../images/Emo124.gifחדשות אדוארד../images/Emo70.gif
לפי הדיווחים של שוברי הקופות. במשך כשבועיים וחצי כבר נמצא הסרט הג'וב האיטלקי במקומות הראשונים
תחילה הוא נכנס למקום שלישי והעיף לכל הרוחות את המטריקס. ועכשיו,הוא ירד למקום רביעי עם צאת הסרט מהיר יותר ועצבני יותר. עם רווח של 40,000,000$ עד כה,הייתי אומרת שזה סביר בהחלט לשבועיים הראשונים,אבל בטח הוא לא יעלה למעלה ברשימה אלא רק ירד
.
לפי דיווחים נוספים וראיונות שנערכו עם השחקנים,תנחשו מי לא היה נוכח בכל ראיונות היחצנות לסרט
אכן כן. אדוארד שלנו מסרב בתוקף לעבוד שוב עם אולפני פראמאונט באיזשהי צורה כלשהי. והוא מסרב ליחצן את הסרט שהוא כל כך שונא. ועכשיו,בגלל הדגשות חוזרות ונשנות שלו לגבי כמה שהוא שונה את האולפנים וכמה שהואלא ממליץ לאנשים לראות את הסרט הזה, פראמאונט מאיימים בתביעה כנגד אדוארד שלנו על הוצאת דיבה. כאילו שגם חסר להם כסף
אז זה מה שהם צריכים,לתבוע את אדי
.
בנוסף,בראיונות שנערכו עם מארק וולברג הכוכב הראשי של הסרט,הוא ציין את העובדה שהיה נחמד לעבוד עם אדוארד אבל במידה מסוימת- "תמיד רציתי לעבוד איתו,אבל לא ציפיתי שזה יהיה כך. ברגע שהיינו מסיימים סצנה הוא היה מסתלק מהסט והולך". מארק גם אמר שהוא מחשיב את הג'וב האיטלקי לסרט הכי טוב שהוא עשה
עכשיו,אני לא יודעת כמה מכם בדיוק מכירים את מארק וולברג אבל הוא שיחק בסרטים כמו לילות בוגי וזה לדוגמא סרט מעולה,בהרבה יותר ממה שהג'וב האיטלקי אי פעם יהיה. זה רק מצביע על רמת ההערכה של למארק הזה בנוגע למשחק.
דבר נוסף,לא קשור לג'וב האיטלקי. לפני כשלושה שבועות, החליטה תחנת טלוויזיה מקומית לשנות את שמה לSPIKE TV.מתוך כוונה תחילה למשוך יותר אנשים שיתרשמו מהשם שזה ערוץ של ספייק לי. כתוצאה מכך,ספייק לי איים בתביעה עליהם לבטל את השם. ואליו הצטרפו עוד שחקנים להגנתו.וגם אדוארד שלנו נכנס לעניין. הוא כתב מכתב בעל סעיפים ארוכים מאוד(אתם מכירים את אדוארד,לא סותם את הפה-שיהיה בריא
) על כמה שהוא מכיר את ספייק לי וכו' וכו'. וכנראה שזה עזר,כי בינתיים התחנה משאירה את שמה כמו שהוא ולא משנה אותו. ספייק לי בינתיים שוקל לקנות את הזכויות יוצרים לשמו,כך שכל שימוש בו יעשה ברשותו. (אני אעלה בקרוב את המכתב שהוא כתב לעיריית ניו יורק)
בנוגע לפרוייקטים של אדוארד: הוא התחיל לעבוד חזק על חידוש לסרט שאותו הוא גם יפיק(ספק אם הוא יביים),סרט שנקרא FEAR ITSELF. התסריט יכתב על ידי סטוארט בלומברג-ידידו הטוב מזה שנים,זה שעבד איתו על לשמור אמונים. וזהו להפעם.
לפי הדיווחים של שוברי הקופות. במשך כשבועיים וחצי כבר נמצא הסרט הג'וב האיטלקי במקומות הראשונים