טוב חברים, אני אומר שלום...

AeroTom

New member
../images/Emo124.gif טוב חברים, אני אומר שלום...

זה כבר היה אצלי הרבה זמן ואני חושב שהגיע הזמן. אני גם לא ממש משקיע גם בפורום כמו פעם, זה די ירד אצלי (בנוסף ליובש הדי הגובר בתקופות האחרונות). אז אני עוזב את הניהול סופית. פשוט אין לי כבר את ההתלהבות וההשקעה והכל כמו בעבר. קורה. זה לא אתם כמובן ואני אהבתי ואוהב את כל מי שכתב כאן בזמן כהונתי
הייתה לי כמעט שנה כאן בניהול והיו הרבה תקופות טובות וממש נהנתי מהם. אני מודה לכל מי שכתב וכותב כאן וגם הפציר בי בזמנו להיכנס לניהול עם כל השבחים והפידבקים. אין כמוכם
אני רק מקווה שידיע מישהו עם דם חדש ורצון חדש להשקיע פה ולהחזיר שוב את הפורום לתקופות לטובות (עד כמה שזה לא קל בכזה פורום. באמת). אז מי מכם שמעוניין לתפוס את הניהול כאן ושיש לו רצון - תגישו בקשה לתפוז. אני אשמח לראות מישהו חדש תופס את מקומי עם רצון והשקעה ואהבה כמובן ללהקה והמוזיקה. אז באמת תודה לכל מי שהיה כאן בסביבה בזמן שלי בתור מנהל. בזמן הממש הקרוב אני ארד מהניהול (ומקווה שהפורום לא יישאר יותר מדי זמן ללא מנהל). ומבטיח לחזור ולבקר! ומי יודע - אולי יום אחד אחזור לניהול בנסיבות כאלה או אחרות. אי אפשר לדעת. אבל בינתיים אני מרגיש שהרצון להשקעה ירד לי, ולכן זה לא יהיה פייר ממש (לטובת הפורום) שאמשיך להיות מנהל. אני עוזב את הניהול אבל עם חיוך וסיפוק, כי זה הפורום הראשון שניהלתי (אחר כך הצטרפתי גם ל-"סרטים וקולנוע") והיה לי ממש כיף במיקום הזה במקום הזה. אז אני אומר שלום (ושבת שלום באותה הזדמנות) ומקווה שמישהו ראוי אכן ייקח את מקומי, וימשיך להשקיע פה. אשמח להישאר עם מי שכתב כאן בקשר גם מחוץ לפורום. תמיד אפשר לשלוח לי מסרים וכמובן תמיד אשמח עדיין לדבר על הלהקה, או לענות לכל שאלה או משהו כזה.
There as it was" Then again it will be An' though the course may change sometimes "...Rivers always reach the sea
תודה לכולכם והשתדלו לשמור על הפורום חי! (ולצרף מנהל חדש מתאים).

yaelhr

New member
../images/Emo140.gif

רק להגיד.. תודה רבה על ניהול מצויין של הפורום. ושאתה והידע העצום שלך תחסרו כאן. ומקווה שתשאר בסביבה בכל זאת, גם אם לא בתור מנהל.

MOLA BOY

New member
אתה עוזב? ../images/Emo2.gif

אני, אני, אין לי מה להגיד, חוץ משהיית הבן אדם הכי בקי (תקנו אותי אם אני טועה באותיות) בנושא לד זפלין שהכרתי, ובכל התקופה שהייתי כאן מאוד נהנתי לקרוא את התשובות שלך להמון שאלות של אנשים כאן, שאני בטוח שגם הם נהנו. אז אני מאחל לך כל טוב והצלחה במה שלא תעשה עכשיו, ואני מקווה שמנהל ראוי אחר יוכל להחליף את מקומך. להתראות..

catch 2 2

New member
../images/Emo106.gif

אתה היית המנהל הכי טוב שהיה לפורום מאז שנכנסתי אליו בפעם הראשונה אי שם לפני שלוש שנים. מידת ההשקעה שלך היתה ממש אדירה, כמעט בלי שיתוף פעולה. קשה, קשה כאן. ניכר כי אתה מאוד אוהב את הלהקה והיה כל כך יפה לראות את זה בא לידי ביטוי כאן בפורום. חבל שלא תהיה כבר כחול. המון בהצלחה בהמשך, תמשיך לשמוע מוזיקה מעולה ולהשקיע באהבות שלך ! Over the hills where the spirits fly להת'

שמיקי

New member
../images/Emo12.gif תומר!

זהו? נמאס?
בכל מקרה, רק רציתי להגיד מה שכולם כאן כבר אמרו, שאתה מנהל מצוין, ונתת המון לפורום.. ובאמת מקווה שמישהו אחר שראוי יתפוס את מקומך..והפורום יחיה קצת יותר.. תבקר פה מידי פעם=]

Mena Rea

New member
חבל שאתה עוזב

בכל מקרה, אם זה מה שאתה רוצה-שיהיה לך רק הצלחה במה שתעשה.

