חשוב
חשוב
בקשה חשובה

../images/Emo124.gifחשוב ../images/Emo70.gifחשוב../images/Emo70.gif בקשה חשובה../images/Emo70.gif

אני פונה אליכם עם בקשה חשובה ואנושית ! לפני שנה בדיוק נפטר עידו דסה ז"ל , ילד בן 10 וקצת ,עם נשמה ענקית ולב גדול ! עידודו , כמו שנהגנו לכנותו ,היה תלמיד בביה"ס "צמח השדה " , ולזכרו החליטו ההורים לפתוח ספריה בבית הספר שתקרא על שמו. אני פונה לכולכם , להעביר לכל מקריכם / משפחותיכם / חבריכם , כל מי שיכול לתרום ספרים לספריה של בית הספר ,כדי שהמקום יהיה מכובד בפתיחה - יבורך !!!! ספרי קיראה ,ספרי ילדים , ספרי עיון , אנציקלופדיות , חוברות ,הכל יתקבל בברכה ! מצרפת את הטלפון של שרון ואלון , ההורים הכי מדהימים שהכרתי בימי חיי ואני פונה אליכם בכל לשון של בקשה , העבירו את הבקשה הלאה ,כדי שרוח ההתנדבות שלנו תראה בעיר ! שרון ואלון בבית - 5901191 אלון - האבא של עידו ז"ל - סלולארי -050-6284540 כמובן שהטלפון פורסם כאן באישורם ולבקשתם ואני שמחה שיש לי את הכבוד להכיר אותם ולסייע בפרסום הבקשה. תודה מקרב לב !

תודה ג'יימס היקר , בנוסף....

אעשה זאת ,אך מכיוון שמדובר בבן העיר מעלה אדומים , אני מוצאת לנכון לפנות לתושבי העיר ולתלמידים שבפורום ,מרגש יותר לטעמי ,לראות כמה התושבים מחוברים ונמצאים אחד בשביל השני....

למעלה