חדשות 24.10

../images/Emo124.gif חדשות 24.10 ../images/Emo124.gif

.... יציאת אלבום הסולו של דיוויד גילמור נדחתה מדצמבר השנה (2003) למתישהו בשנה הבאה..... זה אומר שגם סיבוב ההופעות המתוכנן שלו נדחה, בהתאם, לסוף 2004 או אף 2005
.... .... יציאת ה-DVD של Pulse נדחתה אף היא, מנובמבר השנה (2003) לחודש מרץ בשנה הבאה (2004) ..... .... רוג'ר ווטרס יגיע לפריז בחודש הבא על-מנת לעבוד על האופרה שלו, Ca Ira.... .... ולחדשות טובות יותר: דיווחים מעודכנים מספרים שסיד בארט נצפה שלשום בבית מרקחת בקיימבריג', כשהוא נראה במצב בריאותי טוב ....

טלטולה 1

New member
שלום...

ציף ציף, לפעמים ממש בידור איתך... היה קצת עצוב ללהווכח על המסרים שלך לגבי ההופעות, הדיסק והדיוידי, הקטע עם סיד תמיד מצליח להצחיק אותי... תמשיכי להצחיק את עושה את זה טוב:)

adiville

New member
שהוא היה בבית מרקחת במצב טוב ../images/Emo6.gif

בית מרקחת ומצב טוב לא הולכים ביחד
והקטע עם פולס ממש מדכא...... טוב, בעצם אני מתוכננת להיות באירופה שוב בקיץ אז אני כבר אקנה את הדי וי די שם.....כמה שנים עוד אפשר לחכות לו ?!

Miss CB

New member
נההה.

...לא ידעתי שהוא עובד על עוד אלבום סולו! אם את יודעת עוד מידע על התוכן, שם או מה שלא יהיה (ובחייאת, זו ציףציף, בטח שתדעי דברים!
), אנא שתפי הדגימי והסבירי. ... דאבל נהה! אתם חושבים שאפשר יהיה להשכיר את זה? לא, נכון? טריפל נההה. בטח יעלה הון קטן. ...ייאי לבארט

Miss CB

New member
גילמור...

בעצם שניהם! אבל מזתומרת אופרה - הצגה או אלבום?

לעניין הניתוחים

היה לפני חודשים פרוייקט של ניתוח שירים. יש בכוונתי להחיות אותו, בפורמט מסודר. אשתדל לכלול את הניתוחים שכבר נעשו, אם הכותבים מעוניינים בכך (ואם לא שינו את דעתם מאז), אך בעצם כל השירים של הפלויד יהיו פתוחים לניתוח מחודש. חכו בסבלנות.

annagr

New member
אפשר לעזור לך?

רציתי לפתוח פרוייקט כזה לפני שבוע-שבועיים, אבל את אמרת לחכות בסבלנות....

meandmeandme

New member
ובכן..

על אלבום הסולו של גילמור אין כל כך הרבה מה לספר.. אבל אפשר להגיד שהוא הולך להשמע משהו דומה יותר להופעה שהוא הוציא בדיוידי. יש שם שיר אחד משם שנקרא Smile. לדעתי שיר רגשי ויפה אבל אני לא מצפה ליותר מדי. לרוג'ר למען האמת יש שתי פריוקטים כרגע. האחד זה אלבום סולו הזה והשני זה האופרה שהוא עושה עם עוד משהו ששכחתי את שמו. האופרה היא (אני חושב) שחזור של איזה הצגה או משהו והיא תהיהיה בצרפתית ואנגלית. ואלבום הסולו היא אלבום קוצפט על שיחה בין איש עשיר לנהג מוניות בבר.

למעלה