SaintJohn

New member
הפורום מאבד מנהל נפלא

אולי אפילו את המנהל הכי טוב שהיה לה (אני אומר אולי כי אני לא יודע מה היה פה לפני שהגעתי). אני בהחלט מקווה שיהיה מנהל ראוי שייכנס לתפקיד עם הרבה מוטיבציה ורצון להחיות את המקום. למנהל הזה יש נעליים מאוד גדולות להכנס אליהן. ולדעתי ומהנסיון שלי בגלישה בפורומים בתפוז ובניהולם, פעילות מלאת חיים ותוכן של פורום תלויה הרבה יותר בגולשים ובתרומה שלהם לפורום (בכל המובנים) מאשר במנהל. אז יחד עם התקווה שיגיע מנהל ראוי לפורום, אני גם מקווה לראות את הפורום מגיע בעתיד הקרוב לפעילות עניפה ורבת-תוכן. בתור גולש בפורום, חובב מושבע של היצירות של זפלין וחבר קרוב, המון תודה לך על כל מה שהענקת לפורום!

Jagged chaos

New member
../images/Emo10.gif

NO MORE אינצקלופדית לד זפלין זמינה
האב פאן אין דה רסט אוב יור לייף, DUDE

SaintJohn

New member
הוא עדיין יהיה פה

הוא פשוט עוזב את הניהול. האנציקלופדיה המהלכת כבר לא תהיה כחולה, אבל היא עדיין תהיה זמינה

אמנם יידעת אותי שזה עומד לקרות,

אבל עדיין נורא עצוב לדעת שזה באמת ככה. היית, כמו שאני אוהב לומר, מנהל פורום בחסד עליון, ומלבד תקופות היובש הנלוזות שהיו בזמן האחרון סיפקת לפורום הזה פינות אדירות מגוונות ומאו אינטראקטיביות.... ממש עצוב שהדברים התגלגלו ככה שהפורום נהיה כל כך שקט ובלתי שוקק, ואני ממש מקווה שהעזיבה שלך לא תהיה הרקוויאם שלו... בכל מקרה, ממש מצער לדעת שהלכת על הרעיון הזה, אבל שתדע שהזמן שהשקעת בפורום הזה חידש ויידע לנו ממש הרבה בנוגע ללהקת העל הזאת, וגם סיפק אווירה מאוד אינטלקטואלית ססגונית ובמה שבה אפשר להתבטא בנוגע לכל מה שקשור ללהקה הזו. תומר, היית אדיר, ומקווה שנהנית מהעבודה שלך כמו אנחנו נהננו ממנה!

אמנם יידעת אותי מראש שזה הולך לקרות

אבל עדיין נורא עצוב לדעת שזה באמת ככה. היית, כמו שאני אוהב לומר, מנהל פורום בחסד עליון, ומלבד תקופות היובש הנלוזות שהיו בזמן האחרון סיפקת לפורום הזה פינות אדירות מגוונות ומאו אינטראקטיביות.... ממש עצוב שהדברים התגלגלו ככה שהפורום נהיה כל כך שקט ובלתי שוקק, ואני ממש מקווה שהעזיבה שלך לא תהיה הרקוויאם שלו... בכל מקרה, ממש מצער לדעת שהלכת על הרעיון הזה, אבל שתדע שהזמן שהשקעת בפורום הזה חידש ויידע לנו ממש הרבה בנוגע ללהקת העל הזאת, וגם סיפק אווירה מאוד אינטלקטואלית ססגונית ובמה שבה אפשר להתבטא בנוגע לכל מה שקשור ללהקה הזו. תומר, היית אדיר, ומקווה שנהנית מהעבודה שלך כמו שאנחנו נהננו ממנה!

אנו מודים ל-AeroTom

על הניהול וההשקעה הרבה בפורום ומאחלים לו בהצלחה בהמשך דרכו בתפוז
גולשים המעוניינים לנהל את הפורום מוזמנים למלא את טופס הבקשה.
המשך גלישה נעימה בתפוז
אנשים

YoungLust

New member
בהצלחה בהמשך הדרך

היה הרבה יותר מנחמד להכיר רכשתי בעזרתך הרבה ידע על לד זפלין :) גמר חתימה טובה

AeroTom

New member
תודה רבה לכולכם ../images/Emo24.gif../images/Emo140.gif

על המילים החמות והכל. אוהב אתכם
אני עדיין אהיה בסביבה, כמו שנועם אמר. אני רק מקווה שייכנס מנהל חדש עם רצון חדש להשקעה והכל. כולכם מוזמנים להישאר איתי בקשר גם במסרים, אם יהיו שאלות או כל דבר שתרצו. יש טופס בקשה לניהול ששמו כאן. מי שמרגיש שהוא מתאים ויש לו רצון להשקיע - לכו על זה. יהיה חבל אם הפורום יישאר ללא מנהל. גמר חתימה טובה לכולם בינתיים ושוב תודה על כל המילים. באמת ריגשתם אותי
אני עוד יכול לחזור בעתיד אם ארגיש את זה שוב...כמו שאמרתי. תודה לכם.

Anuerysm

New member
../images/Emo7.gif

היית מנהל מעולה ובאמת בזמן האחרון לא כל כך משתלם להשקיע כאן בכל זאת תודה ובהצלחה בהמשך הדרך

FunkyMonk

New member
לשעתי האישית, זה מאד חבל..

אבל תמשיך לכתוב בפורום, נכון? שלא נאבד את הידע. ^_^ (מצטער שאני אנוכי... אבל היי, אתה היחיד שבאמת יכול לענות על כל שאלה)

למעלה