חלוקת תפקידים

Meytar 888

New member
../images/Emo124.gifחלוקת תפקידים../images/Emo70.gif

קודם כל: אני מבקשת לא לנצל''ש לשרשור הזה
אז ככה,לפני כמה זמן יפית
פתחה אשכול בקשר לתפקידים בפורום. באשכול זה הייתה רשימה של משחקים שיהיו בפורום ואתם הייתם צריכים להגיד על איזה משחק אתם רוצים להיות אחראים. לכל משחק מתמנה אחראי ויום שבו הוא יפתח את המשחק/פינה.
חשוב להביר: אני לא רוצה שאף אחד יפגע בגלל ההודעה הזאת! אני לא מדברת אל/על מישהו מסויים. אני רק מסבירה לכולם ורוצה שכולם יהיו מודעים לאחראים של כל פינה.
הרשימה: חשוב לקורא להבין.
עדכונים: אחראי-מיתר יום הפינה- פעמיים בשבוע [ננעץ]
מה רן אומר אחראי-נעמה יום הפינה-ראשון
משטרת האופנה אחראי-יובל יום הפינה שני
לשיר עם רן אחראי-לורן יום הפינה: שלישי
החולישה החלשה אחראי-סיוון יום הפינה-רביעי
שאלון כללי אחראי-שרין יום הפינה-חמישי
סיכום שבועי אחראי-מור יום הפינה-שישי
השירים של רן אחראי-מיתר יום הפינה-שבת
התפקדות אחראי-יפית יום הפינה-כל תחילת חודש חדש
הפרק היומי אחראי-נופר יום הפינה- ימים א'-ה' ב 20:00 מחליף-מיתר ב-20:10
שרשור יומי אחראי-כל חברי הפורום יום הפינה- כל יום בשעות הצהריים
לילה&בוקר טוב אחראי-כל חברי הפורום יום הפינה- כל יום בשעות הערב המאוחרות
משחקים רגילים: מעבר למשחקים האלו^^^ אתם מוזמנים [ורצוי מאוד] לפתוח משחקים שונים כמו: אמת-שקר-פנטזיה מי שמעלי מי שמתחתי זה או זה פרסומת סמויה וכ'ו. ~~~~~~~~~~~~~~~~~~~~~~~~~~~~~ קודם כל,כל הכבוד למי שלקח על עצמו את האחריות על פינה,אתם אחלה פורום
עכשיו,כמה דברים בקשר לרשימה: #אם יש בעיה כולשהי שבגללה אותו אחראי לא יכול לפתוח את הפינה באותו יום,שישלח לי או/ו ליפית מסר ויעדכן אותנו ואנחנו כבר נדאג למחליף [רק לאותו היום כמובן]. אבל תודיעו! #בקשר לפינה של הלילה/בוקר טוב,יוצא שתמיד אני זאת שפותחת אותה,אבל זאת פינה של כל הפורום. אל תתביישו לפתוח! בסך הכל אתם צריכים לכתוב לילה/בוקר דנקרי/טוב,לספר קצת על היום שלכם,להוסיף תמונה של רן ולשלוח
. #כנ'ל גם בשרשור היומי,גם את זה אף אחד לא פותח. בבקשה תעשו את זה,זה מזיז את הפורום בשעות שקצת משעמם וכל זה. #בקשר לתגובות- נכון,אנחנו לא המון בפורום אבל בכל זאת,אני רואה הרבה פעמים שכמעט ואף אחד לא מצביע/עונה לפינה כולשהי והוא כן כותב בפורום.אז בבקשה תגיבו,ותהנו עם כולנו,כי כל זה בשבילכם. אם יש מישהו שרואה את עצמו ברשימה ויודע שיש לו בעיה עם אותו היום או לא יודעת מה,שיכתוב לי פה או שישח לי מסר וננסה לסדר את העיניין אם יש לכם עוד רעיונות אתם מוזמנים להציע. זהו,אני חושבת. תודה רבה שקראתם הכל [אני אפילו התעייפתי מלכתוב את כל זה
] אוהבת אותכם הכי שבעולם אתם אחלה בחלה של פורום
המשך פסח שמח וערב טוב

MiRiAm LoVe RaN

New member
קראאתיי הכולל=]

אהה ודרך אגבב היוםם שידורר חוזררר שלל האירוחח של רןן אצל חנהה לסלאווו.!# בערוץץ 22 תראוו:] לילההה&שבועעע טובב לכולםם =מריםם דנקרר=

OנעמונתO

New member
נצל"ש מחר אני נוסעת עוזבתתתתת

מחר אני נוסעת לחדרה עד יום ראשון... וחג שמח לכולםםםםםםםםםםםםםםם

Meytar 888

New member
הקפצה!

תץאמינו לי,אני לא יודעת למה אני עושה את זה בכלל. 1 2 3 4 5 . . . .

Nותקית

New member
קראתי הכל!

ויש לי שאלה.. יש משהו שעוד אין אף אחד שאני יכולה לפתוח?

Meytar 888

New member
כרגע אין שום דבר פנוי....אבל את

יכולה לחשוב על משו ולתת רעיונות או לפתוח משחק אבל לא להיות אחראית עליו [יש דוגמאות בהודעה הראשית]

למעלה