../images/Emo124.gif טוב חברים, אני אומר שלום...
זה כבר היה אצלי הרבה זמן ואני חושב שהגיע הזמן. אני גם לא ממש משקיע גם בפורום כמו פעם, זה די ירד אצלי (בנוסף ליובש הדי הגובר בתקופות האחרונות). אז אני עוזב את הניהול סופית. פשוט אין לי כבר את ההתלהבות וההשקעה והכל כמו בעבר. קורה. זה לא אתם כמובן ואני אהבתי ואוהב את כל מי שכתב כאן בזמן כהונתי
הייתה לי כמעט שנה כאן בניהול והיו הרבה תקופות טובות וממש נהנתי מהם. אני מודה לכל מי שכתב וכותב כאן וגם הפציר בי בזמנו להיכנס לניהול עם כל השבחים והפידבקים. אין כמוכם
אני רק מקווה שידיע מישהו עם דם חדש ורצון חדש להשקיע פה ולהחזיר שוב את הפורום לתקופות לטובות (עד כמה שזה לא קל בכזה פורום. באמת). אז מי מכם שמעוניין לתפוס את הניהול כאן ושיש לו רצון - תגישו בקשה לתפוז. אני אשמח לראות מישהו חדש תופס את מקומי עם רצון והשקעה ואהבה כמובן ללהקה והמוזיקה. אז באמת תודה לכל מי שהיה כאן בסביבה בזמן שלי בתור מנהל. בזמן הממש הקרוב אני ארד מהניהול (ומקווה שהפורום לא יישאר יותר מדי זמן ללא מנהל). ומבטיח לחזור ולבקר! ומי יודע - אולי יום אחד אחזור לניהול בנסיבות כאלה או אחרות. אי אפשר לדעת. אבל בינתיים אני מרגיש שהרצון להשקעה ירד לי, ולכן זה לא יהיה פייר ממש (לטובת הפורום) שאמשיך להיות מנהל. אני עוזב את הניהול אבל עם חיוך וסיפוק, כי זה הפורום הראשון שניהלתי (אחר כך הצטרפתי גם ל-"סרטים וקולנוע") והיה לי ממש כיף במיקום הזה במקום הזה. אז אני אומר שלום (ושבת שלום באותה הזדמנות) ומקווה שמישהו ראוי אכן ייקח את מקומי, וימשיך להשקיע פה. אשמח להישאר עם מי שכתב כאן בקשר גם מחוץ לפורום. תמיד אפשר לשלוח לי מסרים וכמובן תמיד אשמח עדיין לדבר על הלהקה, או לענות לכל שאלה או משהו כזה.
There as it was" Then again it will be An' though the course may change sometimes "...Rivers always reach the sea
תודה לכולכם והשתדלו לשמור על הפורום חי! (ולצרף מנהל חדש מתאים).
זה כבר היה אצלי הרבה זמן ואני חושב שהגיע הזמן. אני גם לא ממש משקיע גם בפורום כמו פעם, זה די ירד אצלי (בנוסף ליובש הדי הגובר בתקופות האחרונות). אז אני עוזב את הניהול סופית. פשוט אין לי כבר את ההתלהבות וההשקעה והכל כמו בעבר. קורה. זה לא אתם כמובן ואני אהבתי ואוהב את כל מי שכתב כאן בזמן כהונתי