חדשות מיילי!

orpaz14

New member
מיילי בפנאי פלוס..

מתחיל מעמ' 74, מראים תמונה גדולה של הכוכבים כשהיו קטנים ותמונה קטנה רק של הראש של היום...מעודכן יעני.. אז 2 עמודים בערך אח"כ יש את מיילי, עם תמונה שהייתה קטנה, ביחד עם בילי ריי מזה נונננננננה :) אתם מוזמנים להסתכל :) שבת שלום!

מעינוש58

New member
פפראצי למיילס ;]

Miley Cyrus at Sunlounge Tanning אייזזה מתווקה היא :)) http://il.youtube.com/watch?v=iBkGlMdYCYg

האנה מונטנה:מאחורי אור הזרקורים../images/Emo41.gifבארץ למכירה

ראיתי במקרה בחנות דיוידים לפני כמה ימים,לי אישית יש את זה במחירהרבה יותר זול
אבל מי שמעוניינת זה עולה 80 ש"ח בערך. יש שם את הפיילוט,ואת האודישן הראשון של מיילי,ועוד כמה בונוסים.

miley2

New member
היה כתוב שמיילי מתה !!!!!כנסו כנסו כנסו !!!

שבאמצא שהיא נסעה לסט של האנה מונטנה המכונית התהפכה או משהו בדומה ומיילי מתה .. אבל זה רק שמועות ואפשר ליראות את זה במקומות חיפוס העבודה... אני חושבת שזה תרגיל תיקשורתי אבל תיראו .. כוכבת הילדים האמריקאית מיילי סיירוס מתה למשך מספר שעות בסוף השבוע האחרון, לאחר ששמועות כוזבות שהופצו ב-Digg ובוויקיפדיה טענו שהיא נהרגה בתאונת דרכים כאשר היתה בדרכה לסט הצילומים. אף גורם לא התייחס לשמועות הללו, בעיקר כיוון שבאותו זמן נתנה סיירוס מספר הופעות לתקשורת. עם זאת, עורך חדשות כלשהו ביאהו הוכיח למפיצי השמועה שהשקעתם לא היתה לשווא, ופרסם ידיעה על מותה בטרם עת. ככל הנראה תוכל למצוא אותו במדורי חיפוש העבודה. ראיתי גם כתבה ענקית .......... באתר באמריקה אבל אני לא מוצאת אותה .... ריאיתי את זה גם בעוד מיליוני אתרים באנגלית אז תגידו לי אם כתוב את זה בעיברית ... תינקס :)

יובי180

New member
אומייגאד, היום! ../images/Emo2.gif../images/Emo77.gif../images/Emo65.gif../images/Emo213.gif../images/Emo212.gif

היום סוויט סיקסטין למיילס, כאילו המסיבה, כי היומולדת עוד חודש ו23 יום
מעניין מה היא תלבש, ואם האחים יהיו... היא הזמינה אותם בכלל?!

XpinkmeX

New member
חח תודה ..

ראיתי את זה כבר ממזמן ... עד שהם מביאים משו לארץ, זה ישן טילים ... חבל . =\

miley2

New member
מעניין...

ניראה לי שכן .. שלא יגידו משהו בתיקשורת ...(אחים ) אבל שמיילי תהנה אה ... =0

למעלה