חדשות אד

מיצי007

New member
../images/Emo124.gifחדשות אד../images/Emo70.gif

אדוארד יקבל פרס על פעילותו למען איכות הסביבה. הטקס יערך ב-5 בנובמבר 2003 שם הוא יקבל את הפרס של השנה. אני אישית פעם ראשונה שומעת על זה,זאת אומרת על אד ופעילותו למען איכות הסביבה,לא שאני רוצה להוריד מערכו אבל אתן יודעות...אף פעם לא דיברו על הנושא הזה וקישרו אותו לשם של אד. בכל מקרה,ישר כוח אד
הידיעה באנגלית: Edward Norton is this year's honoree at the Environmental Media Awards for "his innovative work to promote the use of solar energy." The 13th Annual Environmental Media Awards will be held in Los Angeles on November 5, 2003.
זוכרות את הפרס שאד זכה? בפרס הגבר הבינלאומי של השנה מאת מגזין GQ
ובכן באוקטובר יוצא המגזין שם ידובר ארוכות על אד(עם הדוגמנית היידי קלום על השער בגרסה הבריטית של המגזין) ולמי שתוכל להשיג את המגזין אני אודה לה מאוד
הידיעה באנגלית: October's GQ magazine (British edition featuring Heidi Klum on the cover) includes EN for being their International Man Of The Year
הסרט האחרון שעליו אד עובד כרגע:"הפחד עצמו"(בתרגום חופשי מאוד
)יתחיל את צילומיו באוקטובר,הסרט אמנם לא בראשית דבריו של הבמאי שאמור לביים אותו אבל בכל מקרה-יש לנו עוד הרבבבבבבבה זמן עד שנראה את אד שוב בסרט
הידיעה באנגלית: A Fear Itself related item: The Hollywood Reporter (9/11/03) announced that John Polson is "poised" to direct Hide & Seek starring Robert De Niro. In Aug 2002, Polson was hired to direct Fear Itself. No info on the project has come out since then. The Hide & Seek announcement included the statement that Polson is attached to Fear Itself. I guess you can read between the lines that Fear Itself is still in the works however, since Hide & Seek is supposed to start filming in October, it is not on the front burner. בלונדינית!!!בלונדינית כוסית!!!!מוהאהאהאהאהא יוליה!

*superstar*

New member
איכות הסביבה...?../images/Emo12.gif

רק לי בא לצאת אל העולם לאסוף אשפה ברחוב....?
*דיד*

מיצי007

New member
במקרה על מה שהוא יקבל פרס

זה לא על אשפה,זה על תרומתו לעולם האנרגיה הסולארית או משהו דומה..... מה עובר עליו

מיצי007

New member
נכון לא עקרוני

אבל קבלו תמונה עדכנית של אד זה צולם לפני שבוע-אני מתה מחרמנות כבר דייייי

SoundsOfSilence

New member
חחחחח greenpeace eddie

משום מה אחרי שאני קוראת את זה עולה לי בראש תמונה של אדי לבוש בבגדים היפיים, עם שיער ארוך (וחום
), מקפץ לו באיזה שדה ושר: let the sunshine let the sunshine in the sunshine innnnnnnnnnn....

Sheep From Hell

New member
let the sunshine in...חחחחחחחחחחחחח

אם כבר שיר היפי אז.... This is the dawning of the Age of Aquarius The Age of Aquarius Aquarius! Aquarius! אדי הזה כזה בנאדם טוב.... ויפה... ומתוק... ומוכשר ומושלם... התמונה שמיצי שמה בהודעה פתיחה ניראת כאילו הוא עושה פנים של "אני יודע מה עשית.... טיסק טיסק טיסק...."

מיצי007

New member
התמונה הראשונה ששמתי

מפתה נכון
כאילו הוא אומר כזה..... איי וונט יו,איימ לוקינג אט יו...יס יס יס....יו.

Sheep From Hell

New member
רק חבל שהוא לא אומר את זה לי בפנים.

תמונה הזאת ממש שווה... חחח. האמת הוא נירא כאילו הוא הולך להגיד what? what are you watching at???? nothing to see!! get lost!!! or i'll kill ya!!!!! וואי עכשיו ניתקעתי עם השירים it is the dawning of the age of aquarius... aquarius..... aquarius!!! manchester england englan, across the atlantic see ואני עושה אפילו תנועות!!!!!

shadowlord

New member
גם אני אוהב...

אני בהחלט מסכים עם הכבשה. האלבום aquarius של aqua הוא באמת אלבום מעולה. למרות שיש לי אותו כבר כמה שנים, אני עדיין נהנה לשמוע אותו... כבשה דרך אגב, בן או בת?

Sheep From Hell

New member
אתה צוחק נכון??????????????????

לא התכוונתי לדיסק של אקווה בכלל!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!! איכס אני שונאת אותם!!!!!! בעעע...... התכוונתי לשיר מהסרט\מחזמר שיער... שיר שקוראים לו age of aquaruis!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!! איזו בורות.... טיסק טיסק טיסק!!!!!!!!! חח אני בת.... ואל תיקרא לי כבשה בבקשה.. זה עושה לי אסוציאציות רעות..(זה מזכיר לי העלבה ברוסית...)

מיצי007

New member
חה../images/Emo70.gif

להזכירך הוא כבר שיחק דמות דומה כזאת. בסמוצ'י! שם הוא היה מאוד צמחוני והכל,לבש בדים מיוחדים שלא עשויים משום חיה... הכין לעצמו את הרוטב
בלונדיני

למעלה