חני יש לך מארז אחד אצלי

יובל2

New member
../images/Emo124.gifחני יש לך מארז אחד אצלי

לצרפינה ה-
השקט
מחכה לך מארז אחד אצלי, יתכן וגם המארז השני שמכיל ירקות יגיע היום. אם לא יגיע קחי בחשבון מארז אחד. עכשיו צריך לדאוג לשינוע ממני אליך
שבת שלום

נירה63

New member
יובלי מה זה הבלבול הזה? למה לשגע אנשים תגידו

קבלת מארזים אתמול חבל שלא התקשרת אלי, במיוחד ביקשתי מלימ3 שתגיעה ותיקח אליך מארזים, נו ומה בדיוק אני צריכה לעשות כעת?? צר לי אני מפזרת את המארזים עד לכניסת השבת, ומאותו רגע של כניסת השבת לא שומרת מארזים לאף אחד. אין לי מחסן בבית!!!

יובל2

New member
ההודעה הייתה מיועדת לחני ולא אליך../images/Emo70.gif

חוצמיזה היכן בדיוק כתבתי שקיבלתי מארז אתמול
ומי שביקש מלימ3 עזרה בשינוע זו אני
המסרים שלך בימים האחרונים היו יותר בגדר אולטימטום לחוץ מאשר כל דבר אחר. אנחנו מכירות לא שנה ולא שנתיים ואפשר לומר שיותר משלוש, לכן את מכירה את הבעיתיות של שינוע אלי לא מהיום, אם השנה נמאס לך לשבור ת'ראש לגבי שינוע לחלק הבעיתי שבאנשים (כמוני), יכולת להשאיר את המארזים שלנו במרכז הארץ
את צודקת בדבר אחד, את לא מחסן אי לכך את יכולה להעביר הלאה את המארז שלי ובכייף. חג שמייח ושנה טובה
לכל בני ישראל.

Mור

New member
אפשר מארז ליולדת החד הורית?

האם אפשר לקבל מארז שנשאר ליולדת החד הורית מפתח תקוה? אודה מאד אם אפשרי, אין לה כלום

נירה63

New member
יובל 2 מלחתחילה נאמר במפורש שאני לא דואגת

לשינוע לא אליך ולא לאף אחד אחר, כך שלא נמאס לי לחשוב על שינוע, הגזמת קצת הפעם. אני לא אמורה לדאוג לשינוע אליך. המארז יצא אליך לפני חצי שעה עם לימ3. דבריך מחזקים אצלי את התחושה שישנם אנשים שחושבים שאני עובדת אצלם ורוצים שיביאו להם עד הבית את המארז, את כנראה אחת מאלה, לשמחתי הרוב לא כמוך, שידע לקחת אוטובוס או מונית שירות ולהגיע עד אלי לחיפה, והאמיני לי שהיגעו לקחת מאיזורים מרוחקים מהאיזור בו את מתגוררת.

יובל2

New member
ובמפורש אני אומרת שאני דאגתי לשינוע אלי לא את

עוד לפני שהמארזים הגיעו לחיפה השינוע אלי נסגר ונקבע ליום שישי נכון
אז לשם מה המסרים הלחוצים ובשביל מה האימרות המטומטמות האלו " אני לא עובדת בשביל אף אחד" חאלסססס עם זה
זה ידוע לכולם ואין על כך בכלל ויכוח
מישהו ביקש ממך שתביאי אלי עד הבית
מישהוא שלח לך מסר כועס
מישהו שאל משהו
את מלחיצה את עצמך ומשליכה על כולם
יפה שלשמחתך הרוב לא כמוני, ככה יהיה לך קל לעזור להם
אם זו התחושה שלך, חבל שלא השארת את המארז שלי במרכז. מימי השכילה לומר: לא רוצה לעזור ל-X וחסכה לעצמה את האילוץ לעזור שלא מכל ה-
ויפה שכך
מראש אמרתם שהמארז מורכב מ-2 מארזים ושלא ניתן לקחת באוטבוס נכון
אז מצטערת, אבל ספיישל יעלה לי כמו המארז וזה מיותר. חצמיזה,,,ואני חוזרת על כך בפעם המליוןןן,,,את השינוע אלי סגרתי, עוד לפני שהמארזים הגיעו לסף דלתך אז כל מילה שלך פה וכל תגובה הייתה מיותרת מלכתחילה
אני יודעת שעכשיו אני נשמעת ככפוית טובה, אבל את יודעת מה
לא אכפת לי
די נמאס לי מכל "אימרות הכנף" שלך ומהלחץ ואני הולכת על ביצים כבר די הרבה זמן,,,אז סטופ עד פה
זה שאני צריכה עזרה לא נותנת לאף אחד את הלגיטמציה לדרוך עלי
אני לא דרכתי על אף אחד, לא דיברתי בחוסר כבוד לאף אחד ואני מצפה שכך יעשה בחזרה. להבא אם יש לך בטן מלאה מכל סיבה שלא תהיה, יש מסרים לשם כך
לוחצת שלח על תגובה שאני מאוד מאוד לא אוהבת לעשות בכללי,,,אבל הגיעו מים עד נפש

למעלה