חדשות 30.10

../images/Emo124.gif חדשות 30.10 ../images/Emo124.gif

... השמועות האחרונות מספרות שהעיכוב בהוצאת אלבום הסולו החדש של גילמור נובעות מכך שגילמור טרם החליט אם להוציא אותו כאלבום סולו, או כאלבום של הפלויד. ההבדל הוא ב-$$$$ שכן אלבום תחת השם של הלהקה, יימכר בהרבה יותר עותקים. ההתלבטות נובעת מכך, שריק רייט היה מעורב בהקלטת האלבום ממילא, ולכן ניתן, תאורטית, לטעון שזה אלבום של הלהקה. אגב, שם האלבום נכון לעכשיו הוא "Awake on the Verge of Sanity". (נראה לי שגם לאחר עזיבתו של ווטרס, הם לא מתרחקים הרבה מנושא השגעון, שהעסיק אותם כמעט כל הקריירה שלהם. ראו גם "A Momentary Lapse of Reason" - שם שגם הוא מרמז על שגעון). כל הידוע לגבי הכלול באלבום הוא שיש בו קטעים אינסטרומנטליים, כאשר שם אחד מהם הוא Traces, ואורכו כ-15 דקות... ...ולחדשות הפורום: העליתי סקר חדש. לאור הדיונים שהיו כאן בפורום בשבוע שעבר, אפשר לשאול: מה מושך אותנו בפינק פלויד? איזה אלמנט "מדבר" אלינו הכי הרבה? נתתי הרבה אופציות, אבל אפשר, כמובן, להוסיף כראות עיניכם. הצביעו והשפיעו!! ... וזה המקום לפנות שוב לרעיונאים ביניכם: אם יש לכם רעיון לסקר, חידון וכו' - אנא פנו אלי. פרוייקט השירים מתעכב כרגע בגלל סיבות שאינן תלויות בי. אני כולי תקווה שנוכל להתחיל אותו כבר בשבוע הבא...

ועוד משהו..

אם אתם מנסים להעלות הודעה, ומשום מה היא לא עולה או עולה ואז נעלמת מהפורום - אנא הודיעו לי, במסר.

../images/Emo124.gif מבזק ../images/Emo16.gif

זה עתה קבלתי ידיעה ממקור מוסמך, לפיה סטיב או'רורק, המנהל של הפלויד, נפטר באופן פתאומי, משבץ. או'רורק ניהל את הלהקה מאז שנת 1968 או 1969, כמדומני, והיה מקורב אליהם גם חברתית. בין היתר, הוא השתתף עם ניק מייסון ודייב גילמור במירוצי מכוניות (אחד מהם אף הוסרט ומצוי ב-DVD). ווטרס הסתכסך אתו (אלא מה) לפני שנים רבות והקשר ביניהם נותק. פרטים יבואו בהמשך. רק שכולם יהיו בסדר....

Miss CB

New member
אויאויאוי... ../images/Emo16.gif

נפטר ממש או שהוא במצב אנוש "רק"?

Miss CB

New member
../images/Emo45.gif

אני חושבת שעוד לא אמרתי
שאת מביאה חדשות כל פעם... אז הנה
מה, גם גילמור רודף בצע עד כדי כך? נו באמת. כי ימכור זה בטוח, גם תחת שמו - זה ברור. מי יודע, אולי זה אפילו מוצלח. אבל לנצל ככה את הטייטל רק למכירות, כשזה אלבו םשלו עם קצת עזרה מרייט? גרו אפ דיוויד.

למעלה