טפשונים - קמפיין חדש

xurix

New member
../images/Emo124.gifטפשונים - קמפיין חדש

כל הקטע עם הפסקת החמשירים היה בולשיט אחד גדול (באמת נראה לכם שהיו לי הטרדות טלפוניות
).... היחיד שידע על כל הקטע הוא חוצפאי, ואל אף הרמזים אף אחד לא ידע... טוב, אז עכשיו שגיליתי את הסוד, אני אנמק: הכל היה בשביל למשוך צומי למגה - קמפיין הקרב ובא שלי - קמפיין אינטראקטיבי שבכל יום יחשף חלק ממנו... בתור התחלה (היום) הפינה שלי תהפוך לאינטראקטיבית וכולם ביחד יכתבו חמשיר, אפילו נטולי כשרון לחלוטין ויהיה שישו ושימחו. אם אתם שואלים למה חמשירי סיכום בשעה כזאת מוקדמת
אז תדעו שפשוט בשעות שאני כותב בד"כ כולם ישנים את שנת היופי שלהם. עוד מעט זה מתחיל.
כשאני יתן את אות הפתיחה הכל פה ישתנה... לתמיד... ייייייייי (שיט
יש לי מחר מבחן בלשון... וזה הולך למגן... איזה זיון
)

xurix

New member
אגב

היו עוד רמזים (אתם מוזמנים לאתר, הילדה יודעת על מה אני מדבר, או שלא)

xurix

New member
התחיל הקמפיין../images/Emo70.gif../images/Emo70.gif../images/Emo70.gif

טוב אז ככה.... אני כותב בית ואני מבקש שאתם תמשיכו, בסוף יצא משהו יפה... בבקשה היענות, גם אם אתם לא ממש יודעים לכתוב.......... בבקשה.... אני מתחיל בבית שאפשר לפתח אותו לכמה כיוונים... בכל פורום יש עניינים חברתיים וכמו בחברה יש כמה תפקידים יש חכם, מצחיק ציני ושנון וכמובן כמו תמיד קיים גם החנון תמשיכו את זה איך שבא לכם, אתם יכולים לייחס תפקידים לחברי הפורום...

חוצפאי

New member
חלוקת תפקידים

יש את זה שחוטף איקסים בקצב ויש את ההוא שבנות לא אוהב בעצם סליחה, מצטער, עשיתי טעות מדובר באותו בנאדם - תמוּת
דור, אני אוהב אותך
לפעמים...

xurix

New member
אני מוסיף עוד בית

כמובן שיש עוד תפקידים כמו ההוא שרואה סרטים כחולים והסדר יום שלו נהיה ממש צפוך כשהוא רואה את פמלה ואנה מקבלות שפריץ בפרצוף

Mapisto

New member
ולא רק

יש גם אנשים (או ילדה) שחושבים שאבד עליהם הקלח אך בליבם הפורום הוא כפתור ופרח הדרדקים הקטנים לא ישארו לעד כי לפי התוכנית יבוטל החופש הגדול ומיד!

xurix

New member
אנשימים

אני צריך את עזרתכם... אני ממש רוצה לנהל פורום, מה לדעתכם מתאים לי (יש פורום חמשירים
)

למעלה