חדשות טובות!!! זון 1 בזול!!

../images/Emo124.gifחדשות טובות!!! זון 1 בזול!!

היום אני איש מאושר.
לפני כחודש גילית בעקבות ביקורות טובות מאוד ב-BIZRATE, אתר אמריקאי שמציע סרטי DVD בכחצי ממחירם הרשמי! ובכן, מדובר באתר Secondspin.com המוכר וקונה סרטים יד שניה אבל במצב מצוין, עם מבחר גדול וכמובן המחיר... היום קיבלת את ההזמנה הראשונה שלי (THE THING, GALAXY QUEST, STARSHIP TROOPERS) שבוצעה לפני 10 ימים. הסרטים עצמם הגיעו במצב מעולה כולל האריזה אם כי ניתן להבחין שהם לא חדשים (אבל למי אכפת
). מלאי הסרטים באתר מתעדכן תכופות, לפעמים בסרטים נדירים או מבוקשים ביותר וכבר לא יכלתי להתאפק ומיהרתי להזמין שוב לפני שיחטפו לי את PRINCE OF EGYPT - SIGNATURE DTS וזרקתי להזמנה גם את THE EXORCIST - NEVER SEEN ו-ROYAL TENENBAUMS. גם עלות המשלוח סבירה מאוד -9.75$ .
בקיצור - מומלץ בחום לכל מי שמחפש סרטי זון 1 בזול!!

Soak

New member
נחמד! רק חבל שהסרטים יד שניה ../images/Emo10.gif

ניתן להשיג סרטים זולים מהשכרה גם בספריות הוידאו שלנו... מה מצב הדיסקים עצמם? סימנים? שריטות?

יד שניה אבל במצב מצויין

כל שלושת הסרטים (הראשונים בינתיים) הגיעו ללא דופי. אין שריטות או נזקים פיזיים. באופן אירוני, דווקא דיסק חדש שקיבלתי מ-DEVOTED גם כן היום הגיע באריזה פגומה (התפס נשבר). אני גם קונה בספריות סרטים מהשכרה, אבל כאן מדובר במבחר גדול בהרבה הכולל סרטים שלא ידועים בארץ (GALAXY QUEST למשל) או סרטים חדשים שעוד רחוקים מלהמכר בספריות אצלנו (כמו BLACK HAWK DOWN, JOHN Q, MULHOLLAND DRIVE).

TheShis

New member
גלאקסי קווסט דווקא מוכר + שאלה.

מוכר גם מוכר, ואפילו מצחיק.
בנוגע לקנייה מהחברה ההיא - האם הם מציינים את המחיר המקורי של כל סרט על המדבקה לצרכי המכס, או שהם מציינים את המחיר ששולם בפועל? כמו כן - האם זמן המשלוח אצלם זהה פחות או יותר לזמן המשלוח של אמאזון ארה"ב (שבועיים וחצי - שלושה)? תודה.

תשובות

1. הם מציינים את המחיר ששולם בפועל מעוגל. במקרה שלי צוין 40$ על הזמנה של 38$. לגבי המכס אני לא חושב שתהיה בעיה, מאחר ומדובר במוצרים יד שניה. 2. זמן המשלוח הפתיע אותי לטובה. תוך עשרה ימים מיום ההזמנה היו בידי הסרטים.

TheShis

New member
תודה. תשמע...

בהשוואה יותר מדוקדקת של המחירים, מסתבר שהם לא זולים (בהרבה) מהמחירים ב-DDD (שם מדובר בדיסקים חדשים), אבל נראה - אולי שווה לנסות.

סוס טוב אני לא מחליף!

יתכן אבל.. האם יש סיכוי שתהנה פחות מסרט שלא אתה היית זה שפתח את אריזתו (בהנחה שהוא במצב תקין לחלוטין)? האם אתה נהנה פחות מסרט שהשאלת מחבר?

TheShis

New member
../images/Emo45.gif../images/Emo45.gif../images/Emo45.gif

על פניו - לא (למרות שיש משהו מאוד נחמד בריח של סרט חדש שיצא זה עתה מהניילון - מזכיר לי ריח של ספרי לימוד חדשים, שזכור לי שמאוד אהבתי בתקופת ביה"ס).
אבל, אם ההפרשים ממש קטנים, אני אעדיף חדש. דרך אגב, אני חושב שמה שכתבת לגבי המכס לא מדוייק - לא נראה לי שמעניין את המכס אם המוצר חדש או משומש. מה שמעניין אותם הוא ערך המוצר (וחוקיותו, כמובן).

רומן ט

New member
הבנתי שיש להם בעיות חמורות עם השרת

הרבה הזמנות הלכו לאיבוד. אחרות רשומות כאבודות אבל הדיסקים נשלחים (והחיוב מתבצע) ללא ידיעת הלקוחות. בפעם הבודדת שהזמנתי היתה בעיה (לא באשמתם אני מניח, הדיסק לא הגיע) ולקח לי ימים של חילופי אימיילים עד שהם שלחו לי את הדיסק מחדש. מה שנכון - הם בד"כ מאוד זולים.

למעלה