חשוב מאוד מאוד מאוד

rocket

New member
../images/Emo124.gif חשוב מאוד מאוד מאוד ../images/Emo70.gif

התוכנית של רפי רשף, מחפשת עדי ראיה לאירוע קריסת השער בהופעה. רק אם הייתם במקום כאשר זה קרה (ולא שמעתם מחברות, באתם אחר כך וכו) תשלחו לי מסר אישי דחוף ואני אקשר אותכם לתוכנית. אני מאוד מאוד מבקשת, תשלחו מסר רק אם באמת הייתם במקום בזמן האירוע ואתם יכולים לתת דיווח אמיתי ומיהמן. תודה מראש

PerfectSP

New member
את היית בדלת שהתנפצה??../images/Emo2.gif ../images/Emo190.gif

תודה לאל אני הייתי הכי רחוקה ממנה...

baril

New member
../images/Emo119.gif../images/Emo125.gifאני הייתי דלת ליד

זה היה ממש מפחיד.. דחפו אותי בתור וזה ואז אחרי איזה 5 דקות אני קולט דלת שבורה כזאת בצד. זה היה הזוי

Fall Out Liel

New member
כה, אבל הצלחתי להיכנס שנייה../images/Emo168.gif

לפני שהיא נפלה על כולם. סדיוק שהיא נפלה איזה שומר אחד החזיק את זה עם היד שלו ונכנסתי מהר והתחלתי לרוץ לעבר הבמה. שורה ראשונה!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!@!#@$@!$$#!%$^%&T%

dorkiflitz

New member
אני הייתי..

ראיתי את הדלת שהתנפצה.. וזכוכיות עפו אבל אל ראיתי מישהי שנפצעה. הייתי קצת עסוקה בלדחוף אנשים שדוחפים אותי! מוחע!

rocket

New member
../images/Emo41.gif../images/Emo41.gif../images/Emo41.gif לא רלוונטי יותר !!

תודה לכל מי שפנה

LiHiLuSh

New member
נכון ראיתי את זה עכשיו בחדשות ומזה היא אמרה

שאוהבים אותם ביגלל המראה שלהם זה ממש ממש לא נכון!!

3has3

New member
אני לא אמרתי שאת D:

את יודעת לבד למי אני מתכוונת |גבות| XDD

LiHiLuSh

New member
כן../images/Emo6.gif אני יודעת למי את מתקבת לבנות שעמדו

ליידי וליד כולם ולא ידעו לשיר שיר אחד חוץ ממונסון XD
זה היה מצחיק יעני אינ שרה את כול השירים והם כזה עומדים ליידי מופתעים כאילו נחתו מהירח חח חצי עולם לא ידע שם את המילים לשירים אז למה הם בכלל בהו?<!<! יעני הלו אתם לא מכירים אז מה הקטע? אבל מה הם רהו שזה טוב וקפצו חחח למרות שלא ידעו את המילים

noambill

New member
אני לא ממש חושבת כמוך...

אני מעריצה של טוקיו הוטל כמעט שנה
(אני יודעת שיש אנשים אחרים שמעריצים אותם הרבה יותר) ואני עדיין לא מכירה את כל המילים של כל השירים אבל אני לאט לאט זוכרת
למי שלא מעריץ של ט"ה אין מה לחפש שם.. הם בטח חשבו שזה מגניב (דאמט זה באמת מגניב..
) זהם יבואו כי זה הופעה... אני זוכרת הכי טוב את המילים של מונסון כי הוא שיר קליט ואני חרשת עליו כל הזמן... זה השיר ששומעים הכי הרבה לדעתי עכשיו כשהלהקה הרבה יותר מפורסמת...

LiHiLuSh

New member
כן אבל הן אמרו שהן לא מכירות את השירים האלה

בכלל ולא שעמו אותם אף פעם מבינה חח זה היה מצחיק

noambill

New member
חחח.. ביזבוז כרטיסים וכסף!! אני רציתי גם לבוא

לא הוגן ישלי הורים מעצבנים!!!! ד"א: אני לא מצליחה לשים חתמה ואני לא מוצאת איפה אני עושה אותה.. עזרה תתקבל בברכה..חחח..

LiHiLuSh

New member
חח אמ את לוחצת על הכינוי שלך ואז

זה ניכנס לעולם שלך ובצד שמואל נירא לי רשום עדכן את העולם שלך או משהו ואת לוחצת ואז רשום לך שם אממ על עצמי נירא לי ואז יש לך שם למטה לעשות חתימה

rocket

New member
קבוצה קטנה שלא אמורה להופיע בטלוויזיה

כי זה גורם לאלה שבאמת מעריכים אותם להיראות באור מאוד שלילי.

LiHiLuSh

New member
נכון וזה מעצבן

אני התחלתי ליפני 3 שנים לאוהב אותם ביגלל המוזיקה שלהם אהבתי אותה מאוד וכמובן שאני גם אוהבת את המראה של חברי הלהקעה כי זה גם הסגנון שלי יש לי הרבה סיגנונת והסיגנון של כול אחד מהם הוא כולל בי

למעלה