חדשות בראד (וג'ן)

M a r y J a n e

New member
../images/Emo124.gifחדשות בראד (וג'ן)

בראד וג'ן עושים תוכניות לגבי סרט ג'ניפר אניסטון ובעלה בראד פיט שוקלים לככב בסרטם הראשון ביחד. הזוג קנו את הזכויות של רב מכר אמריקאי שאותו בראד מתכנן להפוך לסרט שבו תשחק גם אשתו. עוקר הלבבות מטרויה אמר למאריה קלארי מאגזין: " אנחנו קנינו את הזכויות ל Audrey Niffenegger's 'The Time Traveler's Wife' ושניהם יופיעו בו. זהו סיפור אהבה על אישה שקוראים לה קלייר ובעלה הנרי אשר סובל מהפרעה שלוקחת אותו מהווה לעבר או לעתיד. לגבי ילדים, בראד שלל שמועות לגבי כך שהוא וג'ן מתכננים משפחה ואמר: אני עדיין יותר מידי אנוכי ואני רוצה את ג'ן לעצמי לזמן יותר ארוך.

karin byrne

New member
תודה על החדשות!

אז זה מפריח את כל השמועות על ההריון של ג'ן...לונורא...שיהיה להם בהצלחה עם הסרט...אבל נדמה לי שבראד אמר פעם שהוא בחיים לא אירצה לשחק עם ג'ן כי סרטים של זוגות יוצאים מגעיל...טוב...

תודה רבה על החדשות!

אבל תגידי מאיפה מאצת אותם? כי משום מה זה נראה לי סתם שמועות..כי גם בראד באמת אמר שסרטים של זוגות תמיד יוצאים נורא, וגם הוא כל הזמן אמר שהוא מוכן להיות 'אימא' כך שקצת קשה להאמין. אבל כבר נראה. תודה בכל מקרה. כל הכבוד על ההשקעה!

M a r y J a n e

New member
מפה לקחתי אותם...

http://www.dehavilland.co.uk/webhost.asp?wci=default&wcp=EntertainmentStoryPage&ItemID=3129190&ServiceID=8&filterid=345221&searchid=234672&category=1

ה אורחת

New member
קראתי את זה ב walla מאוד מוזר.

אני זוכרת שלפני איזה שבועיים קראתי את הכתבה הזו ב walla נדמה לי ואני חושבת שזה סתם שמועות כי עד לפני זמן קצר מאוד בראד אמר שהוא וג'ן בחיייים לא יעשו סרט ביחד בגלל ניסיונות כושלים של זוגות אחרים כמו "בניפר" למשל בכל מקרה אם זה נכון שיהיה להם בהצלחה אם לא אז לא נורא קצת אנרגיה מיותרת התבזבזה....

כן כבר שמעתי על זה אבל..........

אני כמעט בטוחה שאלה לא שמועות כי ראיתי את ההודעה הזאת בהרבה אתרים (ואני לא זוכרת איזה)

אבל בראד אמר שהוא בחיים לא יעשה

איתה סרט כי תמיד סרטי בני זוג נכשלים

M a r y J a n e

New member
../images/Emo124.gifעוד חדשות שמצאתי...

השחקן האמריקאי בראד פיט יהפוך למייצג הערום הראשון במוזיאון השעווה באמסטרדם. מעריציו של בראד שיעמדו מספיק קרוב למושא הערצתם השרירי, יוכלו לשמוע את פעימות ליבו. בראד פיט שנבחר לאדם החי הכי סקסי, שיש לו בית באמסטרדם, יהיה במייצג העבודות שנקרא "הדומות ל" ליד הזמרות האמריקניות ביונסה וג'ניפר לופז באגף מיוחד של המוזיאון שיקרא X-appeal

ה אורחת

New member
שיוווווווווו זה דומה!!!!!.......

אני ישר עפה לאמסטרדם (זה שם נכון?) אההההה איזה שווה!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!. רגע אבל בטח גם בניו יורק יש מייצג שלו במוזיאון מישו יודע?

מיצי007

New member
שווין../images/Emo70.gif../images/Emo99.gif

יש לי גם תמונה עם בובת השעווה אבל ממאדאם טוסו בלונדון רוצים לראות?

למעלה