טאיוש

../images/Emo124.gif טאיוש

עכשיו מצאתי קבלה עבור נעלי ציר ישר לרון מתאריך 18.12.03 והסכום ששולם הוא 250.- שח בלבד. אולי שווה לבדוק כמה עולה עכשיו אם עוד לא קניתם מיכל

טאניוש

New member
מה שם המקום?

יש לך מספר טלפון שלהם כדי שנוכל לברר? אנחנו פחות מוטרדים מהעלות, יותר מהמרחק...

טאניוש, קוראים להם נעלי עדה

והם נמצאים ב"שערי תקוה" (ע"י ראש העין). טלפון שלהם : 03-9362110 בהצלחה, מיכל

simchamiryam

New member
גם אנחנו צריכים !

שלופ לכולם, מה שלומכם לא היינו כאן כמו תמיד,מזה עידן ועידנים אבל ממש מזל שבדיוק היום נכנסתי החנות הזו ממש ליד הבית שלנו וגם לשמחה יש אצבע אחת שמתעקמת פנימה וזה לדעתי בגלל הנעליים ההפוכות למרות שפורת אמר שה כלום, זה כך כבר הרבה זמן. מה פורת אומר על נעליים ישרות ? טניה אתם אומרים לו שאתם קונים אותם? יש לי עוד מספר שאלות: 1. היה שבוע שבגלל אילוצים לא שמנו את הנעליים במנוחת הצוהוריים ועכשיו שמחה ממש ממש מתנגדת שנשים לה גם בלילה הא הרבה פעמים מתנגדת אבל אני לא מוותרת, ההתנגדות הזו החלה מאז שהיא בלי הנעליים ביוןם, זה קרה לעוד מישהו? מה עשיתם? זה כל-כך נורא לוותר על הנעליים ביום? 2. אנחנו עכשיו בקופ"ח כללית וחושבים לעבור ללאומית יש פה מישהו בלאומית שמטופל בהדסה איך הם בהתחייבויות החזרים וכו'? 3. יש מישהו שמטופל בשניידר או יש לו מידע על הטיפול שם? 4. קורה לכם לפעמים שהרגל מדי פעם נראת כאילו היא נוטה פנימה? תודה רבה וחופש נעים לכולם, יונה

אנחנו בלאומית ומטופלים באסף הרופא

לא מרוצים מהקופה! לגבי שניידר, שמעתי על אנשים שעברו משם מכיוון שהם לא ממש מתמחים כמו מקומות אחרים בק"פ. קורה המון (גם אחרי ניתוח העברת גיד) שהרגליים נוטות פנימה. מיכל

טאניוש

New member
לא ראינו את פורת די הרבה זמן

בביקורים האחרונים היה דר'למדן. את חושבת שצריך לשאול? הרי לפי פונסטי מותר ישירות... אנחנו עברנו מכללית למכבי בגלל הדסה, בנתיים מרוצים. אם החנות על יד הבית שלכם תוכלי להסביר איך מגיעים עם תחבורה ציבורית? כמובן נתקשר קודם לחנות לבדוק שבאמת יש להם את הנעליים. אנחנו עדיין בלי "חופש" כך שאין לי תשובות לשאר השאלות...

simchamiryam

New member
בבקשה תענו לשאלותינו !

תודה על התשובות נשמח לקבל גם לשאר השאלות שלנו מההודעה הקודמת בשירשור זה. טניה אני ישלח לך הוראות במסר אישי

ניסיתם לנעול לה את הנעליים

בזמן שהיא ישנה? אומרים שחצי השעה הראשונה של שנת הילדים היא חזקה מאד. אנחנו הרבה פעמים נועלים לנטע כשהוא ישן. לא בגלל שהוא מתנגד אלא כי לנו יותר נוח.

אנסה להתייחס

נעליים ישרות: העיניין הוא שלא היה ניתן להשיג נעליים ישרות עד לא מזמן. אני לא זוכרת מה פורת אומר על ישרות. זה יותר לא נח ממה שגם ככה לא נח לקטנים ואין שם שינוי בתיקון. מה שכן פעם הבנתי שאולי פורת שם את הנעליים על 60 מעלות כי הנעליים הפוכות וזה מוסיף לסיבוב של הרגל. אני כמעט בטוחה שפורת לא יביע התנגדות לישרות. תרימו אליו טלפון- הוא די נחמד בטלפון). אושרי בשבוע האחרון מאוד מתלונן על הנעליים. הוא קם ב 4:00 5:00 ומבקש להוריד אותן. הוא גילה שאם הוא אומר שכואב לו אנחנו מורידים. בשני לילות האחרונים היה הרבה בכי. הבוקר הארכתי לו את הבר- נזכרתי בהודעה של אילן על אפרת- ואני מקוה שאולי זה מה שהציק לו. נראה הלילה. החום ולהלחות גם לא מוסיפים. אושרי באופן כללי עם הנעליים בלילות, כבר כמה זמן שהוא יישן 10 שעות רצוף אז ויתרנו על הצוהוריים. היום ואתמול למשל כשהורדנו את הנעליים לפנות בוקר שמנו לו את הנעליים בצוהוריים. פונזטי טוען שכמה שיותר, כך יותר טוב. זה באמת קשה. שמתי לב שאנחנו לרב שמים 10 שעות למרות שנראה לי שזה ממש מינימום. לגבי לאומית ושניידר - באמת לא יודעת. מה זה רגל נוטה פנימה? כל כף הרגל דורכת על הריצפה? תוכלי לפרט יותר? מתי יש לכם תור לביקורת. נשיקות

simchamiryam

New member
תודה

רגליים נוטות פנימה זה לא בהליכה או עמידה בדרך כלל אלא כשהיא יושבת לדוגמא. לפעמים זה נראה כאילו היא עושה את זה, משחקת עם הרגל לפעמים זה פשוט קורה. עידית ממה שהבנתי גם אתם לא שמים בצוהוריים לנו יוצא בכללי בערך 11 שעות. איזה יופי שאושרי ישן ברציפות גם שמחה התחילה סוף סוף אחרי קרוב לשנה לישון ברציפות

למעלה