ח ד ש ו ת

ארזS

New member
../images/Emo124.gifח ד ש ו ת../images/Emo41.gif../images/Emo70.gif

שימו לב : באתר JetPhotos עברנו הבוקר את ה- 2,000 תמונות מישראל ! לשמחתי הרבה התמונה ה- 2,000 היא שלי...

ארזS

New member
וגם פירגון קטן נוסף...

לרונן אקשטיין שמצלם כידוע לא רק בארץ אלא גם בחו''ל, והנה תמונה חדשה שלו שצילם דווקא בהרקליון היוונית.

HELLAS

New member
ארז...

אתה פשוט תותח ! מה אני אגיד לך, עוד פעם כל הכבוד? - עוד פעם סחטיין? אין, כבר נגמרו המחמאות.... ובכל זאת, יפה מאוד והמשך בדרך הזו ! ולא נשכח כמובן את רונן שגם הוא מצלם בצורה מדהימה, וסחטיין על התמונה מהרקליון אשר אגב, יקרה לליבי עקב היותה חלק מהמדינה HELLAS (בשבילנו, יוון).
כל הכבוד !

ronenec

New member
תודה לארז על הפירגון !

וכל הכבוד לו על התמונות הנפלאות שלו!

ארזS

New member
ותרשו לי...

להביע את שמחתי כשגיליתי עכשיו שהתמונה הזאת של ה"קונטיננטל" היא (בינתיים) המועמדת ל"תמונת היום" ! זאת אומרת שיש לה את מירב הצפיות ב-24 השעות האחרונות , ואם זה ימשך ככה מחר היא תופיע בעמוד הראשי של האתר. נכון שזה לא רע ?

ערן שחר

New member
תמונה מדהימה

אולי יש כל כך הרבה צפיות כי אני חזרתי לראות אותה כמה פעמים היום

ארזS

New member
אתה חמוד אתה...../images/Emo6.gif

אתה יכול לראות את התמונה מאותו המחשב גם 100 פעמים אבל ה"מכונה" של האתר סופרת רק פעם אחת. זה משהו עם ה"עוגיות" (הקוקיס) שהם שותלים וזה מזהה את המחשב.

MrHankeY

New member
זה לא קשור גם

לאייפי שממנו הגיעה הצפיה? אם מדובר בקוקי תמים אפשר למחוק אותו טיקטק:)

ארזS

New member
כן בהחלט

המחשב המארח מזהה אכן את כתובת ה- IP אבל יש גם עניין עם העוגיות האלה... אבל בכל מקרה אני תמיד מעדיף שכמה שיותר אנשים יראו את התמונות ולא שמישהו יעשה משחקים לטובת הרייטינג

DannyJJ

New member
תמונות מאוד יפות ואני דווקא אהבתי

את התמונה הזאת של הג'אמבו בנחיתה.

DannyJJ

New member
אופסי

בקישור הקודם זאת גם תמונה יפה אבל זה לא הג'אמבו שהתכוונתי.

tcu6

New member
תמונה נהדרת. זום ענק. אני זוכר שלא

מזמן דברת על לעבור את האלף.

ארזS

New member
א. תודה

ב. דיברתי על לעבור את האלף באתר Airliners ולא באתר הזה JetPhotos שכבר אז היו הרבה יותר מאלף תמונות מישראל.

tcu6

New member
1+1 = כ3000 תמונות תעופה כחול לבן

הישג מרשים.

S o l l y

New member
באמת תמונה מדהימה ../images/Emo70.gif../images/Emo70.gif

קבל ח"ח ותמשיך ככה

ארזS

New member
א. תודה

ב. מה עם שאר התמונות של שאר הצלמים ? הרי לא ציינתי רק את התמונה ה-2,000 אלא את כל התמונות של כל הצלמים !

למעלה