חייב תשובה מאישה בלבד

../images/Emo124.gifחייב תשובה מאישה בלבד

היי לכל הנשים .אני חייב עזרה דחופה. אני גבר נשוי בן 43 לפני כשנתיים הכרתי מישהי מהאינטרנט.רווקה בת 28 היה בינינו רומן.ולומר את האמת ריחמתי עלייה.כי עבר עלייה משבר עם המשפחה היה אונס.היה ניסיונות התאבדות.מצידה כמובן.אני ורק אני הצלחתי להפיג בה רוח חיים.תמיד אמרה לי שעם לא הייתה מכירה אותי מזמן הייתה מתאבדת. לאחר זמן מה.היה לנו גם מערכת יחסים אינטימיים.מרצונה .אבל זה רק החמיר לאחר שנה.כשאני מנסה להחזיר לה את הביטחון העצמי.וכן גם בטיפול של נפגעי אונס.היום אני יכול לומר שהיא חזרה לעצמה.אבל.תמיד יש אבל.אני לא מצליח להפרד ממנה.אני מנסה בצורה הכי יפה.ואל נישכח אני אדם נשוי+ילדים. כבר שנה אני מנסה.בכל מיני דרכים להפרד.פשוט כל אחד יעשה את החיים שלו. אבל היא לא מניחה לי.כל הזמן מתקשרת.שולחת איימיל.מתחננת.בוכה. לא מוכנה לשמוע על פרידה. ואני כבר לא יודע מה לעשות?אני מפחד שזה יגיע לאישתי.למשפחתי. ואל תגידו לי.למה לא חשבת על זה קודם? אנא ממכם הנשים בבקשה אני חייב תשובה שתיהיה טובה לשנינו. דרך-אגב.ניפגשנו וניסיתי להסביר בצורה הכי יפה שיש.אבל היא לא מוכנה. אני רוצה להודות מראש לכל הנשים שענו לי. בתודה גיא.

niva99

New member
זה שייך לאותם המיקרים

שככל שאתה מושך יותר התלות וכאב הפרידה רק מתעצמים. עליך לקחת את המושכות לידיים (בכל זאת אתה הבוגר מבין שניכם-מה גם שלך יש יותר מה להפסיד). רק "ניתוח כירורגי" יכול לעזור כאן. לפי מה שאתה מספר-היית שם למענה ברגעים הקשים . ועכשיו מכל מיני סיבות אתה מרגיש שהקשר מבחינתך מוצה -אם לא טוב לך בו אז כמה שזה כואב-קמים וחותכים.

דוVשה

New member
אני מצטערת להגיד

אבל באמת היית צריך לחשוב על זה קודם. אפילו אם לא היית עוזר לה ומדריך אותה ומציל אותה יש לך אישה וילדים בנאדם! זה בכלל לא משנה, כהוא זה, שמערכת היחסים האינטימית הייתה מרצונה, הרצון וזכות הבחירה שלך, איפה היו? אתה באמת חושב שמישהי שזקוקה לעזרה אחרי משבר קשה לא תפתח תלות בבנאדם שמחזיר לה רוח חיים? אין צורה שתהיה טובה לשניכם. כמו שידעת להכניס את עצמך למערכת יחסים עם האישה הזו תדע לקום וללכת, כי היא? לא תרצה ללכת, ות'אמת? בצדק. ותתפלל שזה לא יגיע לאשתך ולילדים שלך, שחלילה לא יחשבו שאתה אדם לא מוסרי או משו, כי בכל זאת... עזרת לה להשתקם [גאד! זה מטריף אותי שאתה כותב שכל הדברים האינטימיים שקרו קרו מרצונה, או כי ריחמת עליה, אתה מנסה להרגיש יותר טוב עם עצמך בכך שאתה מייפה את מה שקרה בסיפור של עזרה!?] אבל יודע מה? אולי אם תצליח לחתוך את זה בלי שהיא תספר או מישהו אחר, לילדים ולאשתך, במקרה הבא שייפול לידי הרחמים שלך כבר תדע מה לעשות. מגעיל אותי. ועם זאת, הדרך היחידה היא לחתוך, פשוט חד וחלק. זהו.

