טוב תקשיבו

LeAnnDylan

Well-known member
../images/Emo124.gifטוב תקשיבו../images/Emo70.gif

חודש מאי שבדיוק הסתיים היה החודש הראשון מזה 8 חודשים בו אנחנו לא נושקים לאחוז החסימה במספר הודעות מועט. כדי שלא יסגרו אותו אנחנו צריכים לפחות 200 הודעות בחודש ובשמונת החודשים האחרונים זה בדיוק מה שעשינו. 250 הודעות פלוס מינוס כל חודש. החודש הזה הגענו ל-900 הודעות! זה עדין לא ה-2000 ששאפנו אליו בתחילתו של הפורום אבל זו קפיצה אדירה!
אז קודם כל בגלל שאורית אמרה לי שאני מנהלת ממש גרועה על זה שלא זכרתי - הגיע לנו בחודש שעבר מזל טוב, חגגנו שנה!
אולי לכבוד המאורע החגיגי החלטתם להשיב לפורום חיים
דבר שני רציתי להגיד לכם המון תודה! אני יודעת שרובכם ממש עסוקים ואין לכם יותר מידי זמן לבלות בתפוז. אני מבינה את זה, לכולנו יש תקופות עמוסות בחיים ולא תמיד בא לנו להשקיע בפורום. אבל גם 2-3 הודעות ביום זה אחלה וזה תורם וזה משאיר את הפורום עירני! וכמובן נסיים בברכה חמה למתן שהצטרף אלינו החודש ואני חושבת שיהיה נכון לזקוף לטובתו כמות ניכרת מההודעות
כמו כן, כל יתר הלאסביוט שלי, אוהבת אתכן מלא!
בכל הניקיים ההזויים שלכן
זהו. מספיק מילים חמות לכל חודש לטעמי. יש לי הרעלת סוכר

X יו יו S

New member
../images/Emo11.gif

אל תכעסו עלי
או משהו כזה אבל זה תמיד מפליא אותי איך יש לכם כל כך הרבה דברים לכתוב על קנטארי (הכוונה למוזיקה בכלל לא דווקא הז'אנר הזה
) ככה שרק על זה מגיע ייחוס מיוחד מתפוז
אבל אין פורום הזה כל כך כיפי למרות שאין לי מושג על רוב דברים שאתן מדברות
אני נהנית

LeAnnDylan

Well-known member
דווקא

אני חושבת שדווקא בגלל שזה ז'אנר ולא אמן ספציפי, תמיד אמור להיות על מה לכתוב. בניגוד לסדרה טלוויזיה נגיד שיש לה תקופת פגרה ואז אין מה לכתוב או בניגוד לאמן ספציפי אחד שאם הוא לא ישראלי אז בתקופות שאין אלבום חדש אין באמת מה לכתוב כי אם אין הופעות בארץ אין באמת טור לדבר עליו או להיפגש בו ולהעביר חוויות וכאלה. בגלל שזה ז'אנר תמיד יש אמנים לדבר עליהם, תמיד יש אלבומים חדשים ותמיד יש חדשות. כל המשחקים שמשחקים אפשר למחזר ולשחק אותם עם אמנים אחרים. הענין הוא כמה השקעה כל אחד מוכן לתת. אם כולנו היינו פה כל היום מבטיחה לך שתמיד היה על מה לדבר מבחינת הז'אנר. זה שאנחנו לא כותבים פה תמיד זה לא כי אין מה לכתוב זה כי אין זמן לכתוב. אגב אם יש משהו שאנחנו מדברות עליו ואת לא מבינה את תמיד יכולה לשאול. את לא חייבת לקרוא בלי להבין

X יו יו S

New member
עדיין

אני גם בניסוח שלי יותר התכוונתי איך יש הרבה דברים לכתוב על מוזיקה כלשהי לא משנה מה היא ערוץ E גם עוזר להתעדכן בזמן האחרון מדברים הרבה על אנשים מז'אנר (נראה לי גם כל שני וחמישי יש טקס כלשהו) שאני פעם בדרך כלל לראשונה נתקלת בשמם

LeAnnDylan

Well-known member
נו אבל זה מה שאני מנסה להסביר

כאילו תחשבי שבז'אנר כזה יש לפחות 20-30 זמרים שבערך מעניינים את חברי הפורום. מן הסתם לכל אחד מהאנשים פה יש את הפייסבוריטים שלו וכאלה שחופפים יש לפחות 7-8. עכשיו אם נצמצם את ה-30 ל-7 אמנים שרובנו אוהבים תראי שתמיד יהיה על מה לדבר כי אחד מהם תמיד יוציא אלבום קרוב או קליפ או יעבוד על איזה שיתוף פעולה או תוכנית או סרט או מופע התרמה. אין פשוט מצב שיהיה שבוע אחד בו לא יהיה שום מידע חדש על אף אחד מהפייבורטים שלנו. וחוץ מזה שגם אם יש שבוע כזה מה שנקרא בפי דרורית "תקופת בצורת" תמיד כיף לחפש ביוטיוב אמנים חדשים ואז זה נותן תעסוקה לכמה זמן עד שהפייבוריטים שלנו חוזרים לכותרות.

X יו יו S

New member
כן

אני מבינה מה שאת אומרת אבל לא יודעת גם אם זה היה פורום פופ שאני מכירה את רוב שירים ורוב אנשים וסיפורים שלהם לא היה מה לכתוב על זה חוץ ממידע קל (יציאה סינגל חדש וכדומה)

blah blah story

New member
גם כשאני הגעתי לפה לא הבנתי חצי מהשטויות

שנכתבות פה... אז פשוט הצקתי לדילן כל הזמן והיא הייתה צריכה להסביר לי

X יו יו S

New member
אני בהחלט בונה על זה :)

מה שגם תמיד חשבתי שכל מי ששר קאנטרי שר בסגנון של סקוטי (מאיידול) הוקל לי לדעת שלא ושיש הרבה שירים פופ לכל דבר

X יו יו S

New member
עד שדילן תחסום אותי../images/Emo6.gif ../images/Emo11.gif

כי יש לי נטייה לקשקש על דברים שלא קשורים

LeAnnDylan

Well-known member
פחחח

חסימה מצריכה כניסה לאדמין ודיווח עליך לתפוז. למי יש כוח לאחד מהשנים?

../images/Emo6.gif וצריך גם לשלוח מסר הזהרה../images/Emo6.gif

נראה לי מזה גיי לשלוח למשתמש מסוים מסר "תיזהר אני אחסום אותך!"

LeAnnDylan

Well-known member
תמיד רציתי לשלוח למישהו הודעה:

שתים, שלוש, חסום. טרם יצא לי

יו שווה!

כל הכבוד לכל הלאסביוט והעומו שלנו
אתם מהממים! המשיכו כך ומזל טוב לנו
ודילן את באמת מנהלת גרועה

למעלה