חיפאים, כולכם בסדר??
A Another Girl New member 4/10/03 #3 אני בסדר...אלוהים...../images/Emo16.gif נכון במפה מראים את "דרך הים"? אז אני גרה בדרך הים, כמה עשרות מטרים משם,אבל אני לא בבית.הרחוב שלי ממש בהמשך למעלה... מה עם השאר?
אני בסדר...אלוהים...../images/Emo16.gif נכון במפה מראים את "דרך הים"? אז אני גרה בדרך הים, כמה עשרות מטרים משם,אבל אני לא בבית.הרחוב שלי ממש בהמשך למעלה... מה עם השאר?
A Another Girl New member 4/10/03 #10 דניה?... רחוק...בכל מקרה אנחנו שכנות לעיר,את גרה ליד חברה שלי אפילו.
A Another Girl New member 4/10/03 #11 הרבה בלאגן... לפחות 18 הרוגים ולמעלה מ-50 פצועים. רק שלא יהיה מישהו שאני מכירה.
ל לאורנה נסיכת קלינסטי New member 4/10/03 #13 תודה לאל, כן ../images/Emo16.gif../images/Emo55.gif../images/Emo72.gif אני לא חיפאית אבל בכל זאת... מה הולך שם? זה היה פיגוע נוראי, אני מקווה שלא ימותו עוד אנשים.. בשביל מה צריך את כל המלחמות האלה בכלל?
תודה לאל, כן ../images/Emo16.gif../images/Emo55.gif../images/Emo72.gif אני לא חיפאית אבל בכל זאת... מה הולך שם? זה היה פיגוע נוראי, אני מקווה שלא ימותו עוד אנשים.. בשביל מה צריך את כל המלחמות האלה בכלל?
י יוסטשיה ויי New member 5/10/03 #15 נורא פשוט נורא ../images/Emo7.gif ../images/Emo101.gif../images/Emo16.gif