חדשות לירוניות

../images/Emo124.gifחדשות לירוניות../images/Emo99.gif

די! נמאס לי היובש הלירוני הזה... אז דיברתי עם לירון והוא מוסר שהסינגל עומד לצאת בקרוב מאד - הוא לא רצה להתחייב על תאריך. הוא מאד מרוצה מהאלבום ומכל מה שקורה איתו עכשיו. לירון אמר שהוא נעלם קצת מסיבות טובות ובקרוב נשמע ממנו. בעוד יומיים לירון טס לפרו עם הקאמרי להופיע בקהילה היהודית (הוא אמר שגם סשה איתו שם). הוא יהיה שם 9 ימים אז כולם מוזמנים לפרו... יודע לבלות הבחור.. ולסיום, ב 9/6 לירון יופיע בקאמרי בעוד מחווה - אני מקווה להיות שם.

NeTa MuFlEtA

New member
חחחח

אומר שמוציא כבר שנתיים ניראה לי...;[ אבל חפיף, חיכינו שנתיים נחכה גם חודשים P: בטח יהיה ממש יפה לו שם.. מקווה שהוא יחזור ויכנס לפורום ויספר לנו מה הלך שם... או שלא. |קראש| עזבו, אני די עייפה.

the only DaRdAr

New member
שירליייייייי../images/Emo70.gif

איזה צעד עשית פה, אני גאה בך! איזה כיף לו הוא נוסע להופיע בפרו..גם אני רוצה!!!! מקווה מאוד שהסינגל מתקרב וגם האלבום
את יודעת למי המחווה שהוא יופיע בקאמרי? סתם לדעת ובאמת נמאס מהיובש הזה

ortalma

New member
../images/Emo140.gif

מגניב,שיהיה לו בהצלחה.. ותודה שירלי

../images/Emo51.gif../images/Emo24.gifקראת את המחשבות שלי...

חשבתי לדבר איתו השבוע. כיף לטוס להופיע בחו"ל, הוא בטוח יהנה
וקאמרי זה בכלל טוב

לשירלי

כשהוא אמר מאוד בקרוב הכוונה לחודש הבא כבר? והוא אמר לך אם זה יהיה השיר הקיצבי או האיטי?

דיברנו בצהריים

והוא אמר שהוא באמצע ארוחה חשובה, אז לא הספקתי לשאול הרבה. נראה לי שזה יצא בחודש הבא ולא הספקתי לשאול אם זה יהיה שיר קצבי או איטי. העיקר שכבר יוציא .... הוא אמר שהוא עובד עם NMC ושהוא מאד מרוצה ממה שהוא סגר איתם, אז נראה לי שיהיו הרבה יחסי ציבור וכל מה שצריך. שיהיה לו בהצלחה.

אולי הוא יכנס לפורום אחרי שהוא

יחזור מחו"ל ויכתוב לנו בעצמו. נראה לכם שיש מצב?

למעלה