חדשות

ארזS

New member
../images/Emo124.gifחדשות../images/Emo41.gif

באתר Airliners.Net נכנסה ממש עכשיו התמונה ה-1,200 מישראל. לשמחתי זאת תמונה שאני צילמתי במוזיאון חיל האויר בחצרים, והמטוס המצולם הוא "הספיט השחור" של עייזר וייצמן ז''ל. כמו כן נכנסו היום לאתר הזה עוד 4 תמונות שצילם רונן אקשטיין, [הלינק מוביל לכל התמונות של רונן].

ארזS

New member
ולמי שעדיין לא מכיר...

(יש פה בכלל מישהו כזה ?
) הנה קישור לכלל התמונות מישראל באתר Airliners.Net . וננצל הזדמנות חגיגית זאת כדי לתת קישור (שוב, למי שלא מכיר...) לכלל התמונות מישראל באתר JetPhotos.Net .

Gruv

New member
../images/Emo45.gif../images/Emo45.gif../images/Emo45.gif תמונה פגז !

ארזS

New member
תודה, ועוד משהו :

קישור לתמונות מישראל באתר MyAviation שבו אפשר למצוא המון תמונות שלא התקבלו לאתרים אחרים וכמובן גם תמונות שהתקבלו לאתרים האחרים.

ronenec

New member
../images/Emo41.gif ועוד חדשות !

עוד תמונות חדשות של ארז ממוזיאון חיל האוויר.

אמיר72

New member
sic stansit gloria mundi

ובתרגום מלטינית: "כך חולפת תהילת עולם". אני מסופק אם ארז תכנן זאת, אבל הקורנס הזה שהוא צילם אינו סתם קורנס. זהו מטוס שבאמצע שנות ה-80' שימש לניסוי מנוע ה-PW1120 על הפנטום, בתחילה מנוע אחד ואח"כ שני מנועים. מטוס זה, שמספרו האמיתי 334, הושאל מטייסת מבצעית בח"א (אני חושב ש-69), הותקן בתע"א, ועבר סדרת ניסויים במנ"ט. בין השאר הוא הוטס לסלון האוירי בלה בורז'ה, תחת המספר הפיקטיבי 229 ובאות הקריאה 4X-JPA. כאשר הפרוייקט נזנח המטוס הוחזר לחיל האוויר, וכיום הוא זרוק ברחבות הצדדיות של המוזיאון. הצבע כבר דהה והתקלף ...

אמיר72

New member
כך הוא נראה בימי זוהרו

הלינק מוביל לגלריה של פורום טיסנאות. זו התמונה השמאלית תחתונה. אין לי מושג מי הצלם (YHS, אולי אתה ?). כמובן שמדובר בדגם, אבל הוא מייצג נאמנה את המקור.

ארזS

New member
../images/Emo124.gif ועוד חדשות../images/Emo70.gifוהיום הפצצה../images/Emo70.gif

היום התקבלו לAirliners.Net [בינתיים...מקווה שיהיו עוד...] תמונה אחת חדשה שצילם רונן אקשטיין ו-17 [שבע עשרה במכה אחת
] תמונות שצילם רועי שר. בבקשה קישור לכל התמונות מישראל [ומי יודע, אולי כשתסתכלו שם יהיו כבר עוד תמונות...]

ארזS

New member
../images/Emo124.gifוחדשות על החדשות../images/Emo70.gif../images/Emo41.gif

הרגע קיבלו לי עוד 3 תמונות מחצרים. ועוד היד נטויה... יאללה חבר'ה, תקליקו על כל התמונות של החבר'ה מישראל [לא רק שלי, של כולם !] שיהיה הרבה רייטינג לתמונות מארץ הקודש

ארזS

New member
../images/Emo41.gifואם כבר חדשות, אז שלא תשכחו

את אתר JetPhotos שגם אליו נכנסו בזמן האחרון המון תמונות מישראל שצילמו לא מעט צלמים. יש הרבה תמונות שצילם רמי מזרחי, יש גם של יובל לפיד, ועוד ועוד ועוד... קישור לתמונות מישראל באתר JetPhotos

למעלה