ברוכה הבאה, שלחנו לך הודעה.....
C COWZ New member 26/12/07 #1 ../images/Emo124.gifטיול שבת בחיפה../images/Emo73.gif כפי שהבטחנו מסורת חדשה נפתחת השבת הזו, כל סוף חודש טיול פורום. לכל מי שהביע התעניינות כבר נשלחה הודעה מפורטת במייל בקשר ללו"ז (שעות ומקום). מי שלא קיבל ומעוניין להצטרף לפאן..... שהשתרשר כאן.
../images/Emo124.gifטיול שבת בחיפה../images/Emo73.gif כפי שהבטחנו מסורת חדשה נפתחת השבת הזו, כל סוף חודש טיול פורום. לכל מי שהביע התעניינות כבר נשלחה הודעה מפורטת במייל בקשר ללו"ז (שעות ומקום). מי שלא קיבל ומעוניין להצטרף לפאן..... שהשתרשר כאן.
ס סינדרלה מתרחבת New member 27/12/07 #3 נשמח לקבל הודעות למייל [email protected] לטיול הנוכחי לא נראה לי שנוכל להצטרף, אך לאלה הבאים אחריו, נשמח בהחלט!! סופש קסום וסחטיין על היוזמה!! סינדרלה
נשמח לקבל הודעות למייל [email protected] לטיול הנוכחי לא נראה לי שנוכל להצטרף, אך לאלה הבאים אחריו, נשמח בהחלט!! סופש קסום וסחטיין על היוזמה!! סינדרלה
ס סינדרלה מתרחבת New member 27/12/07 #6 well... אני לא במיטבי, אבל עם הפנים קדימה... מתגעגעת! סינדרלה (עוד מעט אחזור להתרחב...)
ס סינדרלה מתרחבת New member 27/12/07 #8 תודה... ההלם עדיין טרי, אבל מחכה כבר לחזור ולעקוב אחרי זקיקים חמודים...
פ פרח7 New member 28/12/07 #13 ../images/Emo24.gif שיהיה במזל ממש בקרוב ../images/Emo57.gif../images/Emo24.gif
פ פרח7 New member 28/12/07 #11 מסיבת ששי בתל אביב -יפו רשפונשים מי באה לרקוד איתי ועם דנה אינטרנשונל?
פ פרח7 New member 28/12/07 #12 ../images/Emo41.gif../images/Emo141.gif../images/Emo41.gif../images/Emo39.gif
C COWZ New member 4/1/08 #16 הוספנו אותכם לרשימת התפוצה בסוף כל חודש השבת האחרונה לדוגמע ינואר 26 יש טיול קצרצר .מפגש אתן תקבלו מייל שבוע לפני עם יותר פרטים עד אז נשמח לקבל רעיונות וברכים הבאים!
הוספנו אותכם לרשימת התפוצה בסוף כל חודש השבת האחרונה לדוגמע ינואר 26 יש טיול קצרצר .מפגש אתן תקבלו מייל שבוע לפני עם יותר פרטים עד אז נשמח לקבל רעיונות וברכים הבאים!