טיול משפחות בשבת הקרובה לנחל מג'רסה

julia75

New member
../images/Emo124.gifטיול משפחות בשבת הקרובה לנחל מג'רסה

אנחנו מארגנים טיול משפחות לנחל מג'רסה (נחל דליות). מיקום: קרוב לכינרת. כל המסלול הוא בתוך המיים. רוב המסלול מיים רדודים. ויש קטע עמוק, שמיים מגעים עד המותניים, אז או שמרימים את הילדים או שמבאים להם מצופים ,גלגלי ים, ואז זה בכלל הופך לחוויה. יש גם מסלול יבש במגביל , אבל לא הייתי מפסידה את הכיף הרטוב.
מסלול עצמו -הוא קצר -בערך 1+ ק''מ. מקום מדהים , הכל מסביב ירוק . הרגשה כאילו הולכים בתוך הג'ונגל. היינו שם שנה שעברה ומאוד נהננו וילדים לא הפסיקו לדבר על הטיול אחר כך. מעלה תמונה משם שתוכלו להרגיש את אווירה הקסומה של המקום. מקום הפך לפני כמה שנים לשמורת טבע-הבטיחה,שזה אומר: א. מקום מאוד נקי ומסודר. יש מלתחות, שרותים. בחורשת אקליפוסים הסמוכה יש שולחנות לפיקניקים.הכל מוצל. ב. הכניסה היא בתשלום.18 ש"ח מבוגר, 10 ש"ח לילד.שווה כל אגורה. ומי שיש לו מטמון הרוויח. מי שמעונין להיצטרף, אז או בפורום או לפנות אליי או לזדשב במסר. נשמח להיפגש בטיול !

julia75

New member
פרטים ומסלול של נחל מג'רסה.

נחל מג'רסה חשוב לציין: חובה לבוא עם נעליים סגורות. חשוב להביא בגדים ונעליים או סנדלים להחלפה. מי שרוצה -להביא מצופים ,גלגלי ים . מיים ואוכל כמובן. מקום מפגש : צומת אחיהוד. בשמוך למסלול יש חורשה עם שולחנות לפיקניקים ואפשר להביא משחקים לילדים.

julia75

New member
פרטים ומסול של נחל מג'רסה.

רק עכשיו שמתי לב שקישור לא עלה לי. אז בבקשה:נחל מג'רסה

זדשב

New member
טיול ביום שבת

הי יוליה, ראיתי את הפירסום שלך בפורום
צריך לפרסם גם את שעת המפגש. מה דעתך על 10:30 ?

זדשב

New member
../images/Emo42.gifעדכונים לגבי הטיול בשבת

תהיינה שתי נקודות מפגש - נקודה ראשונה בצומת אחיהוד בשעה 9:30 ונקודה שנייה בתחילת המסלול בשעה 10:30 מי שמגיע לטיול שיעדכן אותי באיזו נקודת מפגש הוא יהיה על מנת שנדע לחכות ושלא נבזבז זמן יקר. עלות הכניסה לאתר (לפי האתר של רשות שמורות הטבע והגנים) : מבוגר - 18 ש"ח ילד (מגיל 5) - 8 ש"ח למחזיקי כרטיס מטמון - חינם לקבוצות יש הנחה, כך שאם נהיה מספיק אנשים נרוויח...

זדשב

New member
ועוד משהו..

נכון זה קצת רחוק (במיוחד לבאים מהמרכז-דרומה) ונכון, הכניסה היא בתשלום אבל..... המקום הוא מקסים והמים קרירים ונעימים וכל כך הרבה שרשורים היו כאן של משפחות שרוצות לטייל... אז מה אתם אומרים ? נצא לדרך ...?

זדשב

New member
כמובן שמתאים../images/Emo140.gif

נשמח לטייל אתכם. תודיעו לי רק לאיזה נקודת מפגש אתם מגיעים.

irisgh

New member
לאיזה גילאים זה נראה לך מתאים?

