חופש חופש חופש... יש קונים?

Tyler DR

New member
../images/Emo124.gif חופש חופש חופש... יש קונים?

לקהילת הסינגלים שבגולה שלום. שמי טיילר (שם בדוי - האמיתי שמור במערכת). אני בן 24. סוגר שנה שלישית (ומוצלחת) בניו-יורק. לאחרונה עלה בי הרצון לעשות דבר שלא עשיתי הרבה זמן והוא פשוט לזרוק הכל וללכת לחופשה של שבוע-שבועיים במקום חמים ונעים שיכול לספק אטרקציות וטיולים לאנשים בגילי. פלורידה (החופים וה"קיז") היא אופציה אחת. הווסט קוסט (קליפורניה, ווגאס וסביבתם) הן אופציה שנייה. הבעיה - אין לי שותפים ל"פשע" וללכת לבד היא אופציה אחרונה מבחינתי. אז חשבתי למצוא את מזלי פה בפורום. אולי יש פה מישהיא/וא שרוצה להצטרף לטיול קטן ברחבי היבשת הגדולה? בלי מחוייבות כלשהיא, בלי חוטים. אם יש כמה חבר'ה - מה טוב. אני בחור סבבה ודי פתוח לכל הצעה שתבוא. מקווה לתגובות... טיילר.

joojooj

New member
טיילר אחלה שם

אני ג'יימס ויש פה גם קריסטן וJואנה ועוד כמה חברה מסובבים על הראש. החוף המערבי מומלץ בחום, תרתי משמע (לא תארתי לי שאני אתגעגע לגשם שירד פה שנה שעברה...), כך שלי יותר מתאים לראות עכשיו שלג (אולי אפילו להתאמן קצת בסנואו בורדינג), אבל בטוח שיש פה אנשים (ובעיקר נשים) שישמחו לארח לך לחברה. עוד מקום שאתה יכול לשקול זה הרפובליקה הדומיניקנית בפרט והקריביים בכלל(אלא אם אתה מחפש להשאר בארה"ב).

אני ממליצה על קוסטה ריקה

איך בא לייייייייי פה קרר וגשם. אוף! אני מתגעגעת לחורף של קליפורניה

joojooj

New member
ולחשוב שהשנה ירד פה גשם רציני

רק פעם אחת בינתיים, ב-ROSE PARADE...

Tyler DR

New member
אני שוקל המון אפשרויות...

אבל לבינתיים אין שותפים!!!

וכמו שכבר אמרתי בעבר...

מתאים לי חופשה, אני אשמח להצטרף במידה ויהיו חברים מעוניינים במפגש פורום, (חופשת סקי,חופשה בפלורידה\ווגאס וכדומה)- הכל מתאים.

ronylew

New member
בואו לפלורידה

חם ונעים, שמש, ים והמון בלונדיניות (אני יוצאת דופן) ואתם יכולים לנסוע לקי ווסט- גן עדן

Tyler DR

New member
פלורידה איטס מוסט לייקלי טוב בי...

ותחילת פברואר הוא תאריך מועדף... יש מעוניינים?

ronylew

New member
ילא אלוף......

הבת דודה שלך אמורה להגיע אלי בתחילת פברואר

למעלה