רונייאן

New member
גיא,תלות נימנת עם אותן התכונות

המסוכנות ששמעתי עליהם. נראה לי שהבעיה שלך ממש גדולה,כדי שלא תגדל עוד יותר אתה חייב לחתוך עכשיו. אין שום סיבה שתמשיך להיות בקשר איתה, נסה שוב להסביר לה שאתה היית בשבילה חבר,שהיא יכלה לאמין בך ולהעזר בך, נסה להסביר שאתה זקוק לשיתוף פעולה ממנה ,שתרפה ממך. שנה את המספר הנייד וגם [צר לי לומר]הכן את עצמך נפשית שהעניין עלול להיוודע. אל תפחד ממנה -אסור לך,הפחד רק יסבך אותך עוד יותר. צר לי,אין הרבה מה לעשות תקווה שתהיה הגיונית ותתפקח בהצלחה

דוVשה

New member
כבוד עצמי?

אני חושבת שהשיוכים שלך לגבי מי אמור להיות בעל כבוד עצמי ומי לא התבלבלו קצת. מישהו שהיה המשענת שלה בימים קשים העמיד אותה על הרגליים תמך בה והחזיק אותה בנאדם שחלק איתה מיטה חלק איתה את גופו . את חושבת שמישהי שבירה נפשית לא תרצה לאחוז במישהו שמסמל עבורה את הדברים האלו? את חושבת שהיא פתטית, למה? כי הוא גרם לה להאמין שרק איתו יכול להיות טוב? את חושבת שאין לה כבוד עצמי, למה? כי הוא גרם לכך, בעזרתו הרבה, שהכבוד שלה יהיה שזור בכבודו שלו? כן, לפתח תלות זה לא בריא לנסות לאחוז בכוח מישהו שלא רוצה להשאר, זה גם לא בריא. אבל אפשר להאשים אותה?

רונייאן

New member
אני לא התבלבלתי,את מוזמנת לקרוא

שוב מה שכתבתי. לדעתי שניהם אשמים באותה המידה,אני לא מאמינה שאותה בחורה מסכנה וחסרת ישע-היא בוגרת,היא ידעה בדיוק לאיזו מערכת יחסים היא "נכנסת". נכון,גיא נשמע לי משופשף ברומנים מהצד ,הוא בהחלט רחוק מלהיות גבר תמים, זה לא הופך את הפילגש שלו לתמימה כמו שאת מנסה לתאר אותה. חשוב לזכור: מדובר בשני אנשים בוגרים שהחליטו לנהל רומן, בלי שום קשר אם הוא נשוי או לא כשאחד מן הצדדים רוצה לסיים את הקשר...אז צריך לסיים, מבחינתי מי שנתלה בבן\בת הזוג ,הופך לתלותי ומסרב\ת לסיים את הקשר הוא פטתי.

דוVשה

New member
שני אנשים בוגרים הם כן

שני אנשים בעלי אותה יציבות נפשית הם לא. כאן בדיוק נכנס ההבדל.

דוVשה

New member
אל תשכח

שאתה אדם נשוי עם ילדים ועם כרטיס אישי של נשוי ומחפש. אתה בן 43, לא הגיע הזמן להתחיל [לנסות להתחיל במקרה שלך] לקחת שנייה קטנטונת למחשבה על ההשלכות של המעשים שלך? העלת לי ת'קריזה ברמות הייתי אומרת שאני מקווה שאשתך והילדים יגלו את הכל, אבל אני מרחמת עליהם. גועל נפש.

