טוב... נמאס מדיבורים.

enwhysea

New member
../images/Emo124.gif טוב... נמאס מדיבורים.

Put your money where your mouth is virs, steezo באמת הגיע הזמן להפסיק עם התירוצים.... תראו משהו. כי לדבר ולדבר ולדבר ולדבר.. זה יפה... אבל זה גם חברי כנסת עושים... והם בטח לא הכי טובים בגראפיטי. (זה ישן, יש שוטרים, סבתא שלי חולה אוסטופרוזיס... די, תיהו גברים)

Improve

New member
מה איכפת לך? אם יכולים להיות אפילו

הכי מתחלים שיש ולתת עצות טובות לא צריך להיות צייר מעולה בשביל לתת טיפים אם ראו מספיק עבודות בחיים

enwhysea

New member
אז שיגידו...

שהם מתחילים ואין להם פייסים טובים. אין לי בעיה עם זה.

virs

New member
אנחנו לא מתחילים

אבל בחיים לא טענו להיות מלכים יש לנו פיסים סבירים אבל הם עדיין יותר טובים ממה שרובכם יכולים לעשות....לבנתיים

enwhysea

New member
לא אמרתי שאתם מתחילים

אבל בחיים לא טענתי שאתם אמרתם משהו על מלכים... אבל אתם מדברים הרבה, ועושים מעט.

Steezo

New member
תאמין לי שזו הבטחה

שבלילה אחד של הפצצה (ויוצא לי לעשות הרבה כאלה), אני עושה יותר עבודות מרוב האנשים שכאן בפורום עושים בחודש שלם של הפצצות... אז אל תדבר סתם...

double M

New member
אתה ממשיך...

שמע, אני לא בא אלייך בקטע שלילי, הבנתי שחבל להתחיל פה עם סיכסוכים. אני באמת מבקש שתעלה סקיצות או פיסים שלך, כי זה באמת מעניין אותי לראות עבודות על רמה מהארץ, מה שלא יוצא לראות הרבה. אז עשה טובה, תעלה. אם לא מתאים לך בפורום אז בוא אליי לאייסיקיו. לא בא בקטע של לתקוף, סתם מתוך סקרנות.

AcE666

New member
איזו הכללה נוראית...

אבל מאוד הגיונית אני לא אגיד שרוב הפורום טויז, כי כרגע כולנו טויז (חוץ ממשה וואן, והסקיצה שהוא העלה עכשיו מראה על סטייל, נקודה), לפחות לפי מה שאני ראיתי... אבל אני אומר שכן יש אנשים ש"מגיעים" לרמה שלך ודי כבר עם ההתנשאות הזאת. ואולי אתה יותר "מהיר" ממני בהפצצות, אבל זה יהיה בעיקר כי פשוט אין לי קאפס, אז אני לא יכול לעבוד על קירות בכלל... רק ממש מידי פעם ורק ת'רו אפס קטנים... אהה וגם מתוך סקרנות, אולי תעלה איזו סקיצה או 2?

Improve

New member
אהבתי יותר את הסטייל קודם, או שזה

סתם עבודה של בסיס (?)

SensaiToro

New member
נורא בסיסית ונורא מכוערת

מה הקטע לעשות אותיות פשוטות ועבות?!?!?! זה בדיוק מה שאנשים פה מעלים שהם עושים לפי המשבצות בדפי מתמטיקה וזה פשוט עלוב ומכוער

virs

New member
זה מכוער???

מה אתה טמבל ??? אמרתי שזה בסיסי בכוונה העליתי את זה שתראו שגם אני עדין עובד בסיס .. אתה לא עובד בסיס והעבודות שלך נראות כמו שהן נראות היום נקודה

SensaiToro

New member
אני לא עובד על בסיס

כי אני לא אוהב ת'דבר המכוער הזה. כאילו שאני לא יכול למתוח נקודה ממשבצת למשבצת ואני מתאמן על לפתח ת'סגנון שלי ות'צורה שאני אוהב מבחינתי זה הבסיס שלי ולא צורות הנדסיות

virs

New member
זה על דף חלק

תעשה את זה על דף חלק ואז תדבר איתי

Steezo

New member
ישתמש או השתמש?

כי אני מבטיח לך שזה נעשה בלי סרגל... ויש הרבה הבדל... העקרון זה לשמור על פרופורציה ומבנה ולשמור על זה פשוט וריאליסטי... אתה יכול לעשות את זה? אני בספק... תסתכל שכל האותיות בהתאם באותו סגנון פשוט בצורה מדוייקת לגמרי... וזה יחסית לא דוגמא טובה מדי...

SensaiToro

New member
האמת שזה נראה ממש כמו סרגל

וגם אם לא, זה עדיין מכוער. לא ממש משנה לי אם הוא עשה את זה עם סרגל או עם איזשהו חפץ ישר.

למעלה