חידון חדש על גלי עטרי

../images/Emo124.gifחידון חדש על גלי עטרי../images/Emo13.gif

עכשיו באתר, חידון חדש! לחצו לכניסה אל תשכחו לרשום מה הציון שלכם

כמה מפתיע../images/Emo8.gif

אני מנסה עכשיו להעלות את הקליפ של גלי "זה רק אתה" מתוך ערב אדיר, אבל אני רואה שזה עושה בעיות...

עדי 345

New member
לאלירן

אהלן! שלחתי לך ב אי-מייל עדכון לגבי 2 שאלות להת' עדי

עדי 345

New member
לאלירן

מה ששלחת לי באי-מייל התקבל בג'יבריש... קבלת את 2 השאלות המעודכנות??

אוף אני מנסה להעלות קטעי וידאו

לאתר ולא מצליח... יש לי את הארוח של גלי אצל אדיר מילר, וגם את הקליפ שמש אדומה...

שרית7

New member
קיבלתי רק 90 אני מתביישת לומר..

טעיתי בשאלה של מי הלחין לגלי הכי הרבה שירים האמת היא שידעתי את התשובה ובכל זאת טעיתי כנראה לא הייתי מספיק מרוכזת

שרית7

New member
עדי?!!? ממך לא ציפיתי...

צוחקת. מה לעשות הגיל... אלצהיימר אתה יודע איך זה.

שרית7

New member
מה שלומך ומה שלום רומי?

אתה מצליח לישון בלילות או שהצחקתי אותך? ואיך הקטנה שכבר הפכה להיות הגדולה מקבלת את הגוזלית החדשה? יש חיצי ארס? כשאחותי נולדה הייתי בת שנתיים ועשרה חודשים. אבא שלי מספר שהוא הרים אותי בידיים לראות את התינוקת. (גם כיום האחות מרימה את התינוקות בזכוכית ומציגה אותם אחד אחד לראווה?) והוא מספר שכשהציגו את אחותי תפסתי את הראש בשתי הידיים ואמרתי: "מה זה, אין לה לא שערות בעיניים (ריסים יענו) ואין לה אודם בפה איזה מכוערת! תחליפו אותה במישהו אחר...

עדי 345

New member
אני כותב עכשיו תוך כדי שינה...

פשוט כדי להשלים שעות שינה מהלילה! אנחנו לגמרי שפוכים. לקחתי לעצמי יומיים וחצי חופשת לידה... (בהשוואה למדינות בהן הבעלים יכולים לקחת חודשיים וחצי) אפרופו שפוכים...נזכרתי דווקא עכשיו (במקום בסקר ההופעות שהיה לפני מס' ימים) באחת ההופעות של גלי כשהייתי בצבא. תכננתי ללכת המון זמן ובסוף לפני ההופעה היה בדיוק "לילה לבן" (לילה לפני שיוצאים הביתה, שלא ישנים בו כלל, רק מיסדרים, טירטורים, ועוד זוועות). היות שהחלטתי, לא הייתי מסוגל לוותר, הגעתי הביתה, התקלחתי והתארגנתי להופעה. ב-2 השירים הראשונים הייתי ער...אני מעדיף לא לתאר איך נראיתי אח"כ...המזל הוא שהתעוררתי לפחות להדרנים. אז איפה היינו? כן, האחות ה"גדולה" כרגע בשלבי התעלמות מהיצור החדש שהגיע הביתה. בקרוב (עפ"י הספרים) יחל שלב הקנאה. נראה לי שהכל "לפי הספר"... אבל סה"כ באמת כיף גדול!

שרית7

New member
לא מקנאה בך בכלל

שעות שינה הם קודש מבחינתי ולא שאני ישנה יתר על המידה אבל אם אין לי 7 שעות בלילה אני בחוסר תפקוד למחרת

יופי שרית! כבר אז היית

טיפוס מפרגן אני רואה.... השאלה היא לא אם אז היית רוצה להחליף אותה, השאלה אם לא היה לך אכפת להחליף אותה ה-י-ו-ם...
סתאם. בטוח שלא. (לפחות שקודם תלד אחר כך נראה...
) ולעדי נשיקות לאפר..רומי הקטנה!תביא תמונות למפגש אם יצא לך!

למעלה