חדשות!

survivor112

New member
../images/Emo124.gifחדשות!

הדואט הראשון של ג'סטין ומדונה הודלף לאנטרנט!היצירה "קנדי שופ" (בלי שום קשר לשיר של 50 סנט)משלבת אלמנטים של פופ,דאנס,והיפ-הופ,ואמורה להיכלל באלבום החד של מדונה,שיוצא בנובמבר.ג'סטין ומדונה שיתפו פעולה בשירים נוספים באלבום,וגם מספרים שפארל ויליאמס והזמר מיקה תרמו לו אף מכשרונם.אין לי מושג באיזה אתרים אפשר למצוא..אני חיפשתי בYOUTUBE ולא מצאתי..אז אם מישו מוצא..שיודיע!!!

העיקר שהיא העלתה את זה לפה...אגב...

אני יעלה לכם כתבות ממעריב לנוער....היום בא עיתון ולא היה ג'סטין...אם יהיה אעדכן.. אז יש פה מעדכנים מראש אחד וממעריב חח....יש פה עוד מנויים?

survivor112

New member
כן ראיתי את הפפארצי..

עם הקניות..איזה חמוד!! ואיך הם התרגשו מזה שהוא עושה קניות לבד!חח אפשר לחשוב שהוא לא בן אדם! ולי אין בעיה לעדכן מראש 1..אמנם אני לא מנויה אבל אני קונה עיתון ראש 1 כל שבוע!

אז אני יעדכן אני מנויה

ולא עדיף לך להיות כבר מנויה? נכון הוא היה כזה חמוד אני רצה לקנות מה ש הוא קנה חיחי

survivor112

New member
כן,עדיף

וכל פעם אני אומרת לאבא שלי הוא אומר בסדר ושוכח..טוב אז ניהיה המעדכנות של ראש 1..ושחר(המנהלת)תיהיה של מעריב..

אז תעשי את את המנוי ורק תבקשי מאבא את הפרטים

כמו מספר ויזה(אם צריך אני לא יודעת) תגידי לאבא שלך שאת עושה את המנוי..ואם יצתרכו לדבר עם אבא תביאי לו את הפון.... =]כן אני מעודכנת על מעריב וכשיצא לי לסרוק אסרוק דברים...זה סיפור פשוט.... אגב..דיי לקרוא לי המנהלת
זה רשמי מדיי...אין פה עוד שחר

עוד המנהלת אחד ואת חסומה../images/Emo6.gif

חח סתם כפרההה אני לא חוסמת אישש מהפורום.....שונאת לחסום=] אם יכנס אחד מפורום אחר ויקלל אז אחסום...חסמתי רק פעם אחת בכל זמן הניהול שלי וזה היה ידיד שלי לשעבר שאהב אותי וסירבתי אז הוא קילל את החבר שלי(שגם לשעבר) ועשה לי קטעים בפורום שלי וחפר לי שהוא השתנה:S...קיצור עשה לי פאדיחות בפורום.... יותר מזה לא חסמתי אף אחד
ולא אחסום

tsofa

New member
ראיתי את התמונות האלה לפני כן

מישו שם אותם כאן ניראליי

למעלה