חידון פרסים!

•aniviel•

New member
../images/Emo124.gif חידון פרסים! ../images/Emo124.gif

עקב שגעון האוסקר האחרון, החלטתי הפעם לעשות חידון פרסים
נראה אם באמת עקבתם אחרי הסרטים, אם עודדתם אותם מספיק, אם צפיתם בכל טקס שרק יכולתם ואם שיננתם את מספר הזכיות והתארים
1. לכמה פרסי אוסקר, סך הכל, היו מועמדים כל שלושת סרטי שר הטבעות ביחד?...
2. ובכמה פרסי אוסקר הם זכו?
3. איזה פרס, לקח אחד הסרטים בחלוקת פרסי הקולנוע של MTV, שזו הייתה הפעם הראשונה שניתן הפרס הזה? (ניסוח קצת מסובך אני יודעת, מקווה שתבינו...)
4. תכתוב שמות של לפחות 5 טקסי פרסים בהם 'שיבת המלך' נבחר לסרט הטוב ביותר.
5. איזה סרט מבין השלושה היה מועמד להכי הרבה פרסי אוסקר ואיזה סרט זכה בהכי הרבה?
6. כתוב שמות של לפחות 3 שחקנים שהיו מועמדים/זכו בפרסים על משחק (מכל טקס שהוא, רק תכתבו גם את שם הטקס), ועל איזה סרט הם זכו.
7. מי הוא ריצ'ארד טיילור ואיזה פרס הוא לקח באוסקר האחרון על 'שיבת המלך'?
8. בכמה פרסים זכה 'שיבת המלך' בטקס גלובוס הזהב האחרון שהיה? ולכמה פרסים היה מועמד?
9. ולכמה פרסים, סך הכל, היו מועמדים כל שלושת הסרטים יחד בגלובוס הזהב?...
10. וכמובן... בכמה הם זכו מתוכם.

אלרוס

New member
חלק

4. הסרט הטוב ביותר, הבמאי הטוב ביותר, המלחין הטוב ביותר/הפסקול, השיר הטוב ביותר, האיפור, האפקטים 5. הראשון מועמד השלישי זכה 7. האחראי על האפקטים, מן הסתם על האפקטים

•aniviel•

New member
הוא זכה גם על איפור...

וגם על עיצוב בגדים, אבל ההתמחות שלו בסרטים היא האפקטים, ואלו רק חלק מהדברים שהוא עשה הוא עובד בחברת WETA שהם אלו שעשו את גולום... אבל את צודקת, ליאור (אלרוס) טעה בחצי תשובה, הוא צדק שהוא אמר שריצ'ארד אחראי אפקטים אבל טעה שהוא אמר שעל זה הוא זכה, כי זה לא מדוייק

moran500

New member
תשובות

1 30 2 17 3 לא בטוחה אבל... האפקט הגרפי הטוב ביותר (גולום) ??? 4 I-פרסי האקדמיה=האוסקר II- גלובוס הזהב III- איגוד המפיקים האמריקני זה נחשב? אם לא אכתוב משהו אחר.. IV - בטקס הפרסים של מבקרי הקולנוע בעיתונות המשודרת (Critics Choice Awards) V- טקס חלוקת פרסי האקדמיה הבריטית 5 מועמד- אחוות הטבעת (13) זכה- שיבת המלך (11) 6 I- פרסי האקדמיה 2002 (אחוות הטבעת): שחקן המשנה הטוב ביותר (איאן מק'קלן)- מועמד. II- פרסי הקולנוע של MTV (שני הצריחים)‏2003:פרס עבור השחקן הטוב ביותר (ויגו מורטינסן) - מועמד III- פרסי מבקרי הסרטים האמריקאים 2003 (שני הצריחים): השחקן הטוב ביותר (ויגו מורטינסן)- זכה 7 הוא האחראי על האיפור, היצורים, השריון והמיניאטורות (Special Make-Up, Creatures, Armour & Miniatures) והוא זכה בפרס על האיפור 8 מועמד- 4 זכה- 4 9 לא בטוחה- 10 ? 10 4 הא... |מזיע| זה היה מתיש אבל נחמד

S a p i r 2 5 5

New member
תשובות

1. 30 2. 17 3. Breakthrough Male? 4. אוסקר, האקדמיה הבריטית, Ericsson Empire(?) ולא יודע עוד. 5. השלישי, 11 מתוך 11. 6. אנדי סירקיס - סוני אריקסון, השחקן הבריטי הטוב ביותר. איאן מקקלן - Screen Actors Guild אלייז'ה ווד - Empire Awards UK כולם על שה"ט. 7. אפקטים ויזואליים, אחראי על האפקטים. 8. 4, אין לי מושג לכמה היה מועמד. 9. אין לי שמץ של מושג 10. " " " " "

hermayony

New member
../images/Emo28.gif ננסה..

1. לכמה פרסי אוסקר, סך הכל, היו מועמדים כל שלושת סרטי שר הטבעות ביחד?...
תשובה: ל-11 מועמדיות
2. ובכמה פרסי אוסקר הם זכו?
תשובה: בכולם
3, איזה פרס, לקח אחד הסרטים בחלוקת פרסי הקולנוע של MTV, שזו הייתה הפעם הראשונה שניתן הפרס הזה? (ניסוח קצת מסובך אני יודעת, מקווה שתבינו...)
תשובה: אין לי שמץ
4. תכתוב שמות של לפחות 5 טקסי פרסים בהם 'שיבת המלך' נבחר לסרט הטוב ביותר.
תשובה: פס-קול, הסרט הכי טוב, צלם, תפאורה
5. איזה סרט מבין השלושה היה מועמד להכי הרבה פרסי אוסקר ואיזה סרט זכה בהכי הרבה?
תשובה: הכי הרבה כמובן-שיבת המלך, הכי קצת... אחוות הטבעת
6. כתוב שמות של לפחות 3 שחקנים שהיו מועמדים/זכו בפרסים על משחק (מכל טקס שהוא, רק תכתבו גם את שם הטקס), ועל איזה סרט הם זכו.
תשובה: אין לי שמץ
7. מי הוא ריצ'ארד טיילור ואיזה פרס הוא לקח באוסקר האחרון על 'שיבת המלך'?
תשובה: אין לי שמץ (איזה עליבות)
8. בכמה פרסים זכה 'שיבת המלך' בטקס גלובוס הזהב האחרון שהיה? ולכמה פרסים היה מועמד?
תשובה: לא ראיתי
9. ולכמה פרסים, סך הכל, היו מועמדים כל שלושת הסרטים יחד בגלובוס הזהב?...
תשובה: כנ'ל כמו התשובה של 8
10. וכמובן... בכמה הם זכו מתוכם.
תשובה:כנ'ל תשובה 8 ו-9

Fozzie

New member
../images/Emo80.gifתשובות

29 מועמדויות
19
???
טקס האוסקר, האמי, הטקס הבריטי, אמטיוי, מבקרי הקולנוע
הראשון היה מועמד להכי הרבה והשלישי זכה ביותר
ממש לא זוכרת... אני רק זוכרת שאנדי סירקס זכה בפרס השחקן בסרט שני הצריחים בטקס הפרסים באמטיוי
עורך? צלם? תלבושות? אין לי מושג!
לא הרגשתי טוב בזמן הטקס כך שאני לא מעודכנת..
בלע
בלע גדול יותר!

למעלה