חדשות ועדכונים

כריסטין

New member
ערוץ ההיסטוריה מגיש לכם סופשבוע UFO

סופשבוע של עב"מים , החל מיום שישי בשעה 20:00 ועד מוצאי שבת בחצות

gozlan8

New member
צפיתם בסירטון החדש באתר?

ראיתם את התגובה וההתייחסות של המנחים? למה אני לא מתפלאת?!

וולטר האוט הלך לעולמו ../images/Emo16.gif

לידיעתכם, Walter Haut, קצין חיל האוויר האמריקני שדיווח לתקשורת ב-8 ביולי 1947 על התרסקות העב"ם ברוזוול נפטר ביום שני בגיל 83.

gozlan8

New member
חשוב!!! הערב בחדשות

הודעה שפורסמה על ידי חבר בפורום MSN הערב בחדשות הערוץ השני בשעה 8, כתבה בנושא עב"מים ועדויות.

חפY

New member
מרתון משדרים על עב"מים

בסוף השבוע הנוכחי ערוץ ההיסטוריה הקדיש חלק נכבד ממשדריו לנושא העב"מים. צפיתי בכולם (כמובן שלא באופן רצוף...
) ולדעתי מדובר בשורה איכותית ביותר של משדרים אשר חשובה לצפייה, לא רק לחובבי וחוקרי עב"מים, אלא לכל אחד). אני לא יודע אם ומתי משדרים אלה יוקרנו שוב, אבל בכל אופן, אשמח לקרוא דעתם של אלה שצפו במשדרים (או בחלקם).

Day One

New member
עב"מולוגים, זה לא ייאמן

קבלו קישור להורדה של קובץ שמצאתי ברשת מה הערבים רוצים לעשות לנו http://www.megaupload.com/il/?d=3U034WLS

gozlan8

New member
כריסטין

זה בודאי הסופ"ש שאליו התכוון חנן. אני מה זה מחכה בקוצר !

Majestic12

New member
בארץ אפילו לא היו מתייחסים לכך בכלל

אני מניח שכתבה כזו, אפילו לא היתה משודרת בארץ. ואם כן - סביר להניח שהיתה מלווה בגימיקים ובגיחוכים מצד המגישים.

Gilliana

New member
זה באמת מעניין

יש פתאום ביקוש עולה לנושא בחודש-חודשיים האחרונים בארץ. הטרנד החדש?

Majestic12

New member
אחלה רעיון...רק ש-...

1. איך אני מעלה קלטת וידאו של 4 שעות לרשת? 2. מי מעמיד לרשותי ציוד המרה מקלטת וידאו ל- CD? 3. מי יתן לי מקום איחסון של 4 ג'יגה (שזה בערך גודל הקלטת)?

Day One

New member
הנה הוכחה לכמה שטויות מדברים פה

זה קובץ של סרטונים מדהימים, על ערבים. למה את/ה פותח את הפה שלך ומדבר שטויות בלי לדעת? מה קשור פרסומת? סתום

falson

New member
ערוץ ההיסטוריה ביום שישי היה נורא מ

מעניין. ישבתי וראיתי מהתחלת השידור 19:20 עד סיום השידורים. את רוב התוכניות ששודרו ראיתי בעבר אך בכל זאת ישבתי וראיתי(אפילו ויתרתי על ארץ נהדרת).התוכנית שהכי עניינה אותי,היא התוכנית שעסקה בממשלות איך הם יגיבו במקרה של פלישה או היתקלות עם עבמים. בכל התוכניות האחרות הראו צילומים וניסו להכחיש אותם,בתוכנית שציינתי עצם זה שהממשלות דנות באפשרות וזה שיש נהלים כתובים גם בחברות תעופה אומר הכל,גם הראו הקלטות של שיחות עם מגדלי הפיקוח של טייסים שנתקלו בעבמים. יום טוב

ממש אהבתי את הסיפור

של החוואי שאמר שבלילה אימו התחילה לצרוח, והם ראו יצורים כסופים וקטנים (בערך מטר או פחות) עפים באוויר. אולי הוא שקרן מעולה, כי לי לפחות נראה שהוא דובר אמת. אנשים כמותו לא מקבלים שום אגורה על מה שהם מספרים. הם בכלל לא מעוניינים. אבל כמובן שלעולם אי אפשר לדעת מה באמת קרה שם. עוד סיפור שהיה לי מוזר זה על החוואי שנחטף ונאנס על ידי חייזרית. לאחר מכן, הוא אמר שהוא לא מעוניין בשום כסף תמורת עדות שלו, ועוד יותר מוזר שלאחר בערך מספר ימים הופיעו על גופו סימנים שנגרמו בגלל קרינה רדיו אקטיבית גדולה. מוזר, ומפחיד.

gozlan8

New member
כנראה נגיף ויראלי

שהגיע מערוץ ההיסטוריה והנשיונל ג'אוגרפיק. שמת לב לפתיח? "מפגשים מהסוג האישי או מפגשים מהסוג הטיפשי".

Gilliana

New member
לא, לא נגיף ויראלי

יש לי הרושם שאני מבינה את הנהירה הפתאומית הזאת. את הסרט "לכשכש בכלב" ראית? לדעתי זה על אותו עיקרון.

הרגע ראיתי אותה...

וזו כתבה פשוט מטומטמת! עכביש על החלון ומטוסים עם פרסומות??!! מה נסגר איתם? יש המון תמונות גם משנות ה-40 ואפילו שנים מוקדמות יותר שממש מראים צלחות מעופפות שצולמו, ובאותם ימים לא היו מחשבים כמ ושל היום ופוטושופ! ומה עם כל אותם אנשים שטוענים שנחטפו? גם הם כולם הוזים? בקיצור- הם אומרים שם כ"כ בביטחון שעב"מים וחייזרים זה שטויות ושזה לא קיים, שזה פשוט טיפשי!

למעלה