חדשות ורודות

meandmeandme

New member
../images/Emo124.gifחדשות ורודות../images/Emo124.gif

יש לי כמה הודעות חדשות מעולם הפלויד, יכול להיות שרובכם שמעתם אותם כבר אבל כיוון שאף אחד לא העלה אותם עדיין אני יעשה את זה. 1. האב טיפוסים של בובות החומה פורסמו אתמול. תמונות בקרוב מאוד מאוד. 2. ב25 לאוגוסוט יצא באירופה דיוידי דוקומנטרי על הצד האפל של הירח. הדיוידי יעסוק בהקפה, הקטלה, כתיבה והופעה של האלבום. הדיוידי יכלול 12 פרקים. אחד לכל שיר (חוץ מany color you like משום מה) ,עוד שתיים לset the controls for the heart of the sun וechoes (ככה שאתם מקבלים גם קצת מעבר לצד האפל) ועוד שתי פרקים כליליים יותר. בנוסף יהיו הון קטעי בונוס נדירים שאני לא יודע מה הם כרגע, אבל כרנאה צילומי הופעות חיות, והקלטות מאוחרי הקלעים וכו. כנראה יהיו גם הדגמות שם האומנים כיום על מוטיבים ורעיונות שהם פיתחו במהלך האלבום ואיך הם פיתחו אותם. 3. את זה אתם רוצים לקרוא: סלאש (אני מנחש שאתם יודעים מי זה), דאף מקאגן וצאט סורום התחברו יחדיו בכדי להקליט קאוור לשיר Money לכבוד פס הקול של הסרט החדש "The Italian Job". אני לא יודע מה איתכם אבל אחרי הHave a Ciger של בראיון מיי והפו פייטרס אני לא רוצה לשמוע את מה שיצא מזה. למרות שאני מעדיף את סלאש על בריין מי אבל עדין.
. 4. ספר חדש על פינק פלויד יוצא! תחת השם The Piper at the Gates of Dawn. הספר, כפי שניחשתם, יעסוק באלבום הראשון של הפלויד החלילן בשערי השחר. הספר, שנכתב על ידי ג'ון קאבאנג' יעסוק בניתוחו של האלבום והשירים שבו, והשפעתו על עולם המוסיקה ועל העולם בכלל. נשמע מעניין. נ אלה החדשות לבנתיים. יום טוב ונעים וקריר לכם.

Nir of GondoliN

New member
הידיעה השלישית הצחיקה אותי

אשכרה מישהו מתכון לנתח את השירים מדה פייפר? אני כל כך שונא פלצנות של ניתוחים.

meandmeandme

New member
אני בקשר עם חברי פינק פלויד

הם מודיעים לי (או דרך טלפון או דואר אלקטורני) על חידושים והוצאות ודברים כאלה. בסך הכול הם מעוניינים שכמה שיותר אנשים יקבלו את המידע וכיוון שאמרתי להם שאפרסם את כל זה פה הם יוצרים איתי קשר. למשל לפני כמה דקות רוג'ר התקשר אלי בדעמות ואמר לי שהולכים להרוס חלק מGrandchester Medows כדי לבנות הרחבה לאיזשהי עיר. מסכן הבחור. הוא היה שבור. הוא כל כך אוהב את המקום הזה. איפה הוא ילך לדוג עכשיו?
סתם סתם. אממ.. פשוט חפש באינטרנט יש מספק אתרים עם עידכונים וחדשות, אולי אפילו תמצא איזה Newletter אם יהיה לך מזל. אבל אל דאגה. אני מבטיח להביא כל מודעה שהראה לפורום ותוכל לקרוא אותה. אתה יכול לישון בשקט.

meandmeandme

New member
העיניין עם הבובות:

לפני כמה זמן קיבלנו הודעה שהולכות לצאת "Action Figures" של דמויות מהחומה. כל דמות תבוא עם לבנה מהחומה ככה שילדים קטנים יוכלו לבנות להם חומה קטנה משלהם.
. כמה חמוד ומרגש. מה שאני חשוב שזה לא בדיוק מיועד לילדים הקטנים והזללנים של העולם כיום. אלה כפריטי אספנות לשנים שיבואו. לך תדע. בכל מקרה. אני מעלה עכשיו כמה תמונות של האב טיפוסים של הבובות. מיקודם לתפוז הייתה בעיה ולא יכולתי אני ינסה עכשיו.

electricGirl

New member
מה נסגר עם הבובות האלה

קודם כל טוב שלא נזכרו 30 שנה אחרי......... דבר שני- מה עכשיו פינק פלויד הפכו לבריטני ספירס?

rainbow demon

New member
טוב זה תוקף את כולם בסוף

והוצאת הדיוידיים זה לא מסחור? פינק פלויד הפסיקו להיות להקה יחודית ומיוחדת עוד בשנות ה80 המאוחרות.

rainbow demon

New member
איזו פואנטה?

מילא היו הופעות שאף פעם לא ראינו. אבל כל הדיוידייים הם רק רימסטרים של גרסאות הVHS שיצאו כבר די מזמן.

noosh

New member
אבל אם זה רימאסטר

אז האיכות הרבה יותר טובה, שלא נדבר על הסאונד, וזה נשמר לאורך זמן, ויש ספיישל פיצ'רז וכאלה בוא נגיד שזה הרבה יותר שימושי מבובה

למעלה