקא! חתך בשפה.. רארררררר...
), אז זה גרם לו להפחתת הערך העצמי והוא רצה להתפתח ולהיות חלק ממשהו יותר טוב? EVOLVING למשהו BETTER? וקטע בסרט שהציק לי, אבל אפשרי שלא הבנתי טוב או לא עקבתי או משהו - חניבל מבקש מהבלש סעודה+SHOW תמורת רמז ברור שהוא יעניק לבלש (אחרי שלויל גרם נמאס לקבל רמזים מעורפלים) וזה אכן מה שחניבל קיבל. אבל האם ויל בכלל קיבל רמז ברור - ללללא! קה פאס

מיצי007

New member
אוקיי לפי הבנתי

ולפי העובדה שקראתי את הספר וראיתי את הסרט אין ספור פעמים אני אתן לך תשובה קצרה עד כמה שאפשר: 1.בנוגע לפרנסיס והעיוות שלו(שכן,זה סקסי במובן כלשהו...). פרנסיס הרגיש נחות ע"י סבתא שלו. היה לו קשה לדבר והוא כל הזמן גמגם,מתוך הפחד הזה הוא גם היה משתין במיטה.פרנסיס פחד פחד אימים מסבתא שלו,ועד שהיא מתה לא יצאה האישיות האחרת שלו החוצה(הדרקון). היא הייתה קיימת בתוכו אבל היא לא התבטאה. הוא הרגיש שהדרקון זה משהו עילאי,משהו שהוא מעל בני האנוש.יש גם קטע שהוא אומר שהוא התחיל כאדם אבל הוא נועד להיות משהו אחר,משהו יותר טוב ויותר גדול.זה גם בגלל ההתעללות שהוא עבר כילד,וגם בגלל שתבועים בו תווי הפסיכופטיות,התאווה לרצח. 2.חניבעל ווויל זה יחסים מאווווד מאוווד מורכבים,מה שלא הוסבר כל כך טוב בסרט.ולכן,וויל מכיר את כל המשחקים של חניבעל ויודע בדיוק למה הוא מתכוון,גם ברמזים המעורפלים שלו. אבל וויל חיפש יותר מזה,וניסה לממש את אחת מבקשותיו.אבל מכיוון שוויל וחניבעל הם בתחרות מוחות תמידית(חניבעל מחפש להרוג את וויל כי הוא מרגיש מאוים לגביו) אז לא משנה כמה וויל ינסה,חניבעל תמיד ייתן לו את הרמזים המעורפלים שלו. ווויל פשוט יצטרך להסתדר איתם.

swirrrly

New member
ולזה אני מתכוונת ../images/Emo118.gif

כשאני אומרת שיש דברים בסרטים שאני לא מבינה! אני פשוט חרא בדברים האלה!

צהריים טובים לכולם...

יש לי רק הערה קטנה... ראיתי בפעם הראשונה לא מזמן.... (חודש בערך...) את "דרקון אדום"... ו...שתיקת הכבשים והסרט הזה... הם פשוט אותו סרט !!!!!!!!! מבחינת הרוצח... זהו. זה מה שרציתי להגיד. תודה שנתתם לי להתבטות.

swirrrly

New member
המ... מבחינת הרוצח??!! ../images/Emo118.gif

למקרה שלא ידעת זאת טרילוגיה.. "דרקון אדום" זה הראשון, "שתיקת הכבשים" זה השני, והשלישי זה "חניבעל" (אוקי, בקשר לחניבעל אני לא סופר בטוחה.. אני רק יודעת שקודם בא דרקוני ואחר כך שתיקי).. ובשניהם יש כמובן את אותו חניבעל משוגע, אותו מגלם אותו אנטוני הופקינס.. ואין קשר בין הרוצח ה*עיקרי* בדרק לבין הרוצח ה*עיקרי* בשתק. אחד אוכל את הקורבנות והשני רק רוצח אותן ותוקע להן זכוכיות בתוך העיניים! זה הכל! ואם אני לא טועה לחניבעל אין ממש הסבר פסיכולוגי... הוא מעבר להסבר המדע..
המפ.. אולי לא הבנתי אותך? ולא ראיתי את שתקוני ממזמן אז...... בגיל 5 ראיתי אותו בערך..
ננה

מיצי007

New member
וגם את טועה../images/Emo70.gif../images/Emo58.gif

אמנם אמרת נכון,חניבעל הוא הסרט האחרון בטרילוגיה כאמור. אבל שני הרוצחים בכלל לא דומים,אחד מהרוצחים אונס את הקורבנות ורוצח משפחות שלמות. השני לוקח נערות שמנמנות ולא מאכיל אותן עד שהשומן יורד ונשאר עור רפוי ואז הוא פושט את עורן כדי לתפור לעצמו "חליפת עור". לחניבעל יש הסבר פסיכולוגי לדבר,לכל דבר בעצם רק שזה ארוך ואין לי כוח ממש לכתוב.אני לא מרגישה טוב מספיק כדי להתפלסף. הדבר היחידי שמקשר בינהם הוא הזמן,שבאותו זמן שוויל חוקר ועושה פרופיל לרוצח "פיית השיניים"(רייף פיינס) מתחילים סימולטנית האירועים של "באפלו ביל" וקלריס מצורפת ועוקבת אחר החקירה.רק שהחקירה והעניין של פיית השיניים מסתיים בערך באמצע האירועים המסתוריים של הרוצח באפלו ביל.

swirrrly

New member
אני חושבת שבחלק מהדברים ../images/Emo118.gif

פשוט לא הבנתי את הניסוח שלי, אבל אין לי סיבה לעמוד על מה שכתוב בהודעה שמאחוריה עומדת ילדה שמבינה פחות ממך. (?)

ayaliar

Well-known member
האמת שגם לי נשמע כאילו האולפנים

צודקים. חוזה זה חוזה. אבל אולי אני לא יודעת בדיוק מה היה. הג'וב האיטלקי בכלל בכלל לא סרט רע...הוא מאוד צפוי כי הוא בנוי בדיוק כמו כל הסרטים האלה אבל הוא סרט מעניין. אולי זה תרגיל בפרסום אבל אם הוא באמת יוצא נגד הסרט הזה ואומר ברבים לא ללכת לראות אותו...אני במקום האולפנים הייתי תובעת לו את הצורה. עם כל האהבה, זה מאוד לא מקצועי

מיצי007

New member
כן...אבל את יודעת את כל הסיפור../images/Emo35.gif

מה שהם עשו לו... נכון חוזה זה חוזה,אבל להביא לו תסריטים סתומים ולדרוש שהוא יעשה את הסרט ב75,000 דולר זה קצת עגום...

למעלה