חידון

../images/Emo124.gif חידון../images/Emo35.gif../images/Emo218.gif../images/Emo168.gif

איך יודעים שממש, אבל ממש נגמר הקיץ??? (לא, לא החצב...)
תשובה תניתן במוצאי שבת

kikona126

New member
../images/Emo4.gif

אולי כשיש קרמבו בקיוסקים והמכולות...? או כשיש גלידה של חורף (שמשום מה אף פעם לא ראיתי בתל אביב...)

קרמבו אני לא אוהבת, אבל גליקה חמה אני חולה

על זה לא ידעתי שעוד מיצרים את זה! הכנסת אותי למנערת זמן - כשהזכרת לי את הגלידה החמה. אני גדלתי ונולדתי בת"א - ולפני המון שנים כשהייתי ביסודי - הקיוסק של בית ספר היה מוכר אותם בחורף. ואהבתי את זה כול כך!!! שכחתי מזה עד עכשיו שכתבת את זה, באמת שמאז היסודי אני כבר לא רואה את זה יותר.

kikona126

New member
גלידה חמה

עדיין מוכרים אותה בבת ים, אבל הטעם לא כמו של פעם.... אני מאוד אהבתי את זה כילדה ומאז שעברנו לתל אביב, כבר אין את זה... אז רק שהיינו הולכים לבקר את סבתא הייתי קונה, אבל גם היא עברה לתל אביב... ובקשר לקרמבו, למה יש בזה שוקולד????
השבוע הייתי בסופר ונורא רציתי קרמבו, אבל שוקולד לא טוב לי... אז קניתי את זה למישהי בעבודה שהיתה מאוד עצבנית באותו היום, ואמרתי לה שזה בשביל שהיום שלה יהפוך להיות מתוק

אפריל80

New member
אז ככה..

כשבעלך שובר את היד וזה אומר שנגמרה עונת הרחצה
כשיש אבוקדו אצל הירקן, כשכבר לא חייבים את המאוורר בלילה שכחתי משהו?

abby22

New member
כשכבר לא צריך מזגן אחרי הצהריים ובלילה../images/Emo13.gif

../images/Emo124.gif../images/Emo62.gif../images/Emo70.gif../images/Emo70.gifהתשובה היא.....

טוב האמת... שהעליתם רעיונות מקוריים שלא חשבתי עליהם ...מלבד..... הקרמבו וגם שקדי המרק שבקידמת המדפים בסופר....|קרמבו| אז...כל הכבוד
לקיקונה ולאפריל ולרואה רוחות ול ABBY (מקווה שלא שיבשתי יותר מדי את שם...) שיהיה לכולם שבוע טוב מלא בארועים משמחים וא
ה
ב
ה

kikona126

New member
אצלנו עדיין מדליקים מזגן...

עדיין חם, ואני גרה ליד הים...

מגי 336

New member
גם אצלנו ../images/Emo13.gif

אבל היום נראה לי שבאמת הגיע הסתיו... קריר ונעים היה בבוקר..

למעלה