"חדשות" תקשורת

../images/Emo124.gif "חדשות" תקשורת ../images/Emo124.gif

היום בגלי צהל (כפי שמופיע בשרשרת מטה) ירואיין שר הבריאות דני נווה. כולם מוזמנים לנסות ולעלות לשידור לשם הפניית שאלות. השאלה הכי דומיננטית היא - "בניגוד למה שפורסם בתקשורת, חוק התקציב המוצע מכיל בתוכו פגיעה קשה במטופי ההפריות בארץ ונקבע בו בין השאר כי המדינה תסבסד 5 הפריות בלבד וגם זאת רק לאישה ללא ילדים. מה עמדתך והאם תמשיך להצביע כנגד התקציב במידה וסעיף זה לא ישונה" אני מזמין את כולם לשרשר לכאן שאלות שכדאי שיעמדו לנגד עיני המתקשרים. מחר - רשת ב' - ברצועת השידור 9:00-10:00 במסגרת התוכנית הכל דיבורים אני אמור לעלות לשידור בנושא המאבק. אמור כי כרגיל בתוכניות האקטואליה אי אפשר לנחש מה יקרה... השעה הסופית אף היא לא נקבעה. שני עיתונים יפרסמו כתבות שער (ככה לפחות התחייבו) בנושא המאבק וסיפורים אישיים. בכל כתבה מרואיינים 3 זוגות. חלקם בטיפולים וחלקם לאחר הטיפולים. מדובר בעיתונים "הארץ" ו"הצופה". מדובר במוספי סוף השבוע/חג.

רחל5

New member
ליתר דיוק -

מדובר בעיתונים של סוף השבוע הבא, כלומר - שמחת תורה. ואני לא בטוחה לגבי כתבת שער ב"הצופה" (לא יודעת מה קורה ב"הארץ"), אבל זו צריכה להיות כתבה גדולה שתתפרס על כמה עמודים.

ועוד ליתר דיוק -

גם במוסף הארץ לא התחייבו על כתבת שער. ועדכון נוסף: הכתבה שהיתה אמורה להתפרסם ב"הורים וילדים" נדחתה לחודש הבא בגלל בעיות פנימיות שלהם (שלא קשורות לנושא או אלינו).

באאבו

New member
שאלה לגבי הניסוח בחוק:

ליאור, אני מצטטת: "בניגוד למה שפורסם... המדינה תסבסד 5 הפריות בלבד וגם זאת רק לאישה ללא ילדים" האם המבט הוא באמת על "אישה ללא ילדים"? מה קורה אם לאישה יש נניח ילד או יותר מנישואים ראשונים והיא מתחתנת בשנית אם אדם ללא ילדים ועם בעיית זרע שמצריכה טיפולי IVF? ומה אז? מגיעים להם טיפולים כזוג ללא ילדים?

זו בדיוק הדקות שחזרתי וציינתי

אני משער שהניסוח הוא שגוי מתוך חוסר הבנה והתעמקות האוצר בסוגיות עצמן מצד שני - יכול להיות שזה לא מקרי משאיר לכל אחד לשער האם מקרי או לא מה שבטוח שהגזרות הן יותר חזקות ממה שנדמה מקריאה ראשונה (וגם הקריאה הראשונה מציגה גזרות קשות מאוד)

באאבו

New member
מגעיל אותי כל ההתעסקות הזו של האוצר

עם החוק הזה. כאילו אנחנו בובות בתיאטרון, והם, הבמאים, מרשים לעצמם למשוך בחוטים לאן שבא להם. ממש "כוחי ועוצם ידי" - בידם הכל.

למעלה