חמותך אני עוד לא קיבלתי פרטי משלי. והגברבר של היום, הרבה יותר מתאים לי
ע עדוש New member 24/12/02 #1 ../images/Emo124.gifחמותך../images/Emo70.gif אני עוד לא קיבלתי פרטי משלי. והגברבר של היום, הרבה יותר מתאים לי
../images/Emo124.gifחמותך../images/Emo70.gif אני עוד לא קיבלתי פרטי משלי. והגברבר של היום, הרבה יותר מתאים לי
ר ריפלקטור New member 24/12/02 #2 ../images/Emo124.gif מצטרפת לקריאה ../images/Emo70.gif בראד פיט היה לא רע בכלל, יש עוד כמה? גם אומיזו תסתדר עם עוד בראד פיט אחד...
../images/Emo124.gif מצטרפת לקריאה ../images/Emo70.gif בראד פיט היה לא רע בכלל, יש עוד כמה? גם אומיזו תסתדר עם עוד בראד פיט אחד...
פ פנינה ושלושת הדובים New member 24/12/02 #3 גמני רוצה בראד שווה עוגיה ואם יש לך איזו תמונה מראיון עם הערפד או ממועדון קרב זה יהיה ענקקקקקקק
ע עדוש New member 24/12/02 #4 מה עוד אחד../images/Emo35.gif אני אפילו לא קיבלתי את הראשון שלי וגם שכחתם אותי עם קיאנו
A arem12 New member 24/12/02 #5 חמותך../images/Emo124.gif../images/Emo124.gif אני הבוגדת במשפחה אז אולי תסדרי לי גם
ר ריפלקטור New member 25/12/02 #12 עדוש - לאט לאט עכשיו תסתכלי יפה, כתוב "בבקשה מותק"? תפתחי אותה, מי זה למען השם ????? אולי מחר אני באה עם משקפת?
עדוש - לאט לאט עכשיו תסתכלי יפה, כתוב "בבקשה מותק"? תפתחי אותה, מי זה למען השם ????? אולי מחר אני באה עם משקפת?