חזרתי!

tali_le

New member
../images/Emo124.gif חזרתי!

כן כן, אחרי יומיים לבד עם נטע (נכון היה מפחיד?) שבתי גם אני מעולם החופש, השמש, הדיסקים הזולים - אילת היה נהדר, כן, מצויין, נפלא קניתי 17 דיסקים חדשים (לזכותי ייאמר שרק 10 מהם לעצמי והשאר לחברים ושאר עלוקות) ביליתי חמישה ימים עם חבריי לקומונה סופ"ש מצויין עם רוני שקראתי כבר שנכנסה לכאן והוכיחה שהיא "לא צמחונית" (אהה, אני כבר רואה את המכות שאני אחטוף על זה) והוכחתי לעצמי ולעולם שאני מסוגלת להחזיק מעמד שבוע שלם ללא כל גירוי וירטואלי!!!! ועכשיו אני שוב פה קראתי הכול, ואתם נראים מטורפים וחביבים כהרגלכם אבל אל תתרגלו, בעוד שבוע וכמה שעות יחליף הצבע הירוק את תפקידו ממסמל עלי חסה שאינם אוכל למסמל את צבע הבגדים שאני אלבש במשך 21 חודשים כן כן, הצבא קורא לי (שמישהו יסביר להם כמה הם טועים בבקשה!) אבל למשך השבוע הקרוב, אני פה! חה חה חה חה! טלי

ברוכה השבה ../images/Emo140.gif

הם לא טועים. אבל אנחנו רוצים אותך לעצמנו
מי בעד לחטוף אותה ולקשור אותה לעלה חסה ענק במרתפי הטופו של הפורום?!

smiling moon

New member
זה לא חרוז!

לא רוצה להרוס את הכיף או משהו... סתם הערה... לילה טוב!

aradori

New member
טלי!! לא רק שאת הולכת לצבא../images/Emo70.gif../images/Emo70.gif../images/Emo70.gif

את גם לוקחת לך כפרוייקט, כל חצי-שנה להמיר טייסת אחרת לטבעונות...
ככה עד סוף השירות שלך, כל הבסיס יחזור למוטב. (יהיה מעניין לראות את חה"א מזמין למסיבות המושקעות שלו קייטרינג טבעוני) בהצלחה... ותהני....

גולדי2002

New member
הZמנה לסקר חדש

אתם מוזמנים להשתתף בסקר חדש שעלה לאויר בפורום אנטי גלובליזציה (515), העוסק בין היתר בתרבות הצריכה. הסקר הוא אחד מתוך שני סקרים (הסקר השני יעלה לאויר בעוד כשבועיים) ומהווים הכנה ל"יום ללא קניות", יום שבו מתנתקים למשך 24 ש´ מתרבות הצריכה ומהרדיפה אחר מותגים ומוצרים וקניות בלתי נחוצות המהווים תחליפי רגשות ועוצרים לחשוב על אלטרנטיבות טובות יותר לאיכות החיים שלנו, לנפש שלנו וכמובן לכיס שלנו. הסקר הראשון שואל שאלה פשוטה: מה אתם עושים בשעות הפנאי שלכם? אתם מוזמנים להשתתף.

למעלה