LCA

New member
מצטרפת לדעה

שהיית צריך לחשוב על זה קודם! לא עלה בדעתך שאישה אחרי משבר לא תפתח ציפיות מהקשר? אם אתה רוצה לצאת פייר מהעסק הזה, תחשוב בכיוון של להתוודות לפני אישתך. יש סיכוי שאותה בחורה גם תנסה להתנקם בך... (יכול להיות שזה פרי דימיוני, ראיתי יותר מידי סרטים כאלה).

lmatan1

New member
../images/Emo52.gifמה שבישלת תאכל בתאבון,

זהו מקרה קלאסי של רמיה עצמית יקירי, אני אחזור על הקלישאה בשבילך, פגשת אשה פגועה ובמקום לעזור לה לא עמדת בפיתוי המזדמן והשתמשת בחולעת להראות לה את אלוהים אבל שחכת שמישהו לפניך הראה לה את השטןבכבודו ובעצמו מה חשבת שהיא תוותר לך ככה סתם,תמשיך לעזור לה ותזיק לעצמך,אומרים בעברית מוסיף חטא על פשע,,,,,,,,,,,,,,

meshi4

New member
סוף מעשה במחשבה תחילה.

אני מקווה שלא השלית אותה .ולא הבטחת הבטחות שווא.מצד אחד לכאורה "עזרת"לה.הוצאת אותה ממשבר שהיתה.אבל ידעת שהיא חלשה נפשית.עכשיו שאתה רוצה לצאת מהקשר.היא לא מניחה לך.ומגיבה ותגיב בצורה לא קלה.מענין אם היא יודעת היכן אתה גר.ומס' הטל' שלך בבית.אז המצב עלול להסתבך. את הנעשה אין להשיב.אבל תפיק לקחים להבא. תחתוך ומהר. עדיף שהאישה לא תדע.-זה רק יפגע בה . בהצלחה

ס22ית

New member
לא אוהבת להיות רעה...אבל..

מגיע לך...כשעושים דברים לא טובים צריך לשלם על זה בדרך זו או אחרת. מצטערת שאני תוקפנית, אבל קשה לי לקבל סיטואציות של בגידה-אם לא טוב ורוצים לבגוד קודם לעזוב קשר קיים. ולגבי מה כדאי לעשות? אולי כדאי ללכת בכיוון של להשאר ידידים..אולי אתה העוגן שלה שמחזיק אותה שפויה וזה מה שהיא צריכה, אז אולי תשאר שם בתור ידיד שמקשיב ונותן עצה.

PreDirector

New member
דעה מושקעת :

אוקי ,אני רוצה לעזור לך מכיוון שהמצב לא "נעים" ,אבל אני מאמין איכשהו בעזרה לבנאדם שפונה לעזרה ,ולא משנה מה הוא עשה. קודם כל, בוא נבחן מנקודות ההגיון ה"חיוביות" שלך שיכולות לשחק לטובתך 1. שנתיים שלמות נהלת רומן מורכב,ולא אישתך ולא ילדיך ידעו על כך =הרבה זמן,הרבה אנשים,טלפונים,אימיילים ואף אחד לא גילה ,אז אין סיבה שלפתע זה יתגלה. 2. עזרת הרבה לבחורה הזאת והוצאת אותה מהרבה צרות = היא חייבת לך. 3. ממן לבחורה פסיכולוג טוב שידבר איתה כל שבוע על המצב ביינכם, הרבה כסף אבל זה יכול לעשות לך ולה רק טוב. עכשיו הנקודות הרעות : 1. היא מקשרת אותך עם הארועים הטובים של חייה ורואה אותך כמושיע = רק אתה מחזיק אותה על הרגליים. 2. יש לך אישה,ילדים = מצמצם לך את האופציות והזמן לפעול. פתרונות אפשריים : 1. לנסות להכיר לה עוד אנשים, עבודה, ולהתרחק לאט לאט ובשיטטיות. 2. קח חופשה עם המשפחה וטוס לשבועיים - חודש לאןשהוא. 3. אוליי נתת לה אשליות בקשר לשניכם אז תתחיל להסביר לה שהם לא יתקיימו. והכי חשוב : תתחיל לעבוד על המערכת יחסים שלך עם אישתך בנאדם, שנתיים לנהל כזה רומן, בלי להזיז עפעף , אז כנראה שאתם סתם בפוקס בייחד ואוליי גם היא "אוכלת"(או רק מוצצת) מהצד. ANYWAY GOODLUCK

