חשוב ודחוף ומשווע לעזרה

pieceofmadness

New member
../images/Emo124.gifחשוב ודחוף ומשווע לעזרה../images/Emo70.gif

גדעון פרודגרס בן 19 מדרום אפריקה הגיע לארץ לשנת שליחות במסגרת פרויקט של הסוכנות היהודית במהלך השהות כאן הובחנה אצלו לוקמיה קשה, והוא החל בטיפולים כהכנה להשתלת מח עצם לפני שבועיים אותר בלונדון תורם של 100 אחוז ומיד החלו בהכנות לקראת ההשתלה, לצערנו השמחה לא נמשכה זמן רב ולפני כמה ימים חלה גדעון בדלקת ריאות חריפה כרגע הוא מאושפז בבית החולים רמב 'ם ונעשים מאמיצים אדירים להציל אותו, אחת הדרכים היא להעביר לו כדוריות לבנות בריאות תוך כדי עירוי דם לשם כך נזקקים לתורמים בעלי סוג דם - מינוס מכל הסוגים ( A,B,O,AB -) חשוב להדגיש לא מדובר בתרומת דם רגילה אלא בתהליך דומה שבו מוצאים רק הכדוריות הלבנות ומעוברות אליו והוא לוקח מספר שעות בבנק הדם ברמב ' ם כל אחד יכול לתרום כמות המספיקה עבור גדעון ליום אחד בלבד, ויש עוד כשבועיים עד ביצוע ההשתלה כך שאנחנו זקוקים לכמה שיותר תורמים . אנא לכל בעלי סוג דם מתאים (כל סוגי המינוס) מתבקשים לפנות בדחיפות לבנק הדם ברמבם לתרומת כדוריות ע' ש גדעון פרודגרס בכל שאלה הבונים דרור (זאת לא אני)
035301436 0528376616

pieceofmadness

New member
אבל למה?

לי לוקחים כמויות א ד י ר ו ת של דם כל 28 יום, וזה כואב פחד בכל הגוף...

sagima

New member
שוב את מתבכיינת?

ואני ממש בספר שאת "תורמת" פיינט... וכאן אפשר לצטט את סאות'-פארק: "אני לא סומך על משהו שמדמם חמש ימים ולא מת".

pieceofmadness

New member
אני מדממת 7, לא 5

ולמדתי להתבכיין ממישהו חמוד מאוד דווקא
פיינט ושליש ביומיים! בדקתי. תעשה לבד חשבון כמה זה יוצא ב7 ימים כפול 12 בשנה (בערך, לפעמים יותר), כפול 41 שנים...

את בטוחה שלא היתה איזושהי טעות במדידה?

הכמות שאת מדבר עליה אומרת שאת מאבדת קצת יותר משני ליטר דם כל חודש(כמו לתרום 4 פעמים בחודש).בהנחה שאת שוקלת בטווח ה70 קילו זה אומר שאת מאבדת כמעט שליש מהדם שלך כל חודש- כמות שצריכה לגרום להתאשפזות מיידית בשל אובדן דם ו/או התעלפות די מהירה.

pieceofmadness

New member
חחח

א. חמור! אני שוקלת 58-60 (תלוי כמה שוקולד אכלתי באותו יום), וגם זה רק כי יש לי עצמות כבדות
ב. התבדחתי בקטע של הפיינט ושליש, אבל בגדול אני כן מאבדת ליטר שלם כל חודש. בדקו.

תגובות

א.70 ק"ג הזה משקל ממוצע.בחרתי להניח אותו כי נראית לי טיפה מתחתיו כשנפגשנו. ב.בררר.ואני אמור לבטוח בך עכשיו?

pieceofmadness

New member
פילים וורודים מעופפים

א. אז טיפות שוקלות 12 קילו? מגניב. מה קורה כשיורד לך גשם על הראש?? ב. לא יודעת לגבי לבטוח או לא, אבל ליטר שלם בחודש זה ברצינות. וכן, זה הרבה יותר מכל נקבה ממוצעת ולכן אני מרשה לעצמי לקטר קצת. (פעם אחת ויחידה באמת התעלפתי מזה, אבל אל תשאל פרטים כי זה אחד הסיפורים...)

למה מעופפים?אני מעדיף צלויים

א.אני נרטב.ואם לא הבנת אני לא ממש מיומן בהערכת משקל של אנשים. ב.תנחומי.

pieceofmadness

New member
צלוי ומעופף זה סותר?

א. לא ממש אכפת לי גם אם תחשוב שאני שוקלת 80, אני כולי היפופוטם קטן. ב. מה בדיק אני אמורה לעשות עם זה? בחיים לא קיבלתי כאלה...

בדרך כלל כן.צלוי וורוד תמיד סותר

א.את לא היפופוטם, אפילו לא היפופוטם אנורקטי. ב.לא יודע.סמכתי עליך שתמצאי להם שימוש....

sagima

New member
אולי דיי?!

POM, אל תקשיבי לו, את היפופוטם ואל תתני לאף אחד להגיד לך אחרת.

pieceofmadness

New member
../images/Emo25.gif

אל חשש, אף אחד הרי לא קיים חוץ ממך, ככה אמרה לי הספרית שלך

מתן4ל

New member
בפורום השני רמזתי שמישהוא לא קיים

ואז עופר צץ משום מקום. לכי תדעי אם את לא הולכת לפתע לקבל תגובה מ"שוקולד מריר שולט" בסגנון של רק רגע גם אני קיימת...

מתן4ל

New member
מה הקשר לירח מלא

ערפדים לא נכנסים לבית שלא הזמינו אותו אליהם, וחוץ מזה הם יכולים לבוא תמיד ולא רק כשיש ירח מלא. נראה לי שאם כבר אז נושך אותה איש זאב...

למעלה