ואני מניחה ששני מבוגרים עם תינוקת בן 6.5 ובן 4 זה לא הולך. אז צריך בטח להשאיר את התינוקת. או שאני טועה?

julia75

New member
גיליים של ילדים

יש ילדים בכל הגיליים , גם גדולים וגם קטנים. אני בעצמי במקרה בדיוק עם ילדה בת 6.5, בן 4 ותינוקת בת שנה ו3 חודשים. אבל ברור שאם יש לך אפשרות להשאיר אותה זה עדיף, זה לא מסלול לתינוקות. מתחת למיים יש סלעים שלא ראים אותם, ועם מנסא קידמית זה מאוד מסוכן. ( חשוב לבוא עם נעליים סגורות!). וגם ככה היא לא תהנה ואותכם זה יגביל. וכך תהיו חופשיים, אז בטוח שגם אתם וגם ילדים תהנו הרבה יותר. אז נתראה בטיול

born to be free

New member
מצטרפות לטיול ../images/Emo66.gif

אנחנו מצטרפות לטיול. אני ושתי בנותי בגילאי 9 ו-10.5 אנחנו מגיעות מאזור השרון. אם יש משפחות מהאזור נשמח לחבור אליהן.

irisgh

New member
לגבי נעליים: האם הילדים יכולים לבוא בקרוקס?

(אין להם נעליים ספייר.. הנעל הקודמת קטנה עליהם, והנוכחית טובה וחדשה מדי).

זדשב

New member
אני מניחה שיוליה תוכל לענות טוב יותר ממני

כי היא כבר עשתה את המסלול הזה. ממה שאני יודעת , קרקעית הנחל היא עם אבנים . לכן חשוב שתהיה נעל שתעניק אחיזה טובה על הקרקע ושתגן על כף הרגל במקרה של מעידות.

julia75

New member
נעליים לטיולים.

כפישהבנתי אין לך אופציה אחרת. את לא תלכי עכשיו בשביל טיול לקנות נעליים ב100 ש''ח. העיקר לא סנדלים. למרות שקרוקס מאוד לא נוחות לטיולים: הם לא תופסות את הרגל טוב וסוליה שלהן גמישה ודקה ,אז מרגישים כל אבן. מה שאני עושה בדרך כלל (נכון אנחנו קונים לילדים לפחות 2 זוגות של נעלי ספורט בעונה), אז את הישנות אני לא זורקת, אלא שומרת לטיולים. מה שכן לקרוקס יש גם יתרון:הן יתיבשו לך תוך דקה. תהנו מחר.

אנחנו חולים, שוב, אם לא היינו באים

נשמע מדהים אבל הקטנה עם דלקת ריאות. לא הולך לי השנה. תהנו ותעדכנו ! קרן

זדשב

New member
../images/Emo62.gifלהזכירכם, יש שתי נקודות מפגש לטיול בשבת

נק' ראשונה בצומת אחיהוד בשעה 9:30 ונק' שנייה בתחילת המסלול ב- 10:30 מי שטרם הודיע לאיזה נק' מפגש בכוונתו להגיע, אנא עשו זאת (בפורום או במסר אלי) על מנת שלא נמתין סתם לאנשים ונבזבז זמן מיותר.

julia75

New member
טיול למג'רסה.

לצערי לא נוכל להגיע מחר מסיבות אישיות
. כואב לי שלא נוכל להצטרף ,כי נורא רציתי להכיר את כולכם וגם אני מאוד אוהבת את המקום הזה. פשות מקסים! אז אני מקווה להיפגש בטיול הבא. שרון (זדשב) מארגנת את הטיול, אז בבקשה תשלחו אליה מסרים עם שמותכם,מספר וגיליים של הילדים, מאיפה אתם ולאיזו נקודת מפגש אתם מגעים ועם איזה אוטו..הכי חשוב מס' נייד. אל תשכחו בגדים ונעליים להחלפה. אז תהנו מחר. תעשו חיים ואני אקנא
ואחכה לתמונות. יוליה.|4U

למעלה