חשוב.

../images/Emo124.gif חשוב. ../images/Emo124.gif

לכל שונאי לינקין פארק- מה אתם עושים פה בכלל? כדי להיכנס ל"וויכוחים אינטלקטואלים"? בשביל מה התירוצים המגוחכים האלה?! אם אתם רוצים פורום "סגירת חשבונות" או "ריבים של כיתה א´" יש כפתור קטן בו כתוב "הצעות ותגובות לפורום חדש- בואו אלינו" זה הכל! תוכלו לפתוח איזה פורום שאתם רוצים, ונפתרה הבעיה!
ברצינות, פשוט מאוד אין לכם מה לחפש פה, ואתם יודעים את זה. אז בשביל מה להרוס את הפורום?? <טון של פנינה דבורין מהחוליה החלשה> שלום! (שום דבר אישי)

roychu

New member
!Dammit

"פורום ריבים של כיתה א´" רעיון נחמד... ואני אישית, לא סגרתי חשבון עם אף אחד, כי אני לא מכיר פה אף אחד

micky.s

New member
היי אנשים!!!!

מה המצב? מה קורה? תשמעו, לפני כמה דקות נכנסתי לפה בפעם הראשונה (אני חולה על לינקין פארק, סליחה שלא הייתי פה מהתחלה..) בקיצור, מה שהספקתי לעשות עד עכשיו זה לענות תגובה לשאלה של מישהו או מישהי, ולראות כל מיני הודעות שכתבתם....אנשים, אני מוכרח להודות שפשוט התאכזבתי-תראו, אני לא בא לחנך אתכם, ובסה"כ אני בא לדבר איתכם על הלהקה שאני כל-כך אוהב, אבל עד עכשיו ראיתי כל מיני וויכחוים טיפשיים למינהם....אז תראו-תמיד שיפתחו פורום ללהקה יכנסו כל מיני תינוקות ויגידו שזאת סתם להקה דפוקה (ומי מאיתנו יודע שלינקין-הם לא!!!) בכל אופן, במקום להגיב, אל תענו להם ולאט לאט הם יתחפפו מפה,יחלפו עם הרוח וילכו לשמוע את להקות הבנים הדפוקות שלהם! אני יחסוך לעצמי כל מיני קללות לחארות הקטנות מוצצים לכלבים בשכונה שלהם (אלה שאומרים שלינקין דפוקים...) פשוט שימו עליהם זין ודברו על העיקר, עזבו את התפל....אז מעכשיו, לא להתייחס,סבבה? שלכם, micky .s

למעלה