התלבטתי הרבה לפני שהחלטתי לענות

א. כי אני לכאורה לא בעמדה מוסרית כדי להגיב. (גם אני נשואה ויש לי רומנים וירטואליים רבים) יש כאלו האומרים שזה לא נחשב ויש כאלו שאומרים שזה נחשב ועוד איך להזכירך ,בעשרת הדיברות, אפילו אסור לחשוב על מישהו אחר(לא תחמוד). ב. כי אני נמצאת בעצם מהצד השני של המתרס.אבל אני לא מנצלת תמימות ואו מצב כואב של מישהו להיכנס איתי לצ'אט, שנינו אנשים מבוגרים שיודעים מה שהם עושים, רואים בזה רענון חיי הנישואין שלהם ,ובכוונה(!) לא חולמים על להיפגש כדי לא לגלוש בהלאה. ובכל זאת, לגבי מעשיך ,יש לי דיעה ואני לא אמנע מהלהגיד אותה: אתה חרא בתחפושת של איש שדואג למה יגידו! שים לב לכרטיס האישי שלך ,לפני שאתה בא למכור לנו כבשה בעור של זאב! כואב לי על אשתך וילדיך, אבל הם יבינו לבד מי אתה! ואם אתה רוצה בכל זאת להחכים ממני-ספר לאשתך!

lmatan1

New member
שירי לי שיר ישן על שושן,../images/Emo39.gif

למה להוסיף לאיש שמות תואר,הוא לא נשוי לך, אולי אשתו לא מספקת אותו ולהפך מה את רוצה שהוא יעשה יכניס את המה שמו שלו לחור במחשב, הוא כמוך חי במציאות וירטואית, אני לא יודע אם אנשים מבוגרים יודעים מה שהם עושים, אבל אני יודע בהחלט שהם משתמשים בכלי זינם בדרך כל שהיא, אנשים מבוגרים מסלפים את המציאות ואחר כך מוצאים צידוקים להשקיט את מצפונם, תראי את הבנות שמסתובבות אם הבטן החשופה בחוצפה על מנת להדליק את הגברים אבל הן בלבד מחליטות מי יכנס להם בתוך הגינס מצמוד,ועוד היום בימינו אלה אם כל הוירוסים והמחלות הקטלניות ,נראה לי יותר שבנות המין המושך מסתובבות אם בטן חשופה וחצופה רק על מנת להנות מההתרגשות שגברים מביעים ולא נותנות לאף אחד לגעת, השאלה האם הן גומרות רק מהמבטים שעושים חשק,ולבסוף הנה עוד בדיחה וירטואלית ,,,,מסתובב בחור שמציג את עצמו ככלי כלי ,,,,וכשהוא מורי מכנסיים מתברר שהוא בלי בלי,,, אבל כאן אנכנו כצת גולשים,

אתה אנאלפאבית

הכתיבה שלך דלה ועילגת וחוץ מטעויות כתיב איומות ושגיאות בפיסוק, אתה עוסק כל הזמן בפיפי וקקי שאלו כנראה התחומים שבהם אתה באמת מבין. כלומר- אתה כותב הרבה על מתיוונים ועל היהדות, נושאים חשובים, אבל אתה לא מבין בזה שום דבר ולכן חוזר לנושאי הצרכים ואיברי המין. מקווה שתמשיך להתאמן ולנסות ולהתקדם.

lmatan1

New member
טווס יפה זנב ופרוד הכל מובן,../images/Emo25.gif

שגיאת כתיב נכון ,אבל בפיסוק אני משיג אותך, אני תקווה שאתה יודע להשתמש במה שהאל נתן לך בין הרגליים,טווס מסמל בדרך כלל גאוה , האם גם אתה גאה אני מבין את התסכול שלך, על תכעס חמוד,

niva99

New member
לשירי לי

רומנים וירטואליים אינם נוטלים ממך שום זכות מוסרית. יחיא ההבדל הקטן.

למעלה