טעם לפגם

milch

New member
../images/Emo124.gifטעם לפגם../images/Emo70.gif

כוונתי לשירשור לדיקו/בוש. יש טעם לפגם בהבאת איש יחסי ציבור של חברה מסוימת על מנת לקבל המלצה ממנו לרכישת כלי עבודה חשמליים שונים. הוא לעולם לא ימליץ על מותג אחר ממה שהוא מייצג. קביעתי זו על בסיס רוב השאלות שכבר קראתי בשירשור. הפתיח הארוך הוא פירסומת טהורה לחברה. אפילו זוגתי העירה: "מה הפירסומת הזו ל-BOSCH עושה כאן?".

Ron 99

New member
אלכס אתה צודק אבל

מה לעשות: לדיקו הזמינה אותנו לימי יעון שלפחות אני למדתי דבר או שנים ויתר החברות לא. לדיקו הזמינה אותי מההתחלה בתור לקוח, להשתתף במועדון שלהם, ויתר החברות שגם שם אני לקוח לא הזמינו. עם לדיקו מבחינתי זה WIN-WIN: הם מרויחים ביגלל שאני נחשף לכלים שלהם ואני מרויח מההדרכה שאני מקבל ובעיקר, מהחברה שפוגשים שם.

zvika f

New member
קנאת יבואנים תרבה הנחות

אשמח מאד אם גם יבואנים/נציגים של חברות אחרות יציגו את מרכולתן.זה תמיד "ישחק"לטובתנו הצרכנים. אשמח גם אם אתם הנגרים המקצועיים תביעו את דעתכם ותשתפו אותנו בנסיונכם לגבי המוצרים המוצגים

ramia56

New member
לחב' לדיקו יבואניתBOSCH אין מה להתבייש

אני לא מצפה לקבל המלצות לחברות מתחרות ,אלא הסברים והתיחסויות לבעיות ו/ או שאלות לגבי המוצרים שלה ואשר לפרסומת , אני מאמין כי חברות אחרות שיארחו אותנו כפי שלדיקו עשתה (במפגש אחד הייתי)נוכל לפרגן גם להם ולתת להם במה כנ"ל ולאימרה "קנאת ספקים תרבה חוכמה" אני מצטרף !!!

למעלה