חוגגים 20 שנים עם טייק דאת

../images/Emo124.gifחוגגים 20 שנים עם טייק דאת../images/Emo70.gif

בשנת 1948 קם העם היהודי. בשנת 1976 כבשנו את ירושלים. ב 1969 נחת ניל ארמסטרונג על הירח וקידם את האנושות צעד ממש גדול, ובשנת 1990 השתנו פני הפופ לעד, כאשר הוקמה להקת הבנים המובילה של בריטניה, טייק דאת, וסחפה את כולנו איתה. 20 שנה אחרי, חמישה אלבומי אולפן, תשעה סינגלים במקום ראשון במצעדי המכירות, עשרות שיאי מכירות, מעריצות מטורפות מכל העולם, פרישה מתוקשרת, פרידה שוברת לבבות
, איחוד מרגש וכניסה אחת לספר השיאים של גינס, ועכשיו, הגיע הזמן לחגיגות
אז טייק דאת חוגגים 20 שנה והפורום הישראלי של הלהקה מכין את המסיבה. לרגל המאורע נכתיר את עשרים השירים הטובים של הלהקה
, ההופעה הטובה ביותר
,האלבום הטוב ביותר
, הקליפ הטוב ביותר
, השיר המאוס ביותר
, השיר הגרוע ביותר
, וסוף סוף יוכרע הויכוח מי חבר הלהקה שהמעריצות הישראליות מוצאות הכי סקסי.
רוצות להשפיע ולהכריע? כל מה שאתם צריכים לעשות הוא להכנס לפורום התפוזי שלנו ולשלוח את ההצבעות שלכם במסר ל מורי לנצח או אם אין לכם ניק תפוזי ואתם רוצים להצביע אתם יכולים לשלוח מייל עם הדירוג שלכן לכתובת
[email protected] את התוצאות נכריז בכל גדול בתאריך 22/2/10 (שזה גם יום ההולדת שלי
) את המועמדים בכל קטגוריה ותזכורות לשירים ניתן למצוא בפורום, וכמובן לחיפושכם המהנה ביוטיוב.
ולקטגוריות:
השיר הגרוע: Do What You Like Sunday To Saturday Take That & Party Promises What Is Love All I Want Is You Wasting My Time השיר המאוס: Relight My Fire Back For Good Babe Never forget Could it be magic A Million love songs ההמשך יבוא

ronaldiniho3

New member
רגע רגע

What Is Love מועמד לשיר הגרוע?!? מה הולך פה? זה שיר מדהים!

orlyshka1

New member
יש לך את היכולת להשפיע שהוא לא יבחר...!

הילה, אני מתרגשת, סוף סוף!!!!

X יו יו S

New member
תיקון

התכוונתי אם מדובר בזה שהיה בתחילת שנות 90 או אחרי איחוד (במידה והיה אחד כזה)

orlyshka1

New member
כשאמרנו וומבלי

התכוונו לזו הראשונה (יש גם לינק לקטע ממנה בהמשך), למרות שהיו עוד הופעות בוומבלי, קלטת הוידאו שלה קוראים בשם חיבה "וומבלי", היא ההופעה מתחילת שנות ה 90

../images/Emo26.gif

האלבום הטוב ביותר
Take that and party Everything changes Nobody else Beautiful world The Circus הממבר הכי סקסי מאחר ורובי לקח חלק מה20 שנה האלו, החלטנו לכלול גם אותו...
Howard Donald Mark Owen Robbie Williams Jason Orange Gary Barlow

MissPop

New member
טוב נראה לי שג'ייסון יקח ובגדול??

זאת אומרת זו לא אמורה להיות שאלה בכלל

orlyshka1

New member
כמובן שכבודו של ג'יי במקומו מונח

כפרעליו. אבל.... תלוי את מי שואלים

המשך להמשך ../images/Emo122.gif

עליכם לבחור את עשרת שירים אהובים עליכם. צירפנו לנוחיותכם את רשימת השירים מכל אלבום
Take that and party
1. I Found Heaven 2. Once You've Tasted Love 3. It Only Takes a Minute 4. A Million Love Songs 5. Satisfied 6. I Can Make It 7. Do What You Like 8. Promises 9. Why Can't I Wake Up With You 10. Never Want To Let You Go 11. Give Good Feeling 12. Could It Be Magic 13.Take That And Party 14. Waiting Around 15.How Can It Be 16. Guess Who Tasted Love Everything changes
1. Everything Changes 2. Pray 3. Wasting My Time 4.Relight My Fire 5. Love Ain't Here Anymore 6.If This Is Love 7. Whatever You Do to Me 8. Meaning of Love 9. Why Can't I Wake Up with You? 10. You Are the One 11. Another Crack in My Heart 12. Broken Your Heart 13. Babe 14. No Si Aqui No Hay Amor 15.Party Remix Medley 16.All I Want Is You 17.Babe Nobody else
1. Sure 2. Back for Good 3. Every Guy 4. Sunday to Saturday 5. Nobody Else 6. Never Forget 7. Hanging Onto Your Love 8. Holding Back the Tears 9. Hate It 10. Lady Tonight 11. The Day After Tomorrow 12. Sure 13.Back For Good 14.Every Guy Beautiful world
1. Reach Out 2. Patience 3. Beautiful World 4. Hold On 5. Like I Never Loved You At All 6. Shine 7. I'd Wait For Life 8. Ain't No Sense In Love 9. What You Believe In 10. Mancunian Way 11. Wooden Boat 12.Butterfly 13. In The Morning Fool 14. Beautiful Morning 15.We All Fall Down 16 Rule the World The Circus
1. The Garden 2. Greatest Day 3. Hello 4. Said It All 5. Julie 6.The Circus 7. How Did It Come to This 8. Up All Night 9. What Is Love 10.You 11.Hold Up A Light 12. Here 13.She Said

תודות תודות תודות../images/Emo140.gif

למורי ואורלי האלופות
על היוזמה, שיתוף הפעולה ועל הנכונות לשבת עד השעות הקטנות של הלילה תוך צפייה בקטעים של הופעות (שזה לא בדיוק עונש
)

זה הענוש הכי כיפי שהיה לי אי פעם ../images/Emo6.gif

לבחור קטעים מהופעות לבחור שירים לבחור את הקליפים.. נראה לי שלעשות את המצעד הזה יהיה חתיכת כיף ...

orlyshka1

New member
../images/Emo24.gif../images/Emo9.gif../images/Emo9.gif../images/Emo9.gif../images/Emo13.gif

MissPop

New member
משהו פה לא הגיוני

sunday to saturday ו-wasting my time נמצאים בשיר הגרוע?????? אלה בין השירים האהובים עלי
יש הרבה יותר שירים גרועים מאלה

דוגמה למילוי השאלון../images/Emo152.gif

לעצלנים
השיר הכי גרוע: הבטחות (למשל....) השיר הכי מאוס: הציתי מחדש את האש (אין לי כוח להעביר לאנגלית
) הקליפ הכי טוב: בובה האלבום הכי טוב: ההופעה הכי מדהימה: הממבר הכי סקסי: דירוג עשרת השירים שלי: 1. Rule the world
2. 3. 4. 5. 6. 7. 8. 9. 10. שיהיה בהצלחה

למעלה