חיילת, רטשי הופעתך!

../images/Emo124.gifחיילת, רטשי הופעתך!../images/Emo18.gif../images/Emo88.gif

פלוגת "ריטוש תמונות" המתח להקשב, 2-3... הקשב!!!11
והכותרת כמובן מכוונת ל....
נטלי!!!111
מנהלת הפורום היקרה שלנו מזה שנה וחודש (
) מתגייסת ביום חמישי, וכולם כולל כ-ו-ל-ם מכינים לה ברגע זה ברכות ויצירות פוטושופיות מקוריות כמו שרק אתם יודעים
תנו כבוד לחיילת הכי סקסית בצה"ל, החל מיום חמישי
אז נטלי, המון המון בהצלחה בגיוס! תיקחי את השנתיים אלה ברצינות, תבגרי, תלמדי, תיקחי את זה כחוויה. מאחלת לך שהשנתיים האלה יעברו מהר, שתיהני מכל רגע (עד כמה שאפשר
) ו... ג'יזס, אין לי מושג מה אומרים במעמד זה, אבל שוב המון המון בהצלחה והמון המון ח"ח מהפורום (חיזוק חיובי/חיבוק חזק)
אף פעם אל תשכחי כמה זה חשוב להיות חייל בצבא הגנה לישראל וכמה זה כבוד גדול שאף אחד לא יכול לקחת

c o e x i s t

New member
נטלי../images/Emo195.gif../images/Emo104.gif

אז נטלי "תני לשים ת'ראש על דיונה תני למוזות קצת לרעום תני לנוח על כל שעל תני את הכבוד לצה"ל"
אני גרועה בזה אבל ננסה.. דבר ראשון שיהיה לך המון בהצלחה
תמיד אומרים שהצבא זו אחלה תקופה שאת מתבגרת ומתגברת, צומחת, לומדת על עצמך דברים חדשים ובכלל תקופה שאת לומדת להכיר את עצמך ולראות איך את מתמודדת בכל מיני מצבים שאולי לא היית נתקלת במקום אחר. תמיד תנסי לעשות את הדברים על הצד הטוב ביותר (לא רק קשור לצבא), ובאמת אם תרגישי שהתפקיד אליו את מתגייסת לא מתאים לך את תמיד יכולה לבקש לעבור ולראות מה הכי מתאים לך כי זה הכי חשוב - שיהיה לך טוב, שתוכלי להוציא מעצמך הכי הרבה. אז אל תשברי (ואם כן את אני אבוא עם דבק חם) ותדעי שלהתגייס לצבא זה כבוד! ומי שלא עושה את זה (או שירות לאומי).. לא מגיע לו לחיות כאן. ותמיד תזכרי את הסיבות שבשבילן התגייסת.
תמיד פה בשבילך! המנהלת הכי שפיצית שיש! תבואי לבקר פה מתי שרק תוכלי (וגם בת"א) מתה עלייך
ושוב שיהיה לך גיוס מעולה ומשמעותי!!!

Nienna17

New member
וואי איזו מותק, תודה לך אינסה!! ../images/Emo9.gif

תודה רבה רבה
. וגם לך דפנו'ש
. היה תענוג (וגם יהיה!!) לנהל את הפורום הנהדר הזה, אחת התשוקות שלי בחיים, ריטוש
. והכל גם בזכותכם כמובן, גם החדשים
. מקווה שבשבועות הקרובים לא תעשו בלגן, אלא אם כן יהיה מנהל שישמור על הסדר (העניין עדיין לא הוסדר לצערי). ואל דאגה, אני אמשיך לנהל את הפורום היקר הזה עד שאני אמות או עד שהפורום הזה ימות
. (טוב, אי אפשר לדעת תאמת... ) בכל מקרה, תודה לשתיכן, ולכם פורום יקר!
.

shiranlevi87

New member
נטלי!

שיהיה לךךך המון בהצלחה ושפשוףף נעים! זו חוויה ששווה לכל בן אדם לעבוררר!

NLO

New member
../images/Emo65.gifמזל טוב.

שיהיה לך גיוס קל וטירונות לא קשה מידי. בכל מקרה, כל זה יהיה מאחורייך לפני שתשימי לב, אז תהני ממה שאפשר. את שתמרי עלינו, ואנחנו נשמור לך על הפורום.
והלו, בלי דיסטאנס, תבואי לבקר ! בהצלחה.

נטלי שיהיה לך מזל טוב וגיוס קל

ואם המפקד יעשה לך בעיות את תמיד יכולה להצמיד לו תמזכירה האישית ....

נטלולהההה :)

המון בהצלחה :) קחי את הכול בראש טוב...אל תתבאסי על כלום לא משנה כמה רע יהיה תמיד תוציאי מזה את המיטב:) צבא זה בסך הכול אוסף חויות טוטאלי:) אוהבים אותך פה כולם :) אל תשכחי אותנו

Ninja

New member
../images/Emo195.gif גיוס נעים ורק כיף ותו לא. בהצלחה. ../images/Emo140.gif

Cinderella14

New member
נטלילילי!!!

אני מקווה שתספיקי לראות את זה ככה ב5 דקות לפני היציאה לבאקום.... רציתי להגיד לך המון המון בהצלחה!!!!! תקחי הכל בקלות ותעבירי בסבבה, זה הכל חוויה תחנכי את המפקדים שלך, תעשי להם בצפר.. זה מה שאנחנו עושים ומה שהכי כיף זה כמובן להכיר מלא חברים חדשים אגב את יודעת למה את מתגייסת או שזה כלל צהלי? ---->>עוד יומיים אני רב"ט!!!!!!<<----

Nienna17

New member
תודה ../images/Emo24.gif וגם לכל השאר

אני אעדכן אותכם בהמשך. ומזל טוב

prezik

New member
בהצלחה נטליושקה!../images/Emo23.gif

את מדהימה!! ומרטשת מדהים! שיהיה לך אחלה גיוס(=

למעלה