חצי שנה לפורום

Moreiro

New member
../images/Emo124.gif חצי שנה לפורום ../images/Emo65.gif../images/Emo121.gif

מזל טוב לנו

inbal145

New member
../images/Emo65.gif../images/Emo49.gif../images/Emo140.gif../images/Emo49.gif../images/Emo140.gif../images/Emo49.gif

אנחנו כבר גדולים
יייייייייאאאאאאאאיייייייייייי ^_^ ומור את מנהלת מצויינת
*הפעם זה לא בשביל להתחנף
*

prophecy girl

New member
../images/Emo65.gifיא!!!מזל טוב!../images/Emo65.gif../images/Emo21.gif

מזל טוב לנו! אני מאחלת לכל האנשים השולתים פה - אתם שולתים!
יש לנו פורום מאגניב וטוב! אני אוהבת להכנס לפה וזה בגלל הקהילה. תודה שיצרתם מקום בו אני יכולה לברוח לדבר האהוב עליי- אליאס! אני לא ממש טובה בדברים האלה, אז מי ייתן ונמשיך להיות פורום כל כך מוצלח, שולת, מגניב וכמובן צנוע..

prophecy girl

New member
ידעתי ששכחתי משהו../images/Emo122.gif../images/Emo21.gif

מור!!! את הנמהלת הכי הכי הכי בעולם!! יאאאא!

prophecy girl

New member
שוב הנשיקה משתבשת?../images/Emo6.gif../images/Emo21.gif

קבלי [שוב] שתיים כפיצוי

gilmorefreak

New member
מזל-טוב! ../images/Emo65.gif../images/Emo65.gif../images/Emo41.gif../images/Emo65.gif|בלון

יייאאא...לא ידעתי שהפורום כל כך צעיר... פורום מצויין לסדרה מצויינת! עם יופי של מנהלת!

RenanaD

New member
וואו, לא שמתי לב איך הזמן טס!!!

הזמן עובר כשנהנים!!! אז מה אאחל לנו?! שיהיו לנו עוד מיליון חצאי-שנים פה בפורום, שאף אחד לא ינטוש (נו-נו-נו ומכות בטוסיק למי שכן!!! *מור אחראית על החלק האלים*) ולהפך-שיצטרפו עוד הרבה חדשים וש-"זהות בדויה" תשאר לעולמים!!!!! חחחחחחח סתם, אולי בחלומות שלי, אבל שיהיו לפחות עוד הרבה עונות כמו ל-"חברים"... אה, וש-"זהות" תשתווה לחברים מבחינת רייטינג וכו'. אז זהו, מזל"ט ענקיייייייי לנו!!!

אם את מדברת על רייטינג...

אז יש טבלה של התוכניות הטובות בארה"ב.. (אני חושבת שזה לא לפי רייטינג..) ואליאס הגיע למקום 75 מתוך איזה 160..